Copilasi de iunie-iulie 2003 (69)
Raspunsuri - Pagina 8
Ioana Sora spune:
Gabi, cum iesi de la metrou mergi putin in fatza, faci stanga, pe Bd Ghe Sincai, mergi inainte pana se face iar o strada la stanga (vezi ca acolo sunt de fapt doua stradute, o iei pe a doua la stanga cum mergi spre Timpuri Noi, pe cea mai apropiata de blocuri). Restaurantul e imediat pe acea straduta, pe dreapta.
Nu prea ma pricep la dat indicatii, dar sper ca ai inteles.
alexandrueduard spune:
Gabi; urmezi indicatiile Ioanei si str. pe care sa o cauti se numeste Cuza Voda, la nr. 147.
Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
aditzu spune:
Fetelor vin si eu la intalnire
Vin si eu la intalnire:
1. Gio
2. Cgaby
3. Madishor
4. Magdone
5. Magda
6. Bibi
7. Dana
8. Andra
9. Bobi
10. Crisa
11. Bychi???????
12. Martta???????
13. Mihaela
14. Carmenutza
15. Madic
16. Aditzu
dar probabil ca o sa intarzi putin ca ma duc sa vizitez o gradi.
Pa Adi
cgaby spune:
neatza! multumesc de indicatii...am inteles...o sa vin cu cineva care stie....![]()
am vorbit si cu bychi si a zis ca vine si ea!
pupici si ne vedem deseara!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
madic spune:
Buna fetele,
Asa cum ziceam, marti seara am inscris-o pe Mariuca la gradi, asa ca din toamna avem student
. Si, pentru ca tot intreba Cornelia, da, m-am dus cu sacosa si-am rezolvat problema, ca ma stresa mai rau ca munca mea de la servici
.
Ce va mai zic acum e ca, asa cum stiti, eu o tot laud pe-aici ce mult si bine vorbeste, ca stie o gramada de poezii si cantecele, ca stie formele geometrice si etc, ei bine, cand directoarea a intrebat-o "Cum te cheama?", fie-mea a lasat capul in pamant si a zis incet-incet doi ani si jumatate, de-mi venea sa intru in pamant. Cert e ca n-a reusit dna. directoare sa scoata prea multe de la ea, decat ca e fetita, nu baietel si ca pe mami o cheama Madi.
Iar dna. directoare, ca sa ma consoleze, ca eu ma emotionasem mai rau ca la un examen, mi-a povestit de un baietel, mai mare ca fie-mea, pe care tot asa l-a intrebat:"cum o cheama pe mami?", iar raspunsul a fost "mami". A mai incercat o data " dar tati cum o striga pe mami?" Raspuns: "misca-te cucoana si adu-mi o bere"
. Deci se poate si mai rau.
Va pup si ne vedem diseara.
Madi si Mariuca
Cornelia spune:
Buna!
Madic, felicitari! Mare realizare, dupa parerea mea
.
Acum, experienta mea:
Azi am sunat la gradi, directoarea f. amabila la telefon imi spune ca e pana la 2. Cand ajung, imi spune din start ca m-a confundat cu o colega de a ei
, ca altfel nu ma primea in audienta, ca a pus acum o luna afis mare cu perioada inscrierii (incepand cu 3 mai), ca sunt doar 15 loc. la grupa mica si are deja f. multe solicitari, bla-bla-bla. Discutia are loc in hol unde ii dau amaratul de buchet de lalele
. Ma pofteste totusi in birou unde o ia de la capat...ca sa vin pe 3 mai, dar nu stie ce sanse am, ca lumea vine cu noaptea in cap sa stea la coada la inscrieri
. A, ca nu locuim nici in oras, ca o sa ne chinuim cu naveta, ca unde stam, cu ce ne ocupam... Ca parintii ii promit sponsorizari, dar nu are nici o relevanta, ea face inscrieri pe 3 mai... Dar se lumineaza dintr-o data si e f. interesata de afacerea lui Doru, poate colaboram, ca vrea sa scoata revista gradinitei... In mod "exceptional" ma trece intr-o agenda (unde erau deja o groaza de nume, bineinteles), dar ca asta nu inseamna nimic sigur, sa revin la inceputul lui aprilie. O sa vorbeasca si cu educatoarele, poate se gaseste un loc la alta grupa, daca or sa fie ocupate cele de la grupa mica, bla-bla-bla.
Concluzia: mai avea putin si imi baga mana in geanta
, dar eu cu "principiile" mele nu eram "pregatita".
Intrebari: la urmatoarea intalnire se asteapta la alta "atentie" si nu doar la bomboanele si cafeaua (de calitate, de altfel) pe care eu in naivitatea mea le-am si cumparat?? Ar fi mai bine sa rezolv problema ca si Crisa si sa il trimit pe Doru?
Ce mai, am probleme mari ![]()
Distractie placuta azi!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
alexandrueduard spune:
Ce bine imi pare ca nu-mi fac probleme cu gradinita: ce si cui sa dau, daca e bine ce am dat etc etc. M-am decis sa-l dau la una particulara unde nu se merge pe cadouri si alte alea. Nu ca la cele de stat nu l-as fi inscris, dar m-a sictirit personalul de la cele cateva gradinite unde am fost. Toti sunt cu ochii dupa sacosa si plicuri. Nu zic ca nu or fi si gradinte mai bune, dar eu nu le-am intalnit.
Magdone spune:
Buna dimineata!!! eu acu' m-am trezit ![]()
a fost foarte frumos la intalnire, am discutat cate in luna si in stele, la despartire chiar m-am emotionat, o sa-mi lipsiti foarte mult, cine stie cand o sa mai ies si eu cu asa o gasca in oras
...Mihaela, Bibi, Martta imi pare rau ca nu ati putut veni, Bibi speram ca esti bine cu cerclajul...
O faza dura pentru cine a plecat mai devreme, cand sa facem nota, chelnerul face: aaaaa, mai sunteti???, credeam ca ati plecat, lasati...din partea casei, bineinteles in gluma, erau asa de bucurosi ca bagase Steaua gol, noi si chelnerii ce mai eram in restaurant ![]()
Cu plecatul azi tre sa luam bilete, va zic exact cand plec dupa ce le iau...
Cu gradinitele cand citesc ma ia groaza, o sa va povestesc si eu cum e pe acolo, dar parca la maica-mea la gradinita nu e asa bataie pe locuri eu chiar nu-mi amintesc sa-mi zica mama ca refuza vreun copil ca nu sunt locuri,...chiar o s-o intreb, ca si eu sunt exact ca si Cornelia, prefer sa-l trimit pe Gabi, ca el n-are "probleme" de-astea
, asa ca si eu zic la fel Cornelia, trimite-l pe Doru, am observat ca femeile sunt mult mai receptive cand discuta cu barbatii, hehe, oare de ce..![]()
In rest saptamana asta am umblat la greu, sper ca cealalta sa ma linistesc si eu putin, sa-mi pun ordine in ganduri ![]()
Va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
romana_74 spune:
Dragele mele, sa stiti ca sunt in urma cu stirirle, nu am apucat sa va citesc din urma deoarece timpul meu liber e tare comprimat. Am cateva noutati pentru voi, Matei are deja o saptamana de gradinita, am decis sa il ducem la program de 4 ore de luni si se pare ca se acomodeaza foarte greu, Lucuta are 2 dinti prapaditi care l-au chinuit putin, dar a trecut si acum e ca nou, are 9 500 kg si e ca un bututc. Eu voi merge la serviciu de la 1 mai daca Matei isi revine si se obisnuieste. A fost asa de curajos luni cand l-am dus prima data, incat am spus ca nu voi avea probleme cu el. dar n-a fost sa fie asa, de ieri a inceput sa planga si aseara a facut febra, cred ca de stres si a dormit agitat. Azi dimineata cu mare greu l-am convins ca trebuie sa meraga la gradinita si l-am lasat la gradi plangand. Am sunat apoi la educatoare care mi-a spus ca se juca si colora si era fericit. Febra nu mai avea, dar parca vad ca peste o ora cand merg sa il iau il gasesc plangand. Il apuca jalea cand vede ca se pune in farfurii, desi pe el nu il obliga nimeni sa pape. Oricum de cand merge la gradi, manaca intr-o zi acolo cat mananca acasa intr-o saptamana. Poate ca e racit, dar e ceva superifial, eu cred totusi ca stresul iu-a provocat febra. Am sa mai vad desi sunt cu inima franta. Stiu ca nu trebuie sa cedez si trebuie sa fiu consecventa, sa il duc chiar daca plange. Hai ca va mai scriu ca trebuie sa merg sa il iau. Ah, am uitat si noi ne-am decis pentru o gradinita particulara! Va pup si va mai scriu saptamana asta! Sper!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
alexandrueduard spune:
Uitati aici un site cu gradinite particulare si de stat, pe sectoare:
http://www.gradinite.com/gradinita.php?tip=2&id=310