Copilasi nov-dec 2004 (113)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

si ca sa fim in ton am pus si noi niste poze de la baita
cu cel mai gras dintre toti grasii

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by danette

Aici sunt si cateva poze din week-end cu IDILICA-LICA-LICA
http://community.webshots.com/album/547575944LrPsKh

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

I-am aratat pozele lui Mihai (sotul) si a tinut sa vada tot albumul, a ramas foarte incantat de Iris..pe buna dreptate, e o dulceata mica de fetita!!!!!! multam de complimente!!!

ADRIANNA, MISS YOU!!!! CE FAC GEMENEII???

IOANADU

OTI o tzuc dulce pe Ana...ce maaaare s-a facut!!! s-a inaltat si a slabit!!! e o scumpa!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Asa imi fac ochii la ce frumusete de fetitza am vazut... ... Danette... mai ... e reala?... ca e prea frumoasa... Oare cum oi fi tu cu asa o frumusete, ca eu de ex sunt topita dupa al meu baiat... Cand ma uit la el, simt instantaneu o senzatie f placuta in piept, de fericire, liniste, dragoste... si simt asa... ca ma topesc...

Am mai vazut si un baiat frumos si ochios... da el stiu ca e real... il cunosc.. si pe mama lui LICA o

Aime, da, suntem bolnaviori... raciti... Lui Mihai ii trecuse, dar faptul ca am isit joi sa umblam pe la toate oficiile postale si alergatura aia... ne-a dat peste cap... si vineri eram mai rau decat fusesem inante... asa ca pe Mihai l-am bagat pe antibiotic...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Va uram si noi o saptamana buna si mai ales cu santate.
BB Roland e si el raict , a facut febra aseara si azi o sa chemam dr sa vedem daca ii dam antibiotic sau nu

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

TRY, niste no-spa (cum ii zice pe aici) ai luat? Poate iti trec durerile.

MEYYYYYY, am vazut numai copiii frumosi, sa o luam in ordine :

Ana-Maria (otiliav) scumpa foc si zmabitoare, m-a data gata
Valdimir (aime) ce harnicutz e
David bursucelu (dama) tare frumos la gradi
Kenzo (bits) seama leit cu tati
Paulica (oana) ochii negri si mari m-au topit
Iris (danette) ce noroc ca sta cu agrafe in par, ale mele niciuna nu le suporta
Silviu (paxela) e scump foc.

Noi duminica am reusit sa stam in curte de la 11 am pina la 2 pm, numai ca tre sa stau cu ochii pe Amina, altfel maminca tot balastru lui tati si mai avem nevoie inca.
Ne-am distrat, am jucat si fotbal si hochei pe iarba

Va uram o saptamina insorita si calda cu multe bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Mai intai multumim mult de complimente, tuturor, inclusiv taticilor care au vazut pozele noastre!

Paxela, unde e reclama Vic's Secrets??? ca eu n-am observat-o..
L-am vazut pe Silviu la baitza, e un scumpic si nu m-i s-a parut prea slab... really...

Bobitza, faza faina e ca Iris e chiar cocheta... mey, ii place s-o imbraci, s-o coafezi ...se duce singura si se uita in oglinda, s-a obisnuit, fiindca eu dupa ce-o imbracam, de obicei o duceam sa-i arat cum arata...
Si nu plange deloc cand ii aranjez parul. Pe bune.

Felis, sa stii ca asa simt si eu ca tine, ca ma topesc cand o vad si toata ziua o tzuc!
O sa fie o mica rasfatzata.

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bits, eu am incercat sa nasc natural, mi-a fost provocata nasterea ca depasisem termenul cu 9 zile, am ajuns la dilatatie 10 dupa 12 ore de contractii , fara epidurala, dar nu am reusit sa nasc, am urcat pe masa de 2 ori, dar nu aveam senzatia de impins pentru ca bebe nu s-a angajat cum trebuie cu capul. In final mi-au facut cezariana de urgenta, care a durat 2 ore. Doctorita mea mi-a explicat ca uterul ajunsese foarte subtire pentru ca s-a intins la maxim plus sangerare puternica, imi spunea ca nu vedea de atata sange. Asa ca mi-a facut o cusatura "dubla" si mi-a recomandat sa astept 2-3 ani pana la bb2. Stiu ca nici tu nu ti-ai dorit cezariana, esti curajoasa ca vrei sa nasti acum natural. Eu sunt convinsa ca daca nasc aici, ma vor pune sa incerc din nou sa nasc natural. Oricum eu am inceput aici serviciul de 3 luni si am foarte multe de invatat, dar cam intr-un an trec la treaba, de aceea trebuie sa imi fac analizele de Rh. Voi cele cu cezariana ati fost la vreun control sa vedeti cum se prezinta operatia? Si daca da spuneti-mi si mie va rog ce verificari as putea sa fac, Miria spune parca ceva de colposcopie, sau ma insel.
Eu cred ca atat costa 10 000 $, nu ma mira

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Otilia, eu am fost de 2 ori pentru control, dupa nastere (*cu cezariana), prima data la 6 sapt. si apoi am mai fost in vara, adica la vreo 7 luni... a doua oara am facut si colposcopie si test PAP (fiindca eu am avut inainte de sarcina o leziune pe col si de atunci il fac cu regularitate).
Cicatricea de pe uter era in regula, dar cu toate astea dr. mi-a recomandat sa nu-l fortzez pana trec 2 ani, mai ales ca varsta nu ma preseaza sa fac repede inca un bb. Adevarul este ca eu nici nu-mi prea doresc acum o noua sarcina si a fost super ca sotzul meu a auzit treaba asta si ma lasa in pace acum...

Dar ai vazut ce zicea Dama ca in Frantza i s-a spus ca poate imediat sa aiba o noua sarcina... asa ca depinde de medici. Iar Bits zicea ca ei i s-a spus ca dupa 1 an poate sa ramana insarcinata..
Probabil numai in RO este recomandata pauza de 2-3 ani ..

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dana, mersi de raspuns, deci o colposcopie trebuie sa fac. Am fost o singura data dupa nastere la ginecolog, la 4 luni si mi-a spus ca totul este ok. Testul PAP nu l-am facut niciodata. Eu mi-am propus sa fac bb2 pana la 30 de ani, deci mai am 3 ani pana atunci. Dar tu ai ramas mai greu insarcinata, asa ca poate ar fi mai bine sa incepi din timp .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna.
Multam pentru complimente.
L-am vazut adnieauri pe Silviu facand baita, se vede ca ii place sa se balaceasca, si Paul la fel! M-a pufnit rasul ca intr-o poza avea o expresie a fetei de parca zicea: "maaamiiii, ti-am zis sa nu imi prinzi si tzutzurelul in poza!!!!" simpatic foc!!!!

Ce ziceti de vremea de afara??? superba, nu???? imi amintesc de plimbarile in parc cu copilashii si mamicile...ehe-he ce vremuri!!!! frumos era!!! ei, dar lasa ca vine ea caldura si iesim cu tzunchii afara, mai cu carutul, mai pe langa el, om vedea!!!!

Mey, please, ziceti-mi si mie de un coafor bun, un stilist bun!!! vreau deja sa ma programez, dar unde???
DANETTE,, tu te duci undeva anume????

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput