Copilasi nov-dec 2004 (113)
Raspunsuri - Pagina 4
danette spune:
Am vazut super poze cu copii frumosi foc: Ana haioasa rau in pozitia de somn, David la serbarea primaverii si la plimbarica si Kenzo in Disneyland... i-am aratat si piticei pozele cu personajele din desene si tare iau placut!
Aime la noi nu sunt lactate Brenac... dar ZUZU sunt f. bune.
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
eveline spune:
Am vazut si noi pozele cu Ana cea cu ochi hipnotizanti de un albastru cum rar am vazut, cu un David in "societate" (chiar, uite eu pe Bia nu am scos-o inca intre copii....din cauza de vreme) si cu Kenzo cel scumpel in lumea povestilor si cu o Bits foarte scumpa si eleganta asa tunsa (eheeiii....de cand astept sa vad eu poza asta....).
Ana si Bianca-iubita

mariussimiuc spune:
Bit-ule,eu cred ca n-as mai putea sa-l scot pe Robert din Disneyland.Mickey este favoritul sau,ii place tare mult inca de cand era mic mic.Dar cum nu-mi fac mari sperante ca o sa ajungem vreodata la Disneyland nu te intreb cum l-ai scos pe Kenzo de acolo.![]()
Pupici la Ana cea ochioasa.Frumoasa foc!
Va pup pe toate!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Cecilia C spune:
OtiliaV superrrr pozele cu Ana, imi place tare mult ce pozitii de somn are
....si sa stii ca eu va citesc in fiecare zi, nu pierd nimic chiar daca nu scriu...la servici nu prea am timp de scris si acasa daca ma vede Alexia ca stau la calc vrea si ea....
Bits si Dama v-am admirat puiutii si voua, uauuu ce mari si frumosi sunt si cred ca e fff misto la Disneyland...

Noi suntem bine in rest, n-avem nici o problema cu burtica, incepe sa creasca dar nu se vede foarte tare...de luni intru in sapt a 15-a si e totul ok.....sper sa fie asa pana la capat si imi pare tare rau de gravidutele care mai au inca probleme
Otilia hai ca facem galerie si te asteptam printre noi...sa vezi ce o sa se mai bucure Ana ca are cu cine se juca 
Va doresc o duminica super si o saptamana usoara.
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
bits spune:
Otilia m-ai inebunit!ce complicatii?eu parca as vrea sa nasc cu epidurala la urmatoarea.as vrea si cezariana dar cred ca o sa-mi fie tare greu si cu Ken de asta optez pt epidurala.eu nu am intrebat la spital daca utilizeaza epidurala,mi-am imaginat ca intr-o tara asa de avansata economic e imposibil sa nu recurga la epi dar m-am inselat amarnic.
Eveline esti o draguta dar sa stii ca mie imi lipseste tare mult parul meu cel lung
,si asta in special dimineata cand ma trezesc caci acum sta in toate directiile de spui ca m-a smocait careva.eh da o sa creasca el inapoi!
Mariussmic stii cum l-am scos?a trebuit sa-i luam un Micky pe langa toate celelalte maruntisuri.sa vezi ce-l strangea la piept si spunea MIMI!
octy,KEN(1nov 2004)
cookie spune:
Bits, eu nu vad pozeleeeee !
Am vazut-o pe Ana albastrica si pe David la gradinita...
la frumusei!
Ca sa nu mai zic de pozitele noi ale lui Vladut...pupa mama pe el de poznas!
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
ce de poze frumoase am vazut(acum le-am vazut si pe cele cu ken)...ce copilashi frumosi
, ce mamici sexi
, ce locatii misto...
va pup pe toate si va doresc duminica placuta
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
danette spune:
Bits, eu n-am pea inteles : tu ai vrea sa nasti natural cu epidurala dupa cezariana pe care ai facut-o la Ken?
Nu ca n-ar fi posibil... dar nu am inteles eu chiar bine ce scriai tu...
Oricum vroiam sa zic ca mie dr. ginecolog mi-a zis ca neaparat sa stau 2 ani fara sarcina, tocmai pentru ca sa nu fortez uterul deja sectionat. Sa fie cat mai bine cicatrizat.
Si in Japonica nu se fac epidurale, sau.....?
P.S.Iti sta bine si cu parul taiat asa... esti oricum frumoasa!
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
bits spune:
da DANA as vrea sa nasc cu epidurala la urmatoarea(asta numai daca o sa fie totul ok si nu va fi bebe2 pelvin sau alte probl).in Japonia doar unele spitale folosesc epidurala,in general spitalele mari,nu clinicile particulare.costa foarte mult aproape 10000dolari dar se merita.cand le spuneam la prietenele japoneze ca in RO iti cumperi tu epidurala de la farmacie nu le venea sa creada.
si mie tot de 2 ani mi-au spus dar cica nu conteaza daca la implinirea celor 2 ani sarcina e inca mica.prietena mea a nascut dupa 1 an si 5luni de la prima cezariana.aici e ok si dupa 1 an.
octy,KEN(1nov 2004)
aime spune:

iaca ca a iesit si la noi un pic soarele, timid
, da a iesit
...acu sper sa nu-l mai sperie nimic.
Azi am fost la analize, i-a luat un pic de sange din degetel ptr hemoleucograma...nu va spun ce tragedie a fost
...of si nu doare, dar faptul ca stoarce efectiv degetelu'....pe mine ma termina. Maine avem si rezultatele, care sper sa fie bune si sa nu mai luam fier.
Am fost si la cumparaturi in Billa si-am "prins" un carut cu masina
...moamaaaaaaa ce-a fost....brumbrum
...si invartea de volan....Acum suntem in asteptarea pranzului si a somnicului.
O duminica frumoasa va dorim la toate!
Felis sanatate la mami si Mihaita! (am citit la alt subiect ca sunteti putintel raciti) 
Bits si mie imi place cum iti sta tunsa
, o sa te obisnuiesti, asa am patit si eu, mi se parea ca sta total aiurea...si succes la bb2
Cookie 
aime si
Vladimir, 1an+