Copilasi de iunie-iulie 2003 (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza!
imi pare rau ca nu am putut sta mai mult la intalnire, dar stef a facut otita si a trebuit sa merg sa stau cu el, ca nu mai vroia sa stea cu tati!
noi am zis sa fim sanatosi sa putem sa-l tinem pe stefan la gradinitza la care e acum pana merge la scoala! ca ii merge bine si eu sunt multumita si linistita!
pupici si sanatate tuturor!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Salutare dragelor
Bineinteles ca-mi pare tare rau ca nu am fost cu voi acolo... mai ales ca prima mea intalnire cu voi a fost in aceeasi locatie si m-am simtit tare bine atunci!

Cum va mai spusesem pe 15 am inceput serviciul dincolo... dar pot spune ca toata saptamana am "frecat menta", caci intr-o zi am semnat actele si apoi am plecat acasa, iar in alta am citit protectia muncii si nu mi-a venit sa cred cand am dat test grila din cele citite si apoi iar am avut liber... luni o s afiu efectiv in paine si de abia astept sa aflu ce voi face si ce anume o sa am de invatat...La sediul central am fost placut suprinsa ca tinuta era foarte atenta si eleganta ina nu stium cum va fi in locatia noastra din 1 Mai unde suntem mai feriti de sefi si alte protocoale;
Fetelro care mai umblati prin magazine, unde as putea gasi un costumas sacou +pantalon sau fusta ceva elegant de servici si sa fie si marimile normale 44-46, bine, si sa nu coste 5 mil?
Am vorbit azi cu Flaviu, in sfarsit caci pana acum nu dorea sa ne auda si ne inchidea telefonul scurt:"nu veau sa vorbesc cu tine!"
Am o stare pozitiva si asta e bine, sper sa fie si dupa ce testam saptamana de lucru; oricum sunt inca 3 fete si restul... o mare de baieti!
Daca va spun ca imi e dor sa va vad... dar sa vad si copilasii vostrii facand nazdravanii...

A, da mai era ceva, daca mai poate fi nou: am fost ieri la De Petrore de Eduardo de Filippo in regia lui Horatiu Malaele si am fost foarte incantata! Am ras cu pofta si am zambit amar in final .. dar piesa e foarte bine pusa in scena si f bine jucata!
In rest nu am cu ce ma lauda decat ca am inceput sa gatesc serios si dulciuri in special.. de=ti lasa gura apa, mi-am impresionat vecinica cu care ma impac super, o femeie extraordinara ce a lucrat la radio si e unsa cu toate alifiile!
Acum imi caut ceva de inchiriat mai aproape de noua locatie.

va pup dulce si sanatate la copilasi!
ps Romana cum te mai descurci?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Mihaela: imi pare rau ca nu ai fost la intalnire . Au fost o gramada de fete. Poti sa-ti gasesti costume pentru serviciu la magdazinu DIKA din Romana (pe la coloane), unde un costum ajunge la 3 milioane (sacoul 2 mil si fusta 1 mil), dar se pot cumpara si separat; sau de la magdazinul ALIA, pe Caderea Bastiliei, langa cladirea veche a ASE-ului, unde un costum il iei cu 1 milion jumate.
Asa mai gasesti costume frumoase la YOKKO sau la MADAME si sunt cam la acelasi pret cu DIKA (ambele sunt pe CALEA VICTORIEI vis a vis de BCR). Sper sa te ajute, eu tot de la aceste magazine imi cumpar.
Auzi, de ce vrei sa iti cauti o locuinta langa noul serviciu, daca acolo e bine, unde stai acum. Nici noi nu locuim langa serviciile noastre, neaparat, mai ales ca se gasesc destul de greu case bune si la preturi bune?
Gabi: sanatate multa lui Stefan.

Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Buna fetelor.Acuma v-am gasit macar ca am mai cautat copilasi de iunie-iulie dar poate nu am observat sau nu am cautat destul de bine.Am si eu un baietel nascut pe 7.07.2003.As fi bucuroasa sa ma inscrieti si pe mine pe lista.Acuma vin si va intreb:Calin are 2 ani si 8 luni si am fost la camin sa vb. cu educatoarele de acolo daca il primesc in grupa mica pentru ca mie m-i se termina somajul si m-as angaja ca am stat destul acasa.Deci sa revin cu intrebarea:e prea mic ptr camin?Dupa ce am vb cu educ.mi-au spus ca pot sa-l duc nu-i nici o probl.Dar eu dupa ce am venit acasa stateam si ma uitam la el si am inceput sa pling zicindu-mi :cum sa te duc inca ca esti asa de mic".Si uite asa a trecut o luna de cind am vb cu educ,si inca nu l-am dus la camin.Suntem foarte atasati unul de altul ptr ca toata ziua suntem amindoi si nu stiu cum ar reactiona.Voi cele care ati trecut prin asta imi povestiti si mie cum a fost?Oricum trebuie sa-l duc dar parca nu ma pot dezlipi de el.Astept sa-mi spuneti si voi cum sa fac.

moldovan

Mergi la inceput

Bine ai venit PAPADIA! Eu am stat 2 ani acasa cu ALEX. Am inceput serviciul din august 2005 si nici acum, dupa luni bune nu suporta sa ma vada plecand de acasa. Nu l-am dat la gradinita, sta cu mama pana vin eu, dar il dau curand , peste vreo 2-3 luni. Cred ca o sa-i fie greu la inceput, la fel si tie, dar daca incepi serviciul nu ai de ales.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Multumesc Magda.Uite Magda de asta ma tem si eu.Sa nu il afecteze in vreun fel aceasta despartire.Iubeste copiii si ii place sa se joace cu ei dar sa fiu si eu acolo.Dar oricum odata si odata trebuie sa se intimple si asta nu?Si eu l-as lasa bucuroasa cu cineva apropiat dar in oras nu am absolut pe nimeni.Sotul e singur la parinti si ai lui au murit amindoi asa ca suntem numai noi.Da n-am ce face ca daca merg la lucru si neavind unde s-al las singura solutie e caminul.Cu timpul o sa se obisnuiasca.Pa pa

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

Buna Papadia!
eu pe stefan l-am dus la gradinita de la 2 ani si 2 luni...cu prima gradi am cam dat-o in bara, dar la a 2-a e super! bineinteles ca el e un smecher si un rasfatat si in fiecare dimineata bazaie cand ajunge la gradi si dupa ce plecam noi nu mai are nici o treaba...e greu la inceput, mai greu a fost pentru mine decat pentru el...cred! dar se va obisnui...succes! asteptam sa ne povestesti cum e....
pupici si sanatate tuturor!
sper ca a venit in sfarsit primavara!!!!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

buna fetele,

intr-adevar a fost f fain la intalneala, eu una m-am simtit tare bine...
am fost cu andi la tzara si l-am mai lasat acolo ptr cateva zile.

aseara mi s-a intamplat ceva nasol, am facut o criza ciudata, am cazut, nu mai aveam putere deloc, am crezut ca o sa mor.... serios. noroc ca nu m-a vazut andi cand am cazut. altfel m-a vazut ca stateam intinsa in pat, o intreba pe mama daca imi e rau, dar nu a venit la mine sa vada sau ceva, oricum eu m-am bucurat ca nu a parut ca il afecteaza...

pojo, costum superieftin dar grabeste-te, la sf vineri in diagonala cu pizzeria acapulco, e un magazin, "piccolo prezzzi", sunt la 1 milion! sunt romanesti insa f bine croite si imprimeuri dragutze (carouri, dungulitze, etc), nu sunt nici f sobre, nuantele sunt potrivit de placute!io mi-am luat unul maron cu carouri mari si dungile patratelor roz pal-discret, o combinatie excelenta si as mai baga unul daca as mai avea finante! au si pantaloni si fuste separat!

poti sa ma suni daca vrei sa iti explic cum sa ajungi mai exact: 0722.45.23.58

va pup, o saptamana placuta!

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

mai, dar ocupate mai sunteti...

ia bagati impresii de la baby expo! cine a fost?

pupici

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Bobi: Dar de la ce ti-a fost asa de rau? Ai lesinat?
Eu nu am fost la Baby expo; ma gandeam ca e aglomerat.

Am si eu o intrebare: ce numar poarta la pantofiori copilasii vostri? Alex are 25. I-am luat deja 2 perechi de incaltari: unele mai de timpul asta mai rece si ploios si unele de timp frumos de primavara. In toamna i-am luat 23 si acum deja 25. Bine, nu ii sunt fixe ci putin lejere. Sper ca la vara sa nu ii iau 26 la sandalute.

Mergi la inceput