Copilasi nov-dec 2004 (113)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Eveline imi var si eu nasul c-am unde nu-mi fierbe oala, scuze!!!; intrebai cand o poti scoate pe Bia afara la aer; eu cred ca-i bine daca o scoti la 10,30-11dimineata afara la aer, mai ales daca este o zi insorita, o tii pana pe la 12, si-apoi intrati in casuca, ii dai sa pape si la culcarica; mai greu este daca tre` sa faci mancarica, cum bine spunea si daniela, ca atunci iti trece timpul de iesit afara de dimineata, sau daca nu ii poti pregati mancarea lui Bia de cu seara, si-atunci iti ramane timp ptr. dimineata; dupa trezirea dupa somnul de pranz nici eu nu prea mai ies, este mai dificil caci trebui pregatite bucatele etc; si chiar daca iti adoarme in carucior nu-i bai, eu cred ca va dormi caci va fi leganata de balansul carutului; eu in gen. imi iau carutul mereu dupa mine, cu toate ca merge destul de frumusel si se joaca din plin in parc, de nu-i stau piciorusele, dar cand vad ca da semne de maraiala sau cand stiu ca voi ajunge mai tarziu acasa atunci carutul nu-mi lipseste; aaaa, si apropo si eu tot la etajul 4 locuiesc si tot fara lift, si am doua carute, unul de 5kg, si altul de 3kg

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Multumesc fetelor (Ionela, Jasmine, Daniela)...am sa-mi iau inima-n dinti si am s-o scot dimineata chiar daca e mai racoare (de fapt acum e problema asta, caci in curand - sper - o sa fie mai cald)....si am sa incerc intr-o zi s-o scot si dupa masa de praz: daca doarme bine, daca nu poate ne intoarcem in casa si asta-i treaba, macar o sa fiu lamurita...
Chiar, ca bine intreaba Bits....cand putem da lapte cu cacao?
Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Adriana, Eveline, Daniela_sb ... multumim mult... Mihai acum 2 saptamani avea 78 cm... LA kg nu mai stiu ca nu pot sa il mai cantaresc... Pe cantarul de bebelusi nu pot ca e prea lung pt el...

Eu pe Mihai il scot la plimbare cd am ocazia... Ieri de ex l-am scos pe la ora 13 si apoi l-a mai scos sotul pe la ora 20...

Jasmine... mie mi-a zis 10 pic de 3 ori pe zi. In prospect scrie 30 pic pe zi... DA ... difera de la dr la dr...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

eveline sigur va dormi bine afara la aer, invelita cu o paturica asa mai de forma, caci oricum o imbraci bine inainte de a iesi, si mai ales daca o tii si mai mult pe unde "bat" razele soarelui; sa vezi ce bine o sa-i prinda aerul curat, si cu ce pofta de papica va veni acasa, si asa va fi din plin scaldata de razele soarelui si va avea din belsug vit. D; eu de multe ori chiar daca adoarmeau in casa le scoteam afara, in carut, tocmai ptr. a fi la soare, si le-a mers extraordinar de bine;

eu lui Emily lapte formula ii voi da pana la 3 ani, cum i-am dat si lui Arisa; oricum Arisa nu mi-a primit laptele de alimentara sub nici o forma, prima oara stricandu-se groaznic la stomac, asa ca pana la 3 ani i-am dat lapte formula bogat in muuuulte vit. recom. de toti medicii, si-am incercat n tipuri sa vaz care-i place mai mult, dar ea n-avea preferinte, halea orice, si-am ales un tip care nici sa n-o unfle si care sa-mi si priasca la buzunar, si pe langa formula i-am dat si lapte de soiaffff., sub orice forma, hranitor si plin de vit., care si pe-ala mi l-a lins (si-acum daca-i dau lapte formula il haleste rapid; uneori mai se smiorcaie sa-i dau ce ramane de la Emily, este precum lupul padurii, curata totul, ba uneori face galagie sa imparta cu Emily jum.-jum., iar laptele de soia ramane un fan inrait, in sensul ca il termina rapid, ca pe apa); dar nu ma pot plange nici in privinta celui de alimentara, haleste totul sub orice forma, la varsta de 4 ani, deci un lactofan inrait, in tot ce este legat de lactate; untul daca nu sunt pe faza mi-l haleste si gol din cutie, branza este jaaaale, lesina langa punga, iaurtul cand il mananca parc-ar fi sac fara fund, toful ar trebui sa cumpar zeci de cutii sa-i ajunga....; asa ca la mine in frigider este ca la laptarie
Emily imi mananca lapte formula, nu asa cu pofta cu care mi l-a mancat Arisa, dar eu insist, macar de doua ori pe zi si tot imi convine; nu va ajunge nicicum la cantitatile pe care le consuma soru-sa dar fiecare cu felul lui; nici in privinta celui de alimentara nu ma pot plange; ii place; de fapt cand le pregatesc mancarea, meniul este la fel, continutul, numai portiile difera si marimile bucatelor; si Emily se pare ca-i lactofana, dar nu prea ii place sa fie prafuita, dar tre` sa suporte pana la 3 ani ca n-are in cotro;
a, dar Emily bea apa ca o cisterna, si ceai, asa ca nu ma pot plange, ceea ce Arisa nu mi-a consumat apa pana la varsta de 2 ani, cum ii dadeam cum varsa tot, inecandu-se groaznic;
azi Emily n-a vrut apa mai deloc, in schimb a baut intr-o veselie ceai verde, iar ieri a baut ca un balaur ceai de musetel; are niste gusturi....., sau poate vrea sa le deguste pe toate???; a, si supa jap. o bea cu paiul caci cu lingura singurica (caci pe mine nu ma lasa)nu-i ajunge nimic in gurita, totul este pe hainute si pe jos

bits eu lui Arisa i-am dat cacao de la 2jum.-3ani, ptr. ca mi se parea ca oricum ii destul de energica, si daca-i mai dadeam si cacao era groaznic!; mie mi se pare ca Nessquick-ul este prea dulce; lui Arisa nici acum nu-i dau mereu cacao, c-am o zi da una nu, si numai dimineata, iar Emily nu a descoperit inca gustul, poate doar ce a mai lins de pe lingurita folosita de Arisa; iar cioco doar uneori mai pune pe limba rararitati, sii fff. fericita, in schimb a dat navala la bomboane, sii cot la cot su soru-sa la concursul acadele; daca indraznesti numa sa te uiti la acadeua ei o iei pe coaja imediat, aparandu-si bunurile

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Felis, Mihai arata foarte bine si mie m-i se pare ca a crescut mult. In poza asta: http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihai1cristian/detail?.dir=/8cfd&.dnm=3a73re2.jpg&.src=ph
e asa de dulce...

Adriana, sa stii ca si Iris rade daca ma vede plangand... sau daca ma vede nervoasa si ma aude ridicand tonul... nici eu n-am habar ce e in capul ei, ce crede ea ca se intampla?

Si la noi e soare si caldutz de vreo 2 zile, am iesit la plimbare (dupa-masa), problema e ca nu mai vrea sa stea in carucior... numai pe jos vrea si nu are nici o traiectorie evident... merge in toate directiile si nu conteaza ca-i noroi, balta, trotuar, etc..daca incerc s-o prind se pune pe fuga si mi-e asa de frica ca trage vreo tranta... ca mai bine o las in pace... atat cat se poate.
Fuge dupa vrabii si porumbei, se ia dupa catzei prin parc...e circ mare cu lacrimi cand mergem in casa!

Bits, eu i-am dat dimineatza lapte cu Choco Krispies, un fel de bilutze din cereale cu urme de cacao.. si a fost ok... adica n-a fost nici mai agitata si nici alergie n-a facut, asa ca din cand in cand ii mai dau.
Cacao cu lapte nu i-am dat inca.
Dar presupun ca ar fi foarte incantata!

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

multumim de incurajari intradevar toti zic ca nu pare slab si chiar are falcute dar... totusi doar 8700 si 79 cm dar ne facem noi mari
gata oficial de luni dimineta merge la cresa , ce inseamna puterea darului buna ziua vrem si noi sa inscriem un copil..... nu sunt locuri la zi.... asta e pt dumneavoastra...... dar luni ne aduc patuturi.... si daca vreti il puteti aduce de maine dar il luati inainte de somnul de pranz sau vedem noi
azi am facut vaccin si nu vreau sa faca maine vreo reactie pe acolo si sa nu stiu de el drept urmare o luam ca voiniccii de luni
sper sa avem noroc

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

felis e` un dulce Mihaita; arata extraordinar de bine, si la inaltime si la greutate; cand sta cu Darius de Miche pe canapea par asa de importanti ei acolo; sau acolo ci Silviu, care-i un ochios frumos si dulce, sau acolo cand spune "cred ca au secrete", este ca o broscuta micuta pe care cred ca daca l-as avea in fata ochilor l-as papali cu totul, asa-i de scump cum sta pe burtica; ptr. Mihaita si ptr. mami;

a, si apropo eveline su le "ciugulesc" pe cucuiete de uneori le las amprenta dintilor mei pe fundulet sau pe obrajori, asa-mi plac de mult; deja s-au obisnuit si nu mai se smiorcaie prea tare, dar mi-emi plac cas pufoase!

Corina sarumana ca mi-ai admirat cucuietele

asa-i mai Andra, in ultima per. nu-mi pasa ce spune lumea pe-aici, este a mea, a noastra, ea sa fie sanatoasa!; pe burtica si multa sanatate!

adriana sanatate lui Tudor

Bits trantele prin magazin sunt groaznice, cunosc situatiunea, dar nu-i lasa mana libera sa face ce vrea ca n-o sa-l mai dezobijnuiesti pe urma, mai ales daca face si nana; Arisa pana pe la aproape 3 ani mi-a facut scene cu tranteli prin magazin, zbieraturi si daca nu-i luam ce dorea ea era teatru de ma stia toooot magazinul, ceea ce ma zgariau pe creieras, dar fara nana peste fata mea caci iesea fum si asta tot din cauza sotului, dar si a matusii, dar am desfiintat si naravurile astea definitiv, ei spunandu-mi sa o las sa-si faca damblaua ca are stres copkila, si ca asa se elibereaza de el, stresul, si ca o sa se dezobisnuiasca pana la scoala, de rusine cica, dar eu n-am mai suportat istericalele, si-acum ii tare liniste, deci prompt si la obiect!

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Ionela, eu ma tot uit la pozele cu cucuietele tale si nu pricep de ce l-i se pare unora ca Emily e baietzel????... ca eu vad clar ca-i fetitza chiar daca n-as fi stiut...

Si mai vroiam sa remarc ceva de ceva vreme, dar am tot uitat... ca si fetele tale su Kenzolino sunt atat de frumosi... cu trasaturile lor mixte... cu parul lor carliontzat..
Asa-i ca japonicii nu au deloc parul ondulat?

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Mey, da ce harnicutze fuserati....
Eu mi-am odihnit un pic oasele langa pui, ca ma simteam ca , chiar ma temeam sa nu fi facut gripa ceva, asa ma dureau toate si okii....a luat un Paracetamol sinus si ma simt mai bine.

Mey, da nici una n-ati dansat rock pe melodia Queen

Ionela mey cucuietele cele ghidudse. tare mi-e drag de ele. Bravo lor ca-s lactofane, e sanatos. Laptele de soia e bun ptr ei? Nu stiu nimic despre asta, da m-ar interesa ce proprietati are, ce aduce in plus.

Eveline, la 10.30 nu-i devreme .... noi asa am iesit azi si la 12.30 am fost acasa. Da eu ma laud cu un matinal, de-o bucata de vreme la 8.00 e in piciaore. Mancare eu ii fac seara (cam 2 ori pe sapt) si portionez si pun la congelator ca sa nu-i dau 2 zile la rand acelasi lucru, sa aiba diversitate . Pregatesc tot si plecam, cand venim sa fie totul gata, ca suntem rai de foame. Cat despre somnic in carutz, neah....nici vorba, suntem mari acum...e cu okii dupa masini, dupa copii, catei, etc, asa incat nu, ii stric somnul,am incercat intr-o duminica cand era f frumos, da a dormit 40 min, cand am ajuns acasa, a dormit 2.5 ore...asa ca...asta-i programul. Seara nu iesim mereu, ca mai avem program administrativ sau ne jucam...da oricum 2 ore dimineata pe vremea asta sunt benefice.

Felis, l-am admirat si noi pe pui Mihaita si ne bucuram ca sunteti mai bine, unde erati la Baby expo? Si Silviu are niste falcute mey...acu stiu ca o enervam pe biata mami Paxela, ca numa ea stie, da...asa pare

Mama, Bits, da ce preturi vehiculeaza japonicii astia ...e ciudat modul lor de a te pune sa platesti....sa zicem merci ca la noi inca mai sunt serviciile "gratuite" ca nici cu spaga n-ajungi la asa sume...dar deh, suntem in Romanica

Voiam sa va mai spunem ca hemoleucograma a iesit f bine, nu degeaba a luat copilu 1 sticluta jumate de FER-sol....de la 10.3 hemoglobina acu are 12.4 sunt f fericita. De acu dai cu spanac, dai cu brocoli, cu urzici....vitel, out....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felis, am reusit sa vad si eu pozele. Poza aceasta, cat de bine se inteleg ei impreuna.
Paxela, eu cred ca ai vrut sa scrii 89 cm, ca nu se poate altfel. Te-am intrebat si ieri cred, cum de v-ati hotarat cu cresa? Astept impresii, ma gandesc si eu ca poate va merge si Ana. Noi n-am facut nici un vaccin platit si nici temperatura nu a facut niciodata. Ma gandesc serios sa-i fac si eu vaccinul pentru Hemophillus Influenzae, doar ca o sa-i fac doza unica.
Fulgule, eu sunt fan peste, adica somonu imi place la nebunie, mai ales la cuptor. In timpul zilei avem cantina, azi au avut pulpite de pui si pe langa felul principal servesc tot felul de salate, iaurturi, fructe, sucuri ca imi era si frica sa nu ma ingras, mai ales ca in firma se servesc si prajituri aproape zilnic. Nu prea ma impac cu ciorbitele condimentate si cu o pasta de peste cu gris si cu faptul ca in magazine nu au varietate prea mare de alimente. Mai, si am descoperit un magazin turcesc cu foi de vita vidate, rahat turcesc, seminte de dovleac, tot felul de legume, asa ca nu pot sa ma vait deloc, dar nu am nici chef de gatit si nici aragaz momentan. In alta ordine de idei, ai pitit de tot baiatu, mai pune si tu poze noi, ma topesc dupa poza cu basmaluta dar vreau poze noi cu voi doi.
Try facem pariu ca daca se intampla vreun accident si ramai gravida, faci si bb3? Sa nu te rog. Hai sa fiti sanatoase !

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput