Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ufff, Karmenutza, bine ca s-a terminat cu happy end.
Biumil, parcul Regina Maria e pe Turda, aproape de mine, e un parculetz mic, fara mamici cu carucioare Benetton, dar e dragutz. Sunt copii mai mari care se joaca la tobogane si leagane de un galben izbitor (donatie Petrom).
Mimsi, uite ca la Otopeni n-am mai ajuns nimic. Dau o tura joi (ca parca atunci sunt marfuri noi )
Multumesc pentru pontul cu TCCM-urile mai mari, fac o vizita si pe acolo, la Unirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Kid, si eu am lucrat la Pta 1Mai anul trecut si i-am cumparat ceva lucrusoare super Ancutei de la MiniPrix de acolo.

Acum insa n-am mai ajuns

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Biumil si Anya multam de raspuns. Deci asta e cu somnicul, ne impacam cu ideea ca nu sunt 2 zile la fel, asta e. Poate ca si eu sunt un pic paranoica si vreau sa doarma copilul cu program, nu de alta dar isi da orele de masa peste cap...Anya, deci si fetita ta doarme asa de "diversificat"- - poate asa au inteles ele, ca odata cu mancare se diversifica si somnulMysweetest sanatate si voua! cat despre stafilococ avem mult de furca...cica cel putin 6 luni Cristina m multumim de urarile de LMA Azi facem 6 luniIntrebare intrebatoare: v-a venit indemnizatia pe luna asta???ca vad ca nu e nici urma de postarita, iar eu m-am saturat sa stau acasa s-o astept pe ea , dar nici sa umblu pe la posta pe urma dupa ea nu-mi convine...ofofof, ce tampiti si astia- macar nu au stabilit o zi sigur in care sa stai sa-i astepti pe ei cu marea suma......imi vine sa-i Eu eram foarte multumita inainte, imi vira firma pe card si cand aveam eu nevoie ma duceam sa scot, dar acum ...parca ne-am intors in timp la naiba...scuze, dar chiar ma enerveaza astia. Gata, m-am racorit!Norinapoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Andrei doarme destul de bine ziua, in 3 reprize pe zi a cate 1-2 ore, iar noaptea ma numar printre norocoasele care dorm fara intrerupere toata noaptea de la 22.30-23 pana la 8-8.30! asta in general ca mai sunt si exceptii in care Andrei vrea laptic pe la 5 dimineata.
Dpv al diversificarii, eu nu prea reusesc sa-i dau lui Andrei si supa si fructe in aceeasi zi, desi cred ca a r trebui, dar mi se pare prea mic la 5 luni jumate sa pape doar 2 mese de lapte pe zi a cate 200ml, si restum mancare(asa zice dr. mea sa-i dau). voi ce parere aveti, gresesc? uite cum e programul nostru de masa:
-9 lapte 200ml
-13 supica cu piept de pui si legume pasate si 100ml suc de mar+morcov+portocala
-17 lapte 200ml
-19 mai incarc o gustare cu fructe si iaurt da nu o vrea deloc si ii mai dau suc de mar marcov si portocala80ml
-22-22.30 ultima masa lapte 200ml + 2 lingurite cereale fructe humana
deci avem 3 mese de lapte pe zi.
va rog spuneti-mi si mie voua cum vi se pare?
intreb pentru ca nu prea a mai luat in greutate , 200g in 3 saptamani, mi se pare cam putin......

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

nici la mine nu a venit postasul cu banutii, desi luna trecuta am primit banii pe 7 februarie....
gata cu netul ca s-a trezit......fug

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Norina, eu nu am primit decat pentru ianuarie, si asta pe la sfarsitul lui februarie...pe februarie nu am primit inca, ce sa mai zic de martie...Asta e, la noi ca la nimeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!
La multi ani celor care fak azi lunita si in special pentru Sara Teodora care face 6 luni (nu va suparati ca ii facem urare speciala, da vrem sa o petim ca e aproape de noi )!!!!!!

Godzila vreau si eu Baby Einstain ....arhiveaza si pune pe adresa comuna daca se poate . Eu an cautat pe intranetul meu dar nu am gasit, iar pe dc++ mi-a dat cineva o adresa si nu pot sa ma conectez delok.

Karmenutza nasoala faza cu masina.

Mimsi carut cu 3 roti am si eu, dar nu e chicco e geoby (facut de baby care) si nu e greu delok, e din aluminiu, asa ca fitze pe capul meu (pacat ca nu am toale de firma si nu am timp sa ma spoiesc cand ies cu bb la plimbare).

Mary mai da ce baiat precoc ai tu, al meu e cu 4 zile mai mare si nu se deplaseaza delok, nici macar ca rama, nu mai zic de mers in 4 labe, iar cazaturi, stai linistita asta a fost doar prima, fiimiu prima data a dat cu capul de cantul biroului pe la 4 luni, ce m-am speriat, ce a mai urlat da a trecut.

Marlena al meu se trezeste in mod curent la 6.30 dimineata.

Norina nu stiu care e treba cu indemnizatia la Braila, dar la galati incep sa se dea dupa 14, cel putin luna asta.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Si eu am luat acum 2-3 luni haine Mirunei din miniprix otopeni, foarte frumoase si foarte ieftine.

norina, vrei sa zici indemnizatia pe februarie, care vine in martie, nu? Eu am primit-o ieri.
cristina (m), felicitari pentru dimensiunile la 4 luni jumate, cred ca Matei este de departe cel mai mare bebelus.
irina, nu ai ajuns la servici?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Sofia al meu necesita distractie aproape tot timpul cat e treaz. Adica el sta singur cu jucariile (atarnate sau nu) maxim 15 min. Ma joc cu el: ii arat diverse jucarii despre care ii vorbesc cate in luna si in stele (pozitia preferata: pe burta). Cand se plictiseste trebuie sa-l pun in fundic sau mai nou sa-l tin in picioare, pozitie in care face genoflexiuni. Cand a terminat cu saltatul o iau de la capat cu jucariile, daca nu mai tine schimb camera si tot asa... In tarc sta cele 10-15 min singur, daca vreau sa-l mai tin acolo trebuie sa ii vb, eventual sa-i dau eu jucariile...

Dani uite aici poze cu tarcul meu. Are 108/118 cm. Eu am vrut unul cat mai patrat sa aiba loc sa se invarta in toate directiile.

Anya eu la control la 6 luni m-am dus asa ca am vrut, nu am auzit nici eu de nici o regula. Dar se pare ca bine am facut... Nu ma durea nimic, dar vroiam sa iau anticonceptionale date de dr. nu luate de capul meu (eu nu luam inaite). La 6 saptamani nu am fost ca n-am vrut .

Mary Andrei ve fi expert in cazaturi . Si eu i-am facut loc de joaca cu pilota pe jos. Tendinta e clara de a pleca de pe
ea (al meu inca face taras pe coate, nu merge in 4 labe). Oricum felicitari pt mersul de'a busilea...

Ioana nasol cu bona... Sper sa gasesti totusi una klumea. Asa ma distrezi tu cat esti de curioasa .

norina si la Vladutt variaza asa somnul de zi. Intr-o zi cu bona a dormit de la 13 la 16 la pranz si cu mine a doua zi a dormit juma de ora (deh... vroia sa stea mai mult cu ma'sa ). Nu ma stresez sa-i fac program, astept sa vad ce vrea el (ca doar vorba Cristeinei el e seful casi ). Sanatate multa! (eu am primit indemnizatia de 8 martie)

nanadana multumesc .

Carmen nasoala treaba cu masina, bine ca s-a dovedit a fi OK.

Marlena asta e cu trezirile... Vor trece cu varsta... Nici sotul meu nu aude noaptea, dar dim e numai lapte si miere ca altfel ma descarc pe el .

christina-m dimensiuni. Ce lung e Matei!!! Noi acum la 6 luni jumate avem 9kg fix (la cm nu mai stiu... undeva pe la 71-72).

cge felicitari pt vorbit/cantat . Si tinem pumnii sa treaca usor vaccinul.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Schimb capitolul si va pove, ok? Dar va dura ca merge execrabil de rau....

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput