Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 13
karmenutza spune:
Gata, s-a rezolvat cu masina. S-a pus sotul cu fierastraul pe copac si l-a taiat, ca sa poata scoate masina de acolo. Politistii ziceau sa asteptam adp-ul pana la anul si la multi ani. Dupa ce l-a taiat, au mai venit vreo 6 politisti si cu hei-rup l-au dat la o parte. Si surprizaaaa....dupa ce au dat grengile si zapada la o parte, au constatat ca masina nu are nimik. Uraaa...cu doi pumni aplicati in capota, si-a revenit. Noroc cu zapada, ca a atenuat bushitura.
Catalina
marinela79 spune:
Oh, Doamne Carmen, ce nasol.Eu ma ingrozesc de ce vad zilele astea la TV.Ce ti-e si cu vremea asta!Totusi, cred ca cineva trebuie sa se sesizeze si sa va plateasca pagubele
Noi ne trezim cu noaptea in cap ca asa vrea flacaul si nu mai putem dormi pana pe la 11.Of, daca as putea sa dorm cand doarme el, chiar si jumatatea aia de ora , dar nu pot, eu adorm tare greu.
La multi ani tuturor bebeilor aniversati azi. si pupici multi de la noi
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
christina-m spune:
Buna dimineata
Din cauza de sarbautorire continua a sotului in week-end n-am apucat sa va scriu si abia aseara am reusit sa va citesc. Vremea a fost la fel de nasoala si pe la noi, nici n-am putut iesi cu matei din cauza vantului. Azi pare ca s-a linistit.
Daniela, copiii nostri cred ca s-au vorbit, ca nici Matei nu e prea incantat de diversificare.
Am inceput cu dreptul, iar acum nu stiu ce are ca imi impinge mancarea afara cu limba sau face brrrrrrr cu gura plina. Am incercat si cu borcanase de pireu de fructe, dar parca mai cu drag il mananca pe cel care-l fac eu. Asta e a doua saptamana de pireuri de fructe, si merge tare rau acum. I-am dat si lingurita sa se joace, si in fiecare zi cu alta culoare, si l-am lasat pe el singur sa-si puna in cap si pe haine mancarica dar tot degeaba. Daca si azi merge tot asa, ma opresc si reiau sapt. viitoare. De mancare ii dau in scoica de la masina, dar tot asa o acopar cu o paturica.
Pupici Mariei
si ne bucuram ca nu mai e bolnavioara 

. Si speram sa-si revina amandoi cu mancatul.
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
christina-m spune:
Mai da greu merge site-ul!!
La Multi Ani sarbatoritilor de azi: Karola Anita, Teodora Sara, David si Andrei. 
Ieri am avut si noi zi de cantar si astea sunt rezultatele la 4 luni jumate: 9700 kg si 76 cm. Cam dondo copilu` dar e si lung tare si nu se vede asa tare
. Si inca numa san vrea... Dar ii dam noi de capat si diversificarii.
POZE
cge spune:
'Neata mamici!
Si eu sunt adormita, Anca se trezeste noaptea pe motiv de dinti si Victor pe motiv de tuse. Si e tare aiurea ca nu se sincronizeaza deloc.
Lasa, ca trec si astea.
Maine facem vaccinul de 6 luni. si vor incepe alte maraieli sau mai mult somn.
In schimb, Anca vorbeste, canta, e o minunatie. De cand apar in casa, o tine intruna "ama, mama". se uita sotul cu niste ochi la ea, si eu sa o conving sa zica si tata. Eu 'tata', ea 'tama'.![]()
Cand e fara Pampers, o tine intruna'da,da'.
Cristina-m, Matei la 5 luni jumate are 9,700, nu la 4 luni, ca ma complexai rau de tot. Anca tine la silueta, si vrea sa fie in ton cu Vlad al Jadi, are in jur de 7.500kg. Maine vedem sigur cand vine dr si greutatea si lungimea.
Ioana, prin cate trebuie sa treci si tu cu bonele.
Si eu sunt de acord ca vroia prea mult.
Si la Botosani, cine va sta cu Miruna ?
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
mysweetest spune:
Ce greu merge site-ul intr-adevar dar ieri a mers si mai greu la mine..kupilul s-a culcat pe la 8.30 si a dormit 2 ore ca sa recupereze ca s-a trezit devreme.
Cristina grasunel si lungan Matei!
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
mimsi spune:
Neata! Am dat un oki sa vad ce mai faceti, ce mai ziceti. Kid - si noi am vazut lucrusoare frumoase la Mini Prix (dar am fost la Otopeni). I-am luat pijamale, tricouase si pantaloni de trening (una dintre perechi are si snur in talie - sic!) + bandana. Am vazut ca ziceati de carucioarele cu 3 roti - cand inca nu stiam ce carucior sa-i luam (si asa ma manca mana pt unul cu 3 roti...) tipele de la Chicco ne-au zis ca astea sunt pentru mamele sportipste (cu role) si ca-s mai grele decat cele normale. Am vazut carucior la TCM-ul de pe bulevardul cu fantani (mergand catre Casa boborului e un magazin pe dreapta, dupa Bogart) si la cel de la Morarilor. Christina-m ti-am admirat bufleiul si paturica de pe fotoliu. Hai ca am inceput mesajul de mai bine de juma de ora, poate intre timp ati schimbat si capitolul...
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
christina-m spune:
Cristina cge, dupa calcule lungi de 10 minute, am ajuns la concluzia ca 4 luni jumate are Matei, deoarece si pt ca in 29 martie fasce 5 luni. Cu matematica nu le prea avem si era posibil sa fi gresit. De aceea tot acest brainstorming. 
POZE
mary ilie spune:
neata!!!
mama, Cristina, da ce baiat mare e Matei!!!!!!
Karmenutza, bine ca s-a terminat totul cu bine!
Irina, hai ca m-ai facut curioasa, ce-ai patit de te-ai suparat asa de rau? sper ca nu e nimic legat de Vladut.
Sofia, iti spun sincer ca eu inca nu m-am uitat nici acum pe caseta la cazatura artistica a lui Andrei, ca m-am speriat asa de tare ca nu-mi mai trebuie......baiatul e intreg, ma'sa a ramas cu sechele
s-a lasat doar cu o scurta repriza de plans....
in alta ordine de idei, cine vine sambata la Baby expo? ca sa stiu dupa cine ma uit![]()
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
Ioana75 spune:
Neata si la multi ani sarbatoritilor zilei
.
Chiar daca de obicei evit sa-mi laud fata, nu pot sa ma abtin si azi: am fost la niste discutii cu o firma (IT) care vrea sa vina in RO, bineinteles cu miruna dupa noi; am stat o ora jumate, si nu a plins deloc, doar asa, scotea cite un aaa sau un mir din cind in cind
. Nici nu vreau sa ma gindesc cum aratam, la costum cu cravata, si miruna rozind fericita la cravata mea
.
Cu bona, evident e super scumpa; pai pentru 10 ore ar trebui sa-i dau 8,8 mil pe luna
. Si a zis foarte clar ca sta cel mult 8 ore juma, ori eu nu pot pleca la servici in conditiile astea.
ege, si restul fetelor care sinteti interesate si ma puteti ajuta, uitati ce ii arat scris bonei ca are de facut:
- Supraveghere copil 100%
- plimbare cu caruciorul: in functie de vreme, 1-2 iesiri a 1-2 ore
- alimentatie:
--- pregatit mincare bebe conform indicatiilor
--- hranit copilul conform indicatiilor
--- spalat instrumente mincare
- somn: conform indicatiilor
- schimbat pampers
- activitati de socializare: vorbire, citire, jocuri, cintece,
- alte activitati legate de ingrijirea copilului (ajutor la mers cind incepe sa mearga, administrare medicamente, etc)
- calcat haine bebe (o data pe saptamina)
- pastrarea ordinii in camera bebe
Voi ce ati mai adaugat?
cristina, la botosani e prietena cea mai buna a mamei, invatatoare de profesie, care e iesita la pensie si e de acord sa stea cu miruna 5 ore pe zi cit e mama la scoala.
Carmen, ce noroc ca e masina intreaga
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)