Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Salutare fetelor!Dupa vreo 10 zile de absenta (din cauza de net si calculator idiot si sotz puturos) timp in care voi ati scris de nu se poate, iaca apar si eu, dovedita ce-i drept de tastarnitza voastra. Ma declar batuta!!...nu mai reusesc sa citesc tot din urma, ma chinui de vreo 2 zile, am zis sa ma updatez si eu inainte sa postez, deh . zic sa-mi fac temele, dar cu voi...no way Bravo voua, harnicutze ca de obicei si organizate, fata de mine care ma apuca pranzul in pijamale si tot ma invart fara rost si culmea...mereu obosita. Nu ma intrebati cum reusesc, mai ales ca am ajutor zilnic , nu pot sa-mi imaginez ce as fi facut singura , cred ca stateam in pijamale de luni pana sambata cu popas duminica la spital- sectia balamuc Hai ca am zis destul de mine, sa scriu de fapt ce trebuie in loc sa ma vait.Am ramas datoare cu multumiri referitoare la intrebarea mea cu arcuitul bebelusului si cu statul in funduletz- vechea mea obsesie. Dar acum m-am linistit datorita voua Codrutza, Daniflor, Meme,Anya, b irina c,Cristina m, Cristell,Godzila- stiu ca e cu intarziere si-mi cer scuzele de rigoareNoi mergem inainte cu diversificarea, incet si cu pasi mici, ne luptam inainte cu stafilococul cel urat,crestem,tipam si dormim alandala dupa cum ne vine. De fapt, vroiam sa intreb daca bebelusii vostri au un program de somn , ca la noi e un haos total . Fata mea doarme aiurea de tot si nu am cum sa-i fac un program oricat m-as stradui, de ex ieri a dormit juma' de ora dimi, juma de ora la pranz si 40 minute seara, deci nici 2 ore toata ziua. Iar azi a prestat 2 ore dimineata, 3 ore la pranz si seara s-a culcat la 20,30. Eu nu mai intelg nimic, sunt bulversata rau de tot asa diferente de la o zi la alta??? Ma rog, asta e....Poate mai aflu si eu de la voi cum dorm copiii sau cum faceti sa doarma dupa un program aproximativ. Mai revin maine, ca mai am multe de zis, acum imi pica ochii in gura de somn. Va pup, noapte buna!Norinapoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Gata am citit
Dani ca ne-ai admirat,eu il pun pe piticul meu in bouncer cind papa
Miflor de la ginerica,eu cind ii fac operatia de muci nu pun zahar mult pun 1 cub la o jumate de cana de ceai,si cu ajutorul unor batonase de vata care nu le rasucesc prea tare ii introduc 3-4 picaturi de ceai cit sa-i inmoie muci(ceaiul trebuie sa fie caldut) ,ce sa pape Antoine savarine ca a papat masa 4 dintr_un foc
Ioana dar ce de bani vrea tanti aia???
Vera si piticul meu se uita la tele ,cum toata ziua sta in salon bineinteles ca televizorul este aprins si isi clateste ochi in el

poze

Mergi la inceput

Irina eu iti doresc o noapte buna ,daca ziua a fost naspa

ma duc sa-i fac ultimul bibe si revin ca piicul se cam foieste ,stie ca trebuie sa vina papica

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Raluca, eu stiu un TCM chiar la intrarea in piata 1 mai, langa farmacia Sensiblu. Acolo merg...dar tot asa, e mic si nu au carucioare. Tre sa dau o tura si pe unde zic fetele.
In alta ordine de idei, ati mai intrat in Mini Prix? Sa stiti ca eu am gasit niste hainutze mortale pentru Alex, acolo. La asta de pe 1 Mai, langa mine, merita sa intrati.
Ruxandra astept modificarile finale si sa te muti langa mine. E bine ca am gasit si cerc in parcul ala, sa ne plimbam. E sub forma unei fantani arteziene, care arata mai mult a dispozitiv de adapat animalele domestice...Dar merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Kid, merci de pontul cu Mini Prix...chiar nu ma mai intrat demult. Nu e departe Regina Maria de tine?

unde sunt TCM-urile cele mai mari?

Ioana, si eu cred ca si nanadana ca sunt multi bani, sa nu ma intelegi gresit.

Norina, poate doarme asa mult unele zile pentru ca e obosita dupa ziua de inainte...Nu da semne de dodo? ochi mici, maraiala, cascat...atunci e momentul sa o pui in patutz...doar ca nu iese din prima, trebuie sa insisti...

Pici azi a dormit aproape toata ziua...hmm, daca si maine face la fel, e ceva putred...bine si eu am tras un pui de somn pe la 5, si sotul la fel...

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Gata am terminat cu bibe ma duc si eu la nani,ca vad ca pe cilea nu este nimeni

nopate buna , vise placute ce visati sa strangeti in brate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Norina - nu te stradui prea tare cu programul. Bbii isi fac singuri programul cum au ei chef. Si a mea e la fel. Ieri a dormit o ora pe zi, iar azi a stat treaza doar vreo 4 (adunate). Cum ai spus si tu, asta e!

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Copilul asta al meu maraie de cateva zile non stop, nu plange, maraie!Inclusiv cand ii dau cu lingurita, deci habar nu am daca-i place sau nu.

Sofia, m-am distrat tare cu fitoasele alea! Fara legatura, si eu am obsesia sa nu mi se tampeasca baiatul ca nu stiu eu sa-l distrez, nu mai am imaginatie, toata se consuma la capitolul mancare.

Revin, s-a trezit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Neata, fetelor.
Azi la 7 ne-am trezit cu politia la usa sa ne anunte ca a cazut un pom pe masina noastra.
La ADP nu raspunde nimeni, la primarie nimeni, la televiziuni dupa 8.30
Masina e sub copac, nu avem nici CASCO.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza,
Offf Carmen ce de probleme ..

Norina bafta sa scapati repede de stafilococ!

Bineinteles ca Alexandru dupa ce s-a culcat aseara la 22.45 si s-a trezit la 23.30, 1.30 si apoi la 6.30 ..nu a mai vrut sa doarma dupa ora 6.30 ..sunt nervoasa..eu m-am culcat abia la 12 noaptea si sunt obosita..ce o fi cu trezirile astea matinale?
Dimineata la 6.30 ma intalnesc cu sotul in bucatarie care nu aude nika noaptea si ma mai si intreaba de ce sunt suparata si nervoasa .

sarbatoritilor zilei !

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput