Copilasi nov-dec 2004 (113)
Raspunsuri - Pagina 13
eveline spune:
quote:
Originally posted by aime
'neata!
Felis, ce fain de voi, ca aveti si Cora...la noi...Metro, Gima si Billa si un fel de Europa de la voi....asteptam cica fac si la noi Carefour .... cand, nu stiu...
o zi buna, va dorim
aime siVladimir, 1an+
Aime nu te plange ca aveti ceva....mai aveti si Mall si (din cate stiu eu) o sa aveti si 2 Kaufland.....ce spui de noi ca n-avem decat Metro (si un Kaufland in curand)...

Aseara am luat carucior (Ura Ura Ura)....si asa de bucuroasa am fost, am si dat o tura prin parcuri (ieri)....cand ajung acasa, ce vad: starea vremii la TV: azi ploaie, maine ploaie, poimaine lapovita si ninsoare....si eu care nu stiam cum sa scot copilul afara

Brasovul, ce faceti....cuscrita, ce faci mama, mai esti......?
Ana si Bianca-iubita

andreap spune:
Buna dimineata...ce zi minunata..si eu stau inchisa in birou
..Imi aduc aminte ca anul trecut pe vremea asta,stateam toata ziua la aer,Mariuca dormea in carut..ce frumosssss
Miha,cred ca e o perioada cand daca nu le faci toate poftele,urla..vad ca si Adriana are aceeasi problema si am mai auzit mamici.Eu uneori tip la ea sa taca,alteori o ignor...alaltaieri i-am dat una la fundulet
(impropriu spus,nici nu cred ca a simtit pe bune,dar si-a dat seama ca o ating
)...Nu stiu,sper sa treaca,ma enerveaza de mor istericalele astea.
Ionela,tare frumoase fetele tale....Emly nu seamana deloc cu un baietel,e dulce
...dar ce sa zic daca Mariuca mea cu ghete roz,geaca roz..spun unii pe strada"ce baiat dragut"...cred ca sunt
...cum naiba sa vezi un copil in roz sa crezi ca-i baiat?
Eveline,dar nu-i deloc frig afara...pai daca acum e frig,asta iarna cum era?Mariuca iese pe la 10,intra poe la 12.30 in casa,mananca,nani si seara iar afara,depinde de cum e,pana la 6.30-7
Felis,tare mare e Mihaita..si a capatat fata de baietel,nu de BBlus de cand l-ai tuns
In rest,noi suntem bine....rasfatate,maraite,dar bine
Pupici la toti
POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
eveline spune:
quote:
Originally posted by andreap
Eveline,dar nu-i deloc frig afara...pai daca acum e frig,asta iarna cum era?Mariuca iese pe la 10,intra poe la 12.30 in casa,mananca,nani si seara iar afara,depinde de cum e,pana la 6.30-7
POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
La noi ieri a fost cum a mai fost dar acu is 3 grade....

....si bineanteles ploua...Ana si Bianca-iubita

mariussimiuc spune:
Eveline,dar la 3 grade mi se pare acceptabil.Tie nu? Depinde de fiecare cum suporta frigul.Eu l-am scos afara pe Robert si cand au fost -10 grade.Si tare imi placea cand facea bujorei! 
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
eveline spune:
Da, si eu am iesit la temperaturi asa mici dar nu am stat mult....eu vorbeam de plimbari lungi, de 1.30h - 2h...si nu as vrea sa-i incerc norocul....Bianca nu a fost racita in viata ei (de 1 an si 3 luni) si nu as vrea s-o patesc acum dupa iarna.....cand e asa mai frig ies cu ea 10 min si atat....dar acum nici atat din cauza de ploaie (de fapt nu ploua, bureaza sacaitor, indeajuns sa te imbibe cu apa...)...
Poate au gresit astia la meteo si n-o veni iar lapovita si ninsoare cum spuneau

Ana si Bianca-iubita

aime spune:
Eveline, aoleu....vine inspre noi vremea rea?
Ca la noi e soare, mai un norisor, da e placut....am fost deja la plimbarica, pe jos, dureaza dar merita....e f fericit. Si s-a captusit copilu' cu o noua achizitie si anume, un set de pescuit, 4 pesti cu magnet, undita cu magnet si navod. Mey, n-am vazut ce fericit era
si este...singur l-a carat pana acasa, iar acum "pescuieste" adica a descoperit ca magnetul sta pe frigider
. Ba chiar a si mancat cu undita in mana ![]()
Gata, plecam la somn!
ad_rianna spune:
miha acum ai motiv sa iesi din casa! mergi la dentist
[
andreap adevarul e ca tudor e muuuult mai nervos decat bianca: el tipa dar si da din picioare, se zbate daca-l iau in brate si abia il pot tine. mai nou tzipa daca vreau sa-l schimb, tzipa daca-l asez la masa, tzipa la olita....numai la baie nu tzipa
. ce sa mai zbier si eu la el?! ca mi-e ca-l fac si mai nervos. adevarul e ca nu stiu cum sa procedez cu el ca sa fie bine. ma tot gandesc ca e doar o perioada care-i va trece. in rest e un dragut si un gdulce. daca nu vrea sa manance sau face vreo boacana il cert si el se uita gales la mine(nu-l intrece nimeni la alint
) isi tuguie buzele si cica " ma-ma" pai imi vine sa-l mananc daramite sa-l mai si cert. bianca in schimb daca o cert ea striga la mine" ta-ta-ta-ta" ca o mitraliera. si mai si gesticuleaza, nu stiu de unde a invatat apucaturile astea de rasfatata. ce sa o mai cert ca ma apuca rasul. florin zice ca-i rasfat asa ca sa nu ma mai plang. e bine? e rau? nu stiu ![]()
adriana & bianca si tudor
roserb spune:
Dar ce harnice ati fost la scris!
Eveline, si eu am scos mereu copiii de la 10.30-11 pana la 12.30-13. Mi se pare mai firesc sa-i scot dimineata, decat dupa masa de pranz, cand oricum la noi e program de somn. Si apoi, la varsta asta nu cred ca mai adorm ei cu una cu doua in carut.Ai mei sunt matinali, la 7.30-8 maxim sunt in picioare, mancarea eu o fac dimineata de la 7 pana la 8 si ceva si asta ne e programul. Cand incep serviciul, probabil voi gati seara.
Mihnea a reusit sa traga un cap zdravan intr-un colt de mobila, astfel incat are o mica gaurica si un frumos cucui deasupra urechii, bine ca nu a fost la tampla.O sa ma imbolnaveasca de nervi copiii astia, care mai de care face traznai mai mari.
Eu inca il scot cu carutul pana la parc(10 min de mers), pentru ca mi-e teama ca dupa atata alergatura acolo, oboseste pe drumul de intoarcere. Sau cu tricicleta, sa stii Miha, ca la noi a fost o investitie profitabila, acum Mihnea o foloseste pe cea care a fost a Biancai, si e tare incantat sa mearga cu ea.
Aaa, si sa nu uit sa ma laud: ieri Mihnea a mancat iaurtul singur-singurel, si nici macar nu s-a murdarit pe hainute, a fost super fericit ca a reusit.Drept pentru mare , m-am consolat cu gandul ca nu vorbeste el prea multe, dar are deprinderi bune
.
Eu ii mai pun in laptele de dimineata cereale cu cacao de la Nutriben, a mai gustat si ciocolata si chec cu cacao si diverse altele (ceea ce n-as fi facut cu Bianca la varsta asta, dar deh, la bb2 esti mai relaxat) si nu am observat sa-l agite, ca sa nu mai zic ca ii si plac tare mult.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
cassandra spune:
Buna fetelor, avem o veste mare: A SPART UNUL DINTRE CANINI SI NE-AM FACUT IAR BAIETEL CUMINTE!!! 

(oare pt cat timp?)
Asa cum spunea si Eveline vremea la Suceava e f umeda asa ca am sarit azi peste plimbarica de rigoare (poate iesim mai dupa amiaza). Pentru ca tot Eveline a adus tema asta in discutie, iata cam care e programul nostru zilnic din care plimbarea nu lipseste: Dragos se trezeste in jur de 7-7.30 (ai spune ca merge la serviciu) si papa un bibe de lapte. Apoi pe la 10-10.30 papa un mic dejun mai consistent. pana la 11.30 avem program administrativ si apoi plecam afara in parc (in general pe orice vreme, exceptand zilele cu ploaie, vant puternic sau viscol). Pe la 14 venim acasa si papam pt pranz iar apoi somnic pana pe la 4-5 dupa-amiaza. Dupa ce se trezeste mai papa ceva si avem program de joaca si de alintaturi pana la cerealele de seara. Pe la 9 bem un bibe de lapte si apoi somnic.Nu va imaginati ca e un program batut in cuie dar in principiu il respecta fara ca eu sa il bat mult la cap.![]()
Am admirat pozicile noi care au aparut si ii pupacim pe toti copilasii scumpi, dragi si nazdravani.Apropo de dragalasenii, ieri am fost uimita sa il vad pe Dragos luand peria de ghete de pe suport si un pantof de-al lui tati si tot lustruind la el. A fost un dulce. era asa de serios si cand il intrebam ce face tot gesticula, bolborosea in limba lui si imi arata ce face.
Doamne cat sunt de dragalasi!
Imi vine sa il mananc tot de drag!
Alexandra, mami lui Dragos (14 noiembrie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sirghialex/my_photos
eveline spune:
Mai fetelor din cate citesc bag de seama ca Bianca mea e cea mai puturica: se trezeste pe la 9 - 9,30, uneori chiar 10. Si sa nu credeti ca atunci cand se trezeste e in picioare: nuuuuu, isi ia Chitzu (soricelul cu care doarme), se ridica in fundulet si apoi iar se tranteste in pat (si eu ii dau o tura de pupaceala), si apoi iar se ridica si iar se tranteste si se alinta si tot asa vreo 20 minute...Ce-i drept ca seara adoarme nu inainte de 10,30....si somnul de amiaza e de 2-3 ore.
De fapt nu ma mir caci are cu cine semana: eu (pe vremea cand nu eram maritata si nu aveam copii)...dormeam de rupeam; era un chin sa ma trezesc sa merg la servici (care era de la 7
); si mi s-a intamplat sa iau somn dupa amiaza pe la 6 si sa ma trezesc a doua zi...
Ei si uite asa spun si eu ca seamana Bianca cu mine....caci in rest e rupta bucatica taica-su!
Ana si Bianca-iubita