Copilasi nov-dec 2004 (113)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Adriana draga.. de-atatea ori m-am tot gandit la tine cum faci daca se-apuca amandoi de plans deodata.. trebuie sa fi asa de calma si intelegatoare... de 2 x mai mult decat noi, celelalte..
imi pare rau pt. "bibi" lui Tudor, eu cred ca nu trebuie sa-i pui nimic pe rana... eventual glicerina boraxata de care zici... ranile din guritza de inchid relativ repede.
Nu bea cu paiul? poate bea supa cu paiul..
si poate n-o sa-l doara daca nu ajunge lichidul la rana.

Fulguletz.. si mie mi-a spus pediatra sa-i dau formula pana la 18 luni, pe motivul ca laptele formula e dozat, in comparatie cu laptele de magazin.
Acum.. daca fiica-mea ar manca bine si ar fi si vara sa fie tot felul de legume si fructe proaspete, poate ca n-as sta mult pe ganduri sa-i introduc laptele de vaca... dar in conditiile actuale nu pot, fiindca manaca f. f. prost si nu se omoara nici dupa lactate (branza, cas, iaurt)... asa ca decat sa-i dau Ca suplimentar, mai bine bea laptele formula desi e scump ca dracu'.
ce sa zic..bine ca mai are chef sa-l bea!

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Iata ca m-am gandit si eu sa mai pun niste poze recente in albumul martie 06 ... ca sa mai vedeti ce face Mihai...

El face bine acum: ne-a trecut raceala si maine reluam kinetoterapia (chiar in acest moment cred ca adoarme ca la radio ItsyBitsy e muzica de adormit piticii... ) In rest.. nu mai are stare... ar lua-o la sanatoasa dar nu are echilibru... Plapuma si pilota + un scaun de birou proptit in ele... si le impinge cu picioarele cu tot cu scaun... Nu mai pot sa il las din ochi.... Gata... a adormit
Ca de obicei ar rade toata ziua... in hohote...... Ieri am trecut pe la soacra si cd am intrat i l-am dat il brate... Cum s-a vazut in brate la buni s-a uitat la mine si mi-a facut PA cu manutza

Cu constipatia am rezolvat-o cat de cat... cu sirop luat zilnic... Chiar avem niste picaturi pt constipatie si era mult mai simplu de dat (doar 4 picaturi... cu efect surprinzator de bun), dar spre dezamagirea mea dr pediatru a zis sa nu apelez la ele decat in mod exceptional... ca dau dependentza si necesitatea de a creste doza in timp... Mare dezamagire.. asa ca ne-am intors la sirop dat cu seringa, alergatura dupa el sa deschida gura...
De la aceasta raceala ne-am mai ales si cu un sirop contra inflamatiilor dar care e si pt cresterea imunitatii. Se da 10 zile pe luna timp de un an... (sinupret).. Prima data fara sa gust ca bleaga i-m pus direct in guritza o picatura si a vomitat in jet tot ce mancase (el nu mai vomitase de dinainte de operatie). Acum i le dau in zeama de portocala

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

felis l-ati tuns "de tot" pe mihai! chiar ii sta bine. si se vede ca arata bine la fata, e "dolofanel" la obrajori. ma bucur ca arata atat de bine. mai ales si in poza in care e alaturi de darius a lui miche se vede bine de tot. pupam si pe prietenul lui silviu care e mereu alaturi de el.
ma bucur ca ati terminat cu raceala. uite eu nu stiam ca inca mai aveti probleme cu constipatia dar ma bucur ca ati rezolvat in mare parte
dana . stii ca ma apuca plansul mai nou ca nu fac fata. si ei cand ma vad ca plang se opers din plansul lor si zambesc. chiar nu stiu ce gandesc in capsorul lor

adriana & bianca si tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Felis draga mea, am ajuns la concluzia ca trebuie sa pui mai des poze cu Mihaitza....eu una am avut un soc....mi se pare ca a crescut foarte mult, s-a lungit binisor....e baiat mare....nu stiu de ce aveam impresia ca e micut, da de unde....e dita mai flacaul. Si e frumos....mie parca-mi vine sa-l mananc de drag ce-mi e! (de fapt imi vine sa-l pisc, da mi-e sa nu te superi....).
Chiar, voua nu va vine cateodata sa-i piscati pe cei mici sau sa-i muscati (de drag)....sau oi fi eu dereglata?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

salutare!eu nu am putut intra pe forum 2 zile.oi fi numai eu sau mai e cineva?vad ca ati scris nu gluma.

Mariussmic nu am gresit e vb de 10000$.eu am platit 6300$ pt cezariana,se intorc de la asigurarea medicala in jur de 2700$ iar restul suporta pacientul.aici e cel mai tampit sistem medical de care am auzit pana acum.

mai o vad pe Iris atat de scumpa si cu o gramada de toalete mai mai ca ma face sa-mi doresc o fetitza.

Paxelo stai mama linistita ca nu e atat de slab pe cat spui tu Silviu.am vazut eu alti copii slabi rau de tot.

Fulgu,Ionela si Bobitza pai cum sa nu semene si cu tati ca doar nu l-am facut singura

mey la noi au inceput trantele in magazine.daca nu-i iau ce vrea sau nu-l las sa puna manuta pe obiectul dorit e jale.ma scoate din sariteee!daca-l ridic de jos imi trage cu manutza peste fatza si spune"NA!NA!".taica-su ii canta in strune si mai fa educatie daca poti.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

vad ca vb despre laptele praf,pe aici il recomanda pana la 3 ani.mie mi se pare prea mult.

cine-mi spune si mie de la ce varsta se poate da lapte cu cacao la copii?NESSQUICK de la cat e voie?

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Mai fetelor, hai sa va intreb ceva: Bia mea are cam urmatorul program: se trezeste pe la 9,30....pana se dezmeticeste, pana ii dau papa, o imbrac, alea - alea se face 10,30. La ora asta e inca frig afara si nu ma indur s-o scot. Pe la 13 papa de pranz si le 14.30 maxim doarme de pranz pana pe la 17. La 17,30 vine taica-su acasa, mananca si el, manaca intre timp si Bia, se face 18,30...iar e frig.
Mor de ciuda....acum de exemplu e suuuuper afara si ea doarme....in concluzie eu cand s-o scot sa-i tihneasca fetei??
O mai scot cu tati seara dar evident, nu stam mult caci e cam frig.
Azi a promis tati ca mergem sa-i luam carut sport....ma bucur de parca mi-as lua masina nu alta!....am sa incerc sa o scot inainte de pranz dar nu prea e timp. Anul trecut ieseam in fiecare zi dupa masa de pranz pana la 17.30 cand ne intalneam cu sotul, mergeam in casa, manca si el si ieseam iar....dar era micuta si facea nani in carut, se mai trezea, iar dormea etc....acum daca o s-o scot tot asa oare reuseste sa doarma in carutul sport, sau ii stric somnul?
Voi cum faceti?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

a venit primavara si la noi!!! Bine ca a venit ca nu mai puteam... Si ieri am stat vreo 4 ore pe afara, azi pana acum vreo 3 (da' mai iesim dupa somnul de frumusete)...
Am admirat si o gramada de copii frumosi:
David, Ana, Andrei, Vladut, Kenzo, Paul, Silviu, Iris, Darius si Mihaitza.
Parca din apa cresc copilasii astia, de la o poza la alta, ce mai... Si sunt frumosi foc... si au niste mutrisoare inteligente...

Noi ne-am cam lenevit cu pusul pozelor, da promitem ca punem in curand, mai ales ca acum va fi mai usor de carat camera si pe afara.

Adriana, imi pare rau ca s-a lovit Tudor, dar nu prea ai ce face... cate lovituri vor mai lua... Acum sa speram ca ii trece repede, asa ar trebui ca se spune ca saliva e medicament.

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Sa-ti spun cum facem noi, eveline (sau mai bine cum am facut ieri si azi, cand a fost cald):
Danutz se trezeste pe la 8, mananca, facem curat si pe la 10 e totul gata. Asa ca ieri si azi am iesit afara pe la 10,30. Dar daca trebuie sa fac si mancare, iesim abia pe la 12. Stam pana pe la 13-14. Si de la 14-14,30 (dupa masa de pranz) doarme pana pe la 16-17. Dupa ce se trezeste mai papa un iaurt sau cine stie ce si iesim iar afara pana pe la 19 cand mergem la bunica (acolo papam de seara si eventual facem si baitza). Si de acolo ajungem acasa abia la 21-21,30 cand mai aruncam cate un ochi la jucarii si apoi trecem la culcare.

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Try,hai sa te incurajez si eu : la mine greata a durat cam pana in luna a 5-a ,da’ pana la urma tot mi-a trecut (si au inceput arsurile la stomac…)

Eveline,ai putea sa iesi imediat dupa masa de pranz,pe la 13:30.La un moment dat o sa adoarma ,o pui in carut,o invelesti cu o paturica si o mai plimbi cam o ora.

Otilia,Dama,Danette,eu stiu ca dupa o ceaziana trebuie sa treaca 2 ani pana la o alta cezariana,deci poti sa ramai insarcinata cand primul bebe are cam un an si 3-4 luni.

Felis,si mie mi-a zis dr sa-I dau lui Radu Sinupret,dar cica 15 pic/zi,tot timpul.Voi nu aveti impresia ca fiecare medic are alta parere?Eu inteleg ca medicina nu e o stiinta exacta,dar de cele mai multe ori medicii se contrazic total cand prescriu ceva unui copil.

Ca veni vorba,ati dat careva la copil Royal Jelly,laptisor de matca?Daca da,cat?Ca nu scrie nimic pe cutia aia.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput