Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana75 spune:
mifloricica
. Da, am platit pentru urgenta, ca nu ne simtim bine fara pasaport
.
Bona asta era prea shmechera, vroia sa lucreze doar 8 ore, mazim 8 ore juma (si sta la 10 minute de mers pe jos de mine), si vroia 7 mil
. A facut la scoala de bone a Vaniei Limban, si e inscrisa la agentia ei, si a zis ca asta e pretul la agentia lor, minim 40.000 pe ora, dar ca se ajunge si spre 60.000 sau chiar 80.000 lei pe ora. Pai eu nu sint multimilionara in lei noi sa-i dau atitia bani
. De fapt, poate ca as gasi banii astia, dar nu mi se pare ca merita. Daca nu gasim nimic saptamina asta, plecam la botosani sa stau o saptamina acolo cit "predau" fata, si o las la mama.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
sofia_misicu spune:
Marlena, si eu ma intreb aceasi chestie cu calciu pentru ca niciodata nu ii dau o zi dupa alta. Noroc ca tin evidenta fiolelor, ca sa stiu cand sa ma opresc.
Mary, ne-am ales bine ginerele...La 12 ani probabil ca o sa fie inginer in fizica nucleara si sportiv de performanta. Vrem si noi filmul...Sper ca nu a patit nimic, ca il vrem intreg. Ma rog, o busitura acolo sa se potriveasca cu cea a lui Nuka, sa nu fie fata mea mai prejos.
Am si eu covoras educativ cu puzzle de muuult insa eu voiam sa il pun in baie
. cand vine vara o sa il pun si eu pe jos ca momentan bate un vant prin casa in ciuda tuturor termopanelor...si eu sunt cam baba si cred in curent.
Tcm -uri stiu si eu doua pe stefan cel mare: unul vizavi de dinamo si unul mai incolo, spre obor. Mai stiu de unul la Mihai Bravu, dupa biserica si unul la Unirea langa Abn Amro.
Ruxandra, cu ce ungi tu carutul? Noi am incercat cu ulei de masina si rezultatul a fost ca am murdarit tot carutul.
Kid, hahaha, chiar o stiu pe cea cu carutul Benetton. E una dintre cele care ma ignora cu desavarsire. Sunt vreo trei care nu ies din casa daca nu au machiajul perfect, hainele de firma la locul lor si ochelarii Gucci originali la ochi...Noroc ca nu ma complexez usor.
Succes fetelor care se muta (Ruxandra, Jadi, Codruta daca tin bine minte)!
Sofia si Nuka
Ioana75 spune:
sofia, vreau sa vad si eu mamicile alea fitzoase
. Mai da odata locatia si orele intre care se plimba fitzosheniile. Daca am inteles bine, e parcul de la patinoarul Floreasca? (ca pe acolo lucrez eu, si daca nu apuc sa le vad pina ma duc la munca, o sa ies sa le vad in pauza de masa
).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
ege spune:
salutare
la multii ani sarbatoritilor de ieri si azi!!!
noi am sebat ieri ziua sotzului si am avut vreo 25 de invitati.cred ca mi-au deochiat fata,ca dupa ce au plecat pe la 22 i-am dat lu ege sa manance si am supt ea ce a supt si cand a inceput sa vomite
,m-am speriat am luat-o in bratze ,iar a vomat,am iesit cu ea pe hol noroc ca era soacra prin apropiere si a luat-o ea pe ege care a vomat si pe ea.m-a m speriat asa de tare
ca m-a taiat o...
de abia a m ajuns la buda.nu doresc nimanui sa traga asa o sperietura.nu am vazut-o niciodata pe ege sa verse chiar asa,ziceai ca e fantana arteziana.sa nu va mai zic caa mirosit ghiocei si i-au aparut 2 pete rosii.una sub nas si alta sub barbie.spre seara i-au trecut petele.offf ce zi a fost![]()
..
fetelor voi ce v-ati propus sa cumparati de la baby expo? eu in afara de scaun pt masina ,olitza si niste castroane nu stiu ce sa mai cumpar.ziceati ceva de niste biberoane de la avent,reglabile??![]()
vroiam sa va mai intreb de un dr.dermatolog
bun in buc.eu am o ciuperca la picior si nici un dr.de aici nu m-a facut bine,desi am luat tratamente peste tratamente si unguente nu va mai zic...
ma scarpina piciorul in talpa si am niste brobonele,sa le zic asa.am fost si la neurolog,asa mi-a zis dermatologul ca e pe sistem nervos da cica n-are treaba cu nervii,
si o am de vreo 2 ani
anto,poti sa-l treci pe victor si pe pasaportul tau si al sotzului
irina 81,refacere rapida
ioana 55 ,bine ai venit!
sofia si ege face pirtzuri,dar eu cred ca ea se joaca.uneori face asa cand are tzitza in gura.e asa haioasa.
liamia ,felicitari pt stelutze
codrutza,felicitari pt olitza dar mai ales pt rezultata
locca,va dorim sa nu aveti reactii adverse dupa vaccin
vera,poate ii ies dintisorii.
ioana,da ce mai face bona asta pt.7 mil???
va doresc o noapte linistita.din ce am citit pe aici cred ca ege e printre putinii care se trezeste noaptea de cel putin 2 ori(cand se trezeste de 2 ori pe noapte zic ca a dormit bine).asta este,sanatoasa sa fie ce sa-i fac daca inca nu am descoperit cauza![]()
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
moki spune:
Mai fetelor,ca tare greu va mai prinde omul din urma..
Sunt prinsa rau cu Mario care "misuna" peste tot..In plus am inceput si noi diversificarea cu suculet de mar dimineata si supita la pranz,acolo,cateva lingurite,sa vedem cum ii place copilului..faza e ca e cam vomitacios si nu stiu daca de la nouatatile din stomacel sau de la problema lui din burtica,pentru care vom face inca o copro joi,ca avem sentimentul ca nu i-a trecut infectia..
In plus,nu s-a reglat cu kk,pe care uita sa-l faca daca nu e "stimulat" cu termometrul,desi nu e constipat,ca face moale...
Simt ca innebunesc daca nu o rezolvam cu burtica asta odata

Imi pare tare rau,eu nu pot ajunge la intalneli
..In we. fugim la Braila ,e ziua lu'socra'miu si tre' sa semnam condica..
Poate cand vine primavara cu adevarat,ca tare urat mai e acum,va mai intalniti o data ca tare mult as vrea sa va vad!!!
Pupici dulci voua si la bebici,ca tare frumosi si nazdravani mai sunt!!
Laura & bebe Mario (27 sept 2005)
poze
b_irina_c spune:
Eu am avut o zi cumplita de 13... Sunt lata de oboseala si suparata nu va zic
... Va povestesc maine cand ajung la servici.
Noapte linistita va doresc ca a mea va fi cum s-o nimeri...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
BiuMil spune:
Ioana, poate merita banii astia ca e scolita cat de cat...ma gandesc eu ...celelalte 2 nu prea aveau experienta din cate tin minte. iar faza cu 8 ore pe zi, depinde cum a pus problema, dar in timp se mai da pe brazda, ca toata lumea...
m-am distrat la povestirile cu carucioarele...stiu parcul ala, tot la Ambiance mergem si noi vara... asa ca daca vedeti un carutz graco care nu merge in cerc, eu sunt! si la noi sunt niste specimene din astea, bine, le lipseste caruciorul beneton....ca de, e cartier!
godzila, si Milan mai scapa la TV...eu zic asa, ca orice rau, mai bine il cotrolezi decat il interzici...plus ca daca e ceva "normal" isi cam pierd interesul, asta pe viitor..
Bianca si bb Milan
Anya20 spune:
ege - asa a patit si Anya la botez. I-a fost tare rau, a urlat intr-una cateva ore si a avut pete rosii pe fata. Nici macar nu ma privea si nu fixa nici o jucarie. Eu nu credeam in deochi, insa acum mi-l explic cumva ca pe o transmitere a unei cantitati mari de energie, pozitiva sau negativa, catre bb (care este foarte receptiv la chestii de-astea si nu are un sistem de aparare). Eu nu prea ma sperii din orice, dar atunci mi-a fost tare mila de ea, ca nu-i trecea nicicum. Mai ales ca ea e un copil f cuminte si e obisnuita de mica cu lume multa, deci e clar ca nu de oameni s-a speriat.
LiaMia - la mai multe stelute!
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
nanadana spune:
Nu am ami ajuns sa va citesc ,ca m_am dus sa calc ca aveam o groaza,asa este daca le lasi sa se stranga
,gata am plecat sa cetesc ca ati scris azi vreo 5 pagini
poze
irina81 spune:
Am trimis ceva care mi-a placut mult pe adresa comuna!
Noapte buna va doresc!
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze