Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 10
anya spune:
Marlena, la tine Crivatul, la Bucuresti tocmai a nins putin, ca poate ne era dor si au mai anuntat la noapte "alarma de tornada". Cica sa ne punem pietre-n buzunat cand iesim la 21.00 de la servici, ca ne zboara vantu'.
Fetele care vor sa fie primite in cercuri "fitze" - vedeti ca pe la faimoasele TCM-uri sunt carucioare OZN cu 3 roti pe la 3 milioane. Asa ca puteti sa va invartiti in cerc si mai ieftin.![]()
Zicea cineva de control gine la 6 luni de la eveniment. E musai? Eu stiam de cel de la 6 sapt. Doctorita mea nu mi-a zis nimica si nici dupa primul copil nu am "servit" asa ceva la 6 luni. Ba chiar dupa ce facuse copilu' 1 an si am zis si eu, ca omu', sa vaz ce mai face "dansa" si m-am dus la dr. m-a intrebat: ce ma doare, am vre-o problema, sunt insarcinata? Stiu si eu ca trebuie sa mai calcam pe acolo din cand in cand, dar nu stiam ca e regula si la 6 luni.
miflore spune:
AM PIERDUT MESAJUL SCRIS!!!!!

Din nou,
Buna seara!![]()
Oare vine iarna?
Dani, si eu am senzatia ca fi-mea nu e prea pregatita pt. diversificare si e mult mai mare decat Mariuca! Las' ca se dau ele pe brazda!!!
Ioana, bafta cu bobona!!! Sa-i spui sa nu se uite la TV
, sa nu vb. la telefon
si sa nu cante la chitara sotului toata ziua!
!![]()
Da' repede primiti pasapoartele! Le-ati facut in regim de urgenta sau nu mai suntem in Romanica?

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
irina81 spune:

Matei,Bianca- Isabelle,Alexandra Anna!
Un
special pentru Briana Maria.
Azi l-am surprins pe Matei cum dormea pe o parte.Era asa de scump,il lasasem cu copanelele goale si cu pampaersul prins mai larg.
Sofia,eu il las pe Matei in fotoliu cu toate jucariile in jurul lui si cu un ursulet (best friend) care canta daca este "batut". Alteori il pun in scoica cu jucarelele de carut si isi face de lucru.
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze
godzila spune:
Ceva se intampla cu pitica mea. Plange cam des. A inceput sa doarma putin de tot ziua. Nu cred ca doarme mai mult de 3 ore. Si e foarte agitata. O vad ca e obosita dar deageaba nu adoarme. Si vrea tzatzi toata ziua. Nu sa manance ci sa stea cu ea in gura si sa motzaie. Azi am lasat-o sa urle putin. Nu va spun ce greu am potolit-o. Cum sughita si partzaia de parca a nimerit in oala racilor. Cu greu am calmat-o...i-am dat tzatzi, a adormit doar pt 10 min si iar de la capat. In schimb am luat de pe net Baby Enstein si i-l pun pe PC. Sa vedeti ce incantare........Sta nemiscata pt. o jumatate de ora. Stiu ca nu e bine sa o lasi la TV dar asta face parte din viata noastra. Oare o las prea mult? Voi ce credeti?
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
mary ilie spune:
Cristel, Andrei a fost precoce , dintisorii de jos au iesit la 2 luni jumate iar acum 5 luni jumate, dar inca nu au iesit, si asa se chinuie mititelul
parca primii dintisori au iesit mai repede si mai usor.....
hai sa va zic si eu o faza tare...... saptamana trecuta ne apucam sa filmam copilul, care tocmai a inceput sa mearga de-abusilea(nu stiu cum se scrie), asezam copilul in pat, ii punem momeala, adica telecomanda, care e jucaria lui preferata, si merge cupilu, isi ia telecomanda, si in secunda urmatoare e pe jos, urmare a unei miscari rapizi de intoarcere , si tati filma si eu cascam ochii la el, si uite asa avem cazatura in direct pe caseta

parinti denaturati ce suntem.....
oricum a devenit o mare problema supravegherea lui Andrei, care nu e in siguranta decat in scaunul de masa legat cu centurile, sau in patutul lui, dar exact in astea nu-i place sa stea
azi i-am intins pilota pe jos in sufragerie si l-am lasat sa se joace pe jos, da ce credeti ca sta pe ea? ori o ia spre calorifer, ori spre masuta de televizor, ori vrea sa linga rotile la carut care era in preajma
trebuie sa stau numai cu ochii pe el, si in pauzele de somn fug prin bucatarie.....ma gandesc daca acum e asa, cum o fi pe la un an
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
kid2003 spune:
Simona, tiza mea,
si pe Ruxandra, pentru explicatiile clare.
Anya, multumim frumos pentru pontul cu TCM. Ma bate gandul sa caut un carucior sport-sport, din ala care se pliaza cat o umbrela, parca mai erau doritoare...Poate la Baby Expo.
Si inca o intrebare, pentru faimoasele TCM-uri, am auzit ca e unul pe Titulescu (parca tot de la Ruxandra citire), am haladuit pe acolo deunazi si nu am gasit (dar nu pot sa neg ca sunt destul de chioara la distanta) Unde e pe Titulescu TCM?
RalucaN spune:
Kidule, gand la gand! Numa ca intrebarea mea e mai intrebatoare: pe unde e vreun TCM din asta prin Bucuresti, ca eu zici ca sunt pe alta planeta.
Si m-ati facut curioasa de cate ori ati pomenit de el.
Raluca si
Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga
irina81 spune:
Vroiam sa va spun ca am constatat ca iaurturile la sticla de 1 litru sunt mai naturale ,nu contin smantana si nici lape praf.Eu am gasit unul facut in Cta(Cros) care este de fapt crema de iaurt si-l papa foarte bine.
Azi i-am pus pentru prima data ficatei de pasare in piureul de legume si a fost foarte incantat;inainte nu prea manca supica.
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze
Hildegard spune:
Simona, mercic de aprecieri

si mie imi plac pozele lui Luca, mai ales poza "ma gandesc" ce obrajori are, de-ti vine sa-l mananci.![]()
![]()
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122
locca spune:
Offf,Kidule, nu mai pune sare pe rana cu mutatul. Sper sa se intample luna asta. De fapt am fi gata, dar eu cam bat din picior sa incercam sa facem si o "mica" extindere la bucatarie, ca avem una mica rau. Sa vedem. Oricum te anunt cand o fi sa ne plimbam in cerc in parc. Eu am un carucior primit mostenire si care nou e la 5 bulioane
. Si al meu scartaie, dar copilului ii place. Din cand in cand il mai ung si atunci vreo saptamana e liniste.
TCM pe Titulescu este chiar langa Irish Pub, pe aceeasi parte, cum vii dinspre Victoriei inainte de Irish. Este insa micut si nu au carucioare. Cateva toale si electrocasnice.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)