Copilasi nov-dec 2004 (113)
Raspunsuri - Pagina 5
danette spune:
10.000 $ sa nasti natural cu epidurala????![]()
![]()
oare de ce sa coste asa mult?
Si de ce zici ca se merita? ca nu-i garantat ca nu te mai doare..
Prietena mea din Viena a nascut acolo cu epidurala si a fost destul de rau, fiindca nu i-a prins complet epidurala si simtea durerile bine de tot.. medicul nu au indraznit sa-i mai injecteze anestezic de teama ca n-o sa mai simta nimic, nici macar cand sa impinga...
de RO nici nu vorbesc.. ca am auzit tot felul de povesti
Dar evident nu-i regula sa fie nasoala epidurala... unele zic ca sunt f. fericite ca exista posibilitatea asta...
Anyway, ideea e ca nu-i garantat 100% ca scapi de dureri!
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
mariussimiuc spune:
Buna fetele!
Dana cred ca Bits a vrut sa spuna 1.000$.Sau nu? ![]()
Aime,unde ati facut analize?Cat a costat?
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
danette spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Dana cred ca Bits a vrut sa spuna 1.000$.Sau nu?
Mihasi
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
maybe..
mie oricum si 1.000$ m-i se pare enorm pentru o epidurala, fiindca cezariana mea a costat 250 EUR intr-o clinica universitara.. cu anestezie cu tot.
Mai ales ca Bitszice ca nu e vorba de clinica particulara...
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
aime spune:
1000 USD?
...eu chiar n-am socotit cat m-a "costat" cezariana, dar nu mai mult de 200 eur....da deh, noi suntem in Ro....
Bitsule, bafta cum o fi sa iasa...tot va iesi
, sanatos/sanatoasa sa fie si tu la fel
Miha, eu ii fac de obicei la Pro Familia, hemoleucograma, din degetel 120.000, rezultatul maine sau la cateva ore daca e graba.
dama spune:
Multumim tuturor ca ne-au admirat la gradi... David nu e chiar "gradinar" pt ca nu merge acolo in fiecare zi...dar eu sunt bucuroasa ca are viata "sociala" pt ca in grupul nostru de amici nu sunt copii si eu stiu cat ii place lui in lume, ori numai cu mami ar fi mare plictiseala, cred...
Am vazut si eu pozele cu Ana, cea strengarita si ochii frumosi, cu Kenzolino frumos ca mami (btw. Bits, mie imi place cum iti sta tunsa, ai par frumos si iti sta bine orice i-ai face) Succes mult la bebe 2...
Ma bag si eu in vorba despre nastere cu sau fara epidurala...Dana eu am nascut cu epidurala (in final a fost cezariana desi am stat in travaliu 15 ore pt nastere pelvina) si daca nu-mi puneau epidurala cred ca nu as fi suportat cele 15 ore de travaliu si apoi operatia...pe scurt cu epidurala nu am mai simtit nimic, crede-ma...acum probabil depinde si de organism si chiar de anestezist (chestie de noroc, poate)...iar in Ro nu ma surprid accidentele de genul asta...iar in ce priveste o a doua sarcina, la consultul la o luna dupa nastere mi s-a spus ca ma pot pune iar pe treaba daca vreau un al 2-lea si chiar ca e posibil sa nasc normal daca nu sunt complicatii...am ramas perplexa, ca eu auzisem altfel...
ici si o duminica frumoasa in continuare
Mami de Davidel bursucel (18.11.04)
onitza spune:
BUnaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
Am vazut copii frumosi foc!!!
Noi ne-am intors de la MOreni, suntem dati peste cap!!! Paul e foarte bine, mananca, doarme, a mai luat in greutate, are aproape 12 kg, ne iubeste mult, plange dupa noi, iar noua ni se rupe inima!!!!
Insanatosire grabnica puiutilor bolnaviori!!! 
Fetelor, am si eu o intrebare, sper sa nu ma uitat isi sa imi raspundeti si mie, dupa cum stati si voi cu timpul: as vrea sa imi fac o surpriza de Paste
si sa merg si eu pentru prima data
la un stilist, care sa ma tunda, vopseasca , aranjeze! imi puteti recomanda si mie un stilist de incredere? cu cat timp inainte tb sa fac programare? cam cat m-ar costa pt par mediu tuns, vopsit, aranajat???? pls...astept raspunsuri pe PM, ca sa nu plictisim lumea, multaaaaaaaaaaaam 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
POZE LICA-LICA-LICA
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
danette spune:
ohhh, chiar n-as vrea sa lansez o polemica pro sau contra epidurala, fiindca evident fiecare face cum doreste si stie cum este mai bine pentru el insusi, faceam doar remarca ca: epidurala nu garanteaza 100% ca nu vei avea dureri, fiindca se poate intampla sa nu-si faca anestezicul efectul scontat din varii motive si atunci e aproape ca si cum ai naste natural-natural... fara adjuvanti...
Si asta indiferent de tzara unde te afli...
De aceea dadusem exemplul cu prietena mea care sta in Viena..
De Romania, asa cum scrisesem, nici nu o mai iau in calcul .. este o practica destul de recenta aici, asa ca sa zicem ca nu gasesti in toate spitalele anestezisti specializati in epidurale..
L-am vazut pe PAULICA LICA LICA in salopetutza cu ursuletz... este un scump si un frumos la fel ca si mami lui!
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
danette spune:
Aici sunt si cateva poze din week-end cu IDILICA-LICA-LICA
http://community.webshots.com/album/547575944LrPsKh
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
paxela spune:
am vazut poze.............. m-am topit
iris e fenomenala o bomboana de fetita i-ar tati al nostru a zic ca reclama din site de deasupra pozelor( vicoria's secrets) se potriveste perfect
am vazut si un lica lica lica ochios si scumpel, un adevarat cavaler
si ... pea ana cea cu ochii albastri si baieti mari ,"gradinari" si plimbatori prin disneyland
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an