Copilasi nov-dec 2004 (113)
Raspunsuri - Pagina 12
Jasmine spune:
Felis,Mihai arata foarte bine,s-a implinit,e vioi si are ochisorii foarte atenti la ce se intampla in jurul lui.
Ionela,eu tot nu pricep cum poate cineva sa spuna ca Emily pare baietel.Mie in continuare mi se pare ca e clar ca e fetitza.Si nu orice fetitza,ci una frumusica foc.
In alta ordine de idei,Ionela sau Bits,mai stiti ceva de Mamaluidavid?
Am primit si eu ieri banii de indemnizatie.A dat Domnul,dupa 2 luni!
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
try spune:
Hai mai fetelor nu mai faceti comparatii de preturi Ro-Jap sau alte tari. O fi taxa la nastere enorma in Jap, dar nici salariul mediu pe ec. nu-i 300USD, nu? Nu zic ca-i floare la ureche taxa de care spunea Bits, insa totul trebuie raportat la venituri. Cand o ajunge romanu' de rand sa castige cat japonezu' si sa aiba nivelul de trai al japonezilor mai e cale luuunga.
Daca preturile la serviciile de sanatate sunt atat de mari indraznesc sa fac deductia ca nici impozitele pe salariu nu-s foarte mari. De ex. in SUA daca n-ai asigurare de sanatate de la firma sau platita de tine te usuca serviciile medicale, isna nici impozitele pe salarii nu-s usturatoare. Prin comparatie, in Ca se practica serviciile medicale acoperite de stat, insa si procentele de impozitare, taxele sunt ma imari ca-n SUA. Existant intotdeaun un revers al medaliei. La polul opus SUA se afla Suedia, unde asigurarile sociale si de sanatate sunt poate la cel mai inalt nivel, insa impozitele te rup.
Asta asa ca divagatie, in speranta ca mai scap de greata asta nesuferita. Azi dimineata am reusit sa vomit de 2 ori: acasa si la servici. De-am zis ca al treilea si de m-ai ruga nu-l mai fac. Dar in schimb mititelul lu' mama a facut o tumba in burtica azi-noapte. Eram nervoasa ca tati ma sforaia de nu mai puteam adormi la loc si la un moment dat hop-tzop simt o rasuceala in burtica (fina si delicata), dar mi-a fost clar ca era bebe. A fost inconfundabil. Nu tu fluturasi, nu tu nimic, direct miscari sigure de bebelus.
.......in 10+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
fulguletz spune:
ionela-roxana, ce gust are mey tofu ala? de multe ori am vazut prin magazine dar nu am luat niciodata , de frica ca dau banii degeaba...
eu, in schimb, am gusat iaurt de soia si brrrr ![]()
m-am uitat azi pe pozele cu cucuietele dragalasele, ca nu le mai vazusem de mult..

try, rontzaie biscuitzi saratzi...poate nu te tenteaza dar mai taie din greatza...
otilico, hahaha..ce ne-am face noi fara magazinele turcesti...eu de cand m-am mutat nu mai am prin zona magazin turcesc si zau ca ii simt lipsa rau de tot...acolo mai gaseai cate un romanism culinar...gen varza murata , de ex.
nu-i asa ca majoritatea salatelor la nordici este cu cartofi si paste? dar au si salate din rucola si alte prostii..da sa traiesti tu fara carnatzi si caltaboli, fara o piftie
...asta apropos ca am o prietena f buna in suedia si de revelion a mancat niste raci , cica mare specialitate
, de a a venit moarta de foame acasa si duce doru de piftie si salata boeuf cu multa maioneza care ingrasa...a ...iubesc colesterolul!
congelat si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Paxela, eu cred ca ai vrut sa scrii 89 cm, ca nu se poate altfel.
Nu... nu a gresit, 79 cm are Silviu... Are mai mult cu 1 cm decat Mihai...
Fetele... multumesc mult de aprecierile la adresa lui Mihai... DA... si dr mi-au zis ca s-a dezvoltat f bine si in lungime mai ales...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Ionela,intrebai daca si puiutii nostri ascund obiecte? Ohoho...Am noroc totusi ca nu le ascunde decat intr-un singur loc:masina de spalat.Am cautat intr-o zi paharul cu care bea apa de-am innebunit si bineinteles ca masina de spalat a fost ultimul loc in care m-am uitat.

Try,imi pare rau ca nu te simti bine.
Eu nu am avut nici un fel de greata,n-am stiut ce-i aia.Cred ca am fost fericita din acest punct de vedere.Si nu numai.Si prietena mea care este insarcinata in 6 saptamani are niste greturi cumplite.Nu poate manca nimic,nimic.Nici macar fructe.Nici macar apa.E cumplit.Speram sa-i treaca repede,ca altfel...
Andreea,oare asa o fi perioada asta sau e din cauza primaverii? Si Robert a inceput sa urle daca ceva nu-i este pe plac.Si din urlat da in plans din ala cu laramoaice de crocodil.Nici nu stiu ce sa fac si cum sa fac?Sa-l las asa sperand ca o sa-i treaca sau sa iau masuri?dar ce fel de masuri? 
Adriana,si Robert a cazut o data cu gura de scaun si a facut o vanataie pe interiorul buzei.Nu i-am dat cu nimic.A trecut de la sine. 
Dana,ce m-am amuzat...hi hi ...si la noi la fel sunt lipite usile de la dulapurile interzise,cu banda scotch. 
Aime,eu cunosc Iasi-ul.
Doar ca eu nu m-am incumetat sa ies inca din raza Nicolinei.Eu am si pus de mult carutul la naftalina.oare ar mai sta in carut?Sa ma incumet oare sa scot ditamai animala de carut?Ma gandeam zilele trecute sa-i iau o tricicleta de aia care are si ghidon pe care pot sa-l manevrez si eu.Nu stiu cat o fi costand dar o fi meritand oare? 
Bits-ule,mi-am dat si eu cu presupusu',ca facand comparatia cu cat m-a ajuns pe mine cezariana,mi s-a parut enorm de mult.
Eu ii dau lui Robert lapte cu cacao dimineata,cu paine cu unt.Si ii place tare tare.Si nu mi se pare ca-l agita.mai mult decat este deja. 
Eveline,dar daca o scoti de la 11-11.30 pana la 13 cand tre sa pape tot e ceva decat deloc.Si daca o mai scoti o tura scurta cand vine tati e suficient.Noi cam la fel facem,avem cam acelasi program bag seama.

Ce mult mi-a placut poza asta.Parca-s niste papusele! 
N-am mai scris de vreo cateva zile si bineinteles ca acum m-am intins cat o zi de post.
Va pup pe toate.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
ionela roxana spune:
aime uite aici ceva legat despre soia, in lb. rom.; sper sa fie cat decat informativ ceea ce scrie aici; eu mai stiu si de la soata mea despre soia si de pe linku-urile lor, traducandumi-le soata, off course, ca eu mis bata la hieroglifele lor
SOIA – miracole, terapii naturiste, alimente, alimentatie sanatoasa; daca nu poti deschide linkul cauta tu despre soia si vei gasi fff. multe; scuzele mele dar la explicatii nu ma prea pricep
multi lui Vladut cel dulcic si lui mami multa putere de plimbarit puiutul prin Iasi
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
ionela roxana spune:
iacatelea ca la a pune link mis bata rau
, explicati-mi si mie, va rog frumos!!!
Jasmine si Danette mey baiul mare la ei este ca Emily nu-i baiat, adicatelea cineva sa le poarte numele de famile, asta ii durerea mare, dar mi-e nici ca-mi pasa, ba in ultimul timp a inceput la nebunie sa le placa de ea, ca ii atat de smecherila ca stie sa se bage pe sub pielicica lor, numai cu un zambet, dar le intoarce repede spatele dupa ce capata ce vrea ea, sii lasa cu buzica umflata
, si tot la meme vrea![]()
eu una nu stiu mai nimic de mama lui David, poate Bits stie ceva? Jasmine si Danette sarumainile de ca ne-ati admirat
Danette japonicii nu prea au parul ondulat, dar mai sunt si cazuri cand au; in schimb la ei se practica permanentul la barbati![]()
, nu toti dar sunt.
Fulguleatzo mey toful are gust buuuuuun, cu sos de soia
, sub orice forma intrebuintat!
Marius simiuc

mai dat gata cu masina de spalat; la mine treaba este cu masina de paine si si le mai ascunde si in san la ea sau la mine daca o tin brate; fain ii cand o dezbrac sa-i fac baie, de parca-i sacul lu` mos craciun
, cad de toate
; acum o tin in brate si a bagat in sanul meu telecomanda de la soba, si de scos sufletu, sii taaaare nervoasa
, si trage de hainele![]()
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
FELIS spune:
Ionela... poza ASTA mi-a placut tare mult
Am uitat sa va spun un fapt notabil: la noi incasa nu se mai beau sucuri: doar ceai
... Sotul meu de 2 saptamani bea numai ceai!...
Nici mie nu-mi vine sa cred... Cica facuse burta si nu se mai putea incheia la blugi
Acum am in casa tot felul de cutii de ceai: zmeura, caise, visine, afine, musetel... si altele
Sper sa il tina...![]()
AIME... noi nu am ajuns la baby-expo ca eram raciti... Eram in Cora...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
aime spune:
'neata!
Ionela, merci, m-am descurcat, am gasit, da, stiam si eu beneficiile soiei, dar ma intrebam ptr copii... sau daca consuma de mici, normal ca beneficiaza de toate miracolele ei....
si voua
uite cum pui link, de ex ptr soia
[url='adresa pa care vrei s-o transmiti']soia[/url], in loc de ' se pun ", eu am pus asa ca sa se vada, sa nu se ascunda adresa.
Miha, hello...chiar ma intrebam pe unde hoinariti
...pai de ce sa nu te incumeti mami...poate cand se incalzeste de-a binelea, o luam in duet ![]()
Felis, ce fain de voi, ca aveti si Cora...la noi...Metro, Gima si Billa si un fel de Europa de la voi....
asteptam cica fac si la noi Carefour .... cand, nu stiu...
o zi buna, va dorim
aime si
Vladimir, 1an+
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Daaa, Aime am mai gasit un motiv :astept sa se incalzeasca de-a binelea
De fapt motivul real e ca mi s-a rupt un dinte si pana nu mi-l fac nu ma urnesc nicaieri.Ca ar trebui sa stau cu gura-nchisa si nu prea pot. ![]()
Va pup pe toate.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!