Copilasi de iunie-iulie 2003 (69)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici!

Bibi, iti tinem pumnii miercuri!

Magdone, felicitari!

Am o restanta la Ana Maria: felicitari pt. noul job! Cum e? Povesteste-ne, ca ma bate si pe mine un gand sa ma reorientez profesional. Doar ca nu stiu de unde sa incep.

Magda, analizele au iesit asa si asa, adica am niste valori modificate, dar la cat de rau mi-a fost ma bucur ca e doar atat. Doar ca nu ma ajuns inca la medic, nemaifiind o urgenta .

Am mai vazut o gradinita, care mi-a placut si mai mult. E una din cele aproape de locul meu d emunca (pe care tocmai ziceam ca as vrea sa il schimb ). Arata f. f. bine, doar ca mi s-a dat de inteles ca nu prea am sanse sa o inscriu acolo. O s avorbesc si cu directoarea. Credeti ca e ok sa ma duc pt. o discutie cu un buchet de flori? Mi se pare deplasat sa ii dau altceva la o prima intalnire: Buna ziua! Luati asta! Am venit sa inscriu copilul

Hai ca pana la toamna tot de gradinite o sa vorbesc.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by alexandrueduard

1. Gio
2. Cgaby
3. Madishor
4. Magdone
5. Magda
6. Bibi
7. Dana
8. Andra
9. Bobi
10. Crisa
11. Kehleyr
12. Bychi???????
14. Martta???????
15. Mihaela
16. Carmenutza???????

Am pus lista ca poate va mai adaugati pe ea.Am vb cu Crisa si vine si ea.
Va pup!

Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Magda: ma flateaza dubla prezenta pe lista dar nu am cum sa ma trag la xerox . I-am spus si carmenutzei, vine si ea.

Cornelia: cum adica "ti s-a dat de inteles"? Asa mi s-a dat si mie de inteles si mi s-a spus ca exista niste liste de preinscrieri si ca locurile sunt deja ocupate, pe de alta parte directoarea s-a obosit sa imi arate salile de clasa... Probabil ca daca ma duceam cu un cadou consistent (parfum, de exemplu) se trecea peste liste. Dar mi-a fost lehamite.

Eu cred ca un buchet de flori e mai mult decat suficient. Eu m-am dus la o a doua gradi (unde vreau sa o dau) si cu flori si cu bomboane si nu a primit decat florile, a fost cam penibil. A fost amabila si mi-a spus sa vin direct in ziua de inscriere ca ea nu face liste prealabile. Cred ca depinde si de gradinita, cum are politica...

Ce ma incurca pe mine este ca fiecare gradinita are alte perioade. In afara de asta pe care o prefer mai am una de back-up la care as fi vrut sa apelez in caz ca nu mai prind locuri la prima. Dar cea de back-up face inscrierile cu o luna mai devreme, asa ca nu stiu ce sa fac... mi se pare cam paranoic sa o inscriu si apoi sa o retrag numai ca sa fiu sigura ca prind loc, pe de alta parte nu am nici o garantie ca la a doua prind loc, am inteles ca e bataie in ziua inscrierii, trebuie sa te duci cu noaptea in cap acolo .

In aceasta nehotarare, la raspantia optiunii, eu insami, in restul de realitate pe care-l ignor, stau si ma astept in zadar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Vin si eu la intalnire:
1. Gio
2. Cgaby
3. Madishor
4. Magdone
5. Magda
6. Bibi
7. Dana
8. Andra
9. Bobi
10. Crisa
11. Bychi???????
12. Martta???????
13. Mihaela
14. Carmenutza
15. Madic

Fetele, tineti-mi pumnii, pt ca diseara ma duc s-o inscriu pe Mariuca la gradinita, ca a aflat tati din parc ca o serie de copii cu care-si face fie-mea veacul prin parc sunt deja inscrisi la gradi la care vreau s-o dau si eu, si ii e teama ca nu mai gasim loc. Asa ca m-am dotat cu sacosa corespunzatoare si diseara sper sa rezolv si problema asta, sa-mi iau de-o grija.

Va pup si va povestesc maine cum a fost.

Madi si Mariuca

DANA - am corectat eu listuta, nu mai e nevoie sa te multiplici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Dana: chiar m-am uitat pe lista si nu te-am vazut. Scuze! Dar , oricum, faci cat 2 acum , nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:

Dana: chiar m-am uitat pe lista si nu te-am vazut. Scuze! Dar , oricum, faci cat 2 acum , nu?

Corect . Adevarul este ca la ce proportii am luat, s-ar putea sa am nevoie de doua locuri la masa . Sa nu radeti de mine cand ma vedeti, voi cele cu silueta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Buna. Vin si eu joi.

Magdone, felicitari !
Bibi, sper sa fie totul Ok.:)
Gabi, sper sa nu vin cu mana goala. Trebuie sa verific daca e ce trebuie pe caseta...:D:D

Tocmai azi m-am dus si eu sa-mi inscriu fata la gradi... Dupa ce am facut o ora pana acolo, mi-a spus sa sun peste doua saptamani, ca inca nu se fac inscrieri.
Stie cineva gradinite bune in Baneasa sau Otopeni ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

quote:

Corect . Adevarul este ca la ce proportii am luat, s-ar putea sa am nevoie de doua locuri la masa . Sa nu radeti de mine cand ma vedeti, voi cele cu silueta .

DANA: eu , din momentul in care am ramas gravida,nu m-a gandit nici o clipa ca sa nu ma ingras. Chiar nu ma interesa. Asa ca sa nu-ti faci probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

ioana, multumesc mult....
vin si eu...nu stiu cat voi sta, dar vin sigur.
abia astept....pupici multi si sanatate tuturor.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Dragele mele fete,

Am dezertat.... dar n-am avut ce face. Ne-am mutat cu sediul si merge tare greu netul. M-am gandit insa mereu la voi .

M-au afectat rau de tot vestile despre atatea decese. Andreea, fata de pe forum, Laura Stoica, adolescentul de ieri si azi cand intru pe forum vad ca mai este un baiat pe forum care s-a dus.... Parca mi se pare totul in van. Eu care ziceam ca sunt o fire super-optimista, mi-am pierdut increderea in ziua de maine...

Tudor este bine. De o saptamana este baiat mare, pentru ca face numai la olita. Noaptea mai face unori pe el. S-a intamplat asa de brusc ca nici acum nu-mi vine sa cred. Ne-am inscis si la gradinita (de fapt inscrierea oficiala nu a inceput insa l-am trimis pe tati - directoarea aia cica are priza la "tati" - sa depuna cerere. Ce sa zic, s-a descurcat!!!).

Abia astept sa ne vedem joi.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza...
si eu abia astept sa ne vedem maine...dar spuneti-mi mai exact cum se ajunge la crasma????? am inteles ca e pe la tineretului, dar unde???fata de metrou.
pupici.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput