Copilasi de iunie-iulie 2003 (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

salut,
andi e bolnavior, iar... a avut febra, ma duc cu el azi la dr cred ca afacut otita fir-ar sa fie!

am anulat rezervarea si am pus-o pentru joi, 16 martie, orele 18.00.

va pup, un week-end frumos

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetele,

M-am intors si eu in Bucuresti dupa o saptamana de cosmar , Razvan a fost f bolnav, a avut initial laringita, apoi s-a accentuat si a coborat la trahee, de-abia cu al 4-lea antibiotic i-a cedat, ai mei se panicasera si eu la fel, aveam impresia ca nu-i mai trece o data, nu stiu ce s-a intamplat, niciodata nu m-am speriat asa tare...Razvan ca de obicei duce boala pe picioare, dar noaptea cand incepea sa tuseasca si se sufoca...naspa de tot. Bine ca i-a trecut, dar vreau sa va zic ca acum m-a luat pe mine, am si plecat mai repede sa nu se mai molipseasca si ai mei...sper sa nu mai fie nimic...

planurile noastre s-au dat putin peste cap, cred ca o sa mai amanam putin plecarea, ca eu nu am terminat cu dintii, nici la servici nu mi-am facut lichidarea, sper sa le rezolv repede.

in legatura cu intalnirea sunteti niste dragute, va pup si va povestesc mai multe atunci...

sanatate puisorilor!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Multa sanatata lui Andi si Razvan!

Renisor ! Esti foarte curajoasa. Acum sigur veti fi mult mai bine amandoua.

Eu nu m-am simtit prea bine in ultimul timp. In jur de 8 martie am zacut pur si simplu. Mi-am facut miste analize, o sa ajung (sper) si la medic. Ma simt mai bine acum, doar ca as dormi tot timpul.

Maria este bine, doar ca e f. alintata si obraznica.

Am fost, in sfarsit sa vedem gradinita. Va spuneam ca e de stat. Mie mi s-a parut ok. Mi-a placut f. mult atmosfera de acolo (era 4 si venisera parintii dupa copii ). Gradita e renovata (are termopane, gresie, parchet etc., doar mobilierul e cel vechi, care mi-a adus aminte de copilarie: patuturile de pitici care se strang in perete, dulapioarele din clase, dulapioarele din hol. Salile de clasa sunt mari si frumoase. Curtea e foarte mare, au leagane (de metal, bineinteles ). Am fost cu o mamica de pe DC care are baietelul acolo si cu Maria care si-a bagat nasul prin clase, pe la baie, a alergat pe hol si mi-a zis ca vrea sa o duc la gradinita, dar la gradinita ASTA. Nu am discutat cu nimeni de acolo, dar mi-am facut o alta "strategie". O sa abordez o educatoare d ela grupa pregatitoare (care va avea la anul grupa mica). Daca mi se pare ok, o inscriu acolo pe Maria. Mai vreau sa vad inca doua gradinite, despre care nu am nici o referinta, dar sunt f. aproape de serviciul meu.

Stefan e un copilas tare scump, e f. diferit de Maria, cu toate ca mi se spune ca seamana. Nu sta nici o clipa locului, merge tinandu-se de orice, isi da drumul si singur, cade f. des si e plin de cucuie , nu are frica de nimic. E tare lipicios, rade si plange in egala masura. Este un copil foarte normal daca pot spune asa. Este innebunit dupa Maria, o pupa/musca/tarnuie (a reusit si sa o darame odata). Maria se comporta din ce in ce mai bine cu el, il alinta in toate felurile si se vede ca il iubeste.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

mai ce vreme naspa, primavara aia pe unde naiba umbla?!?

ne intilnim pina la urma joi, ramine cum am stabilit - Thalia?

Ieri am fost cu Luca la locul de joaca de linga Pro TV, va recomanda sa nu va duceti pe acolo in w-e, spre deosebire de Boo-boo jungle e mult mai aglomerat, plus ca era un aer de nerespirat, incarcat, nu mi-a placut. Iar pe Luca l-a lovit o fetita, nu stiu cum ptr ca l-am vazut doar cind a venit plingind la mine, desi initial nu i-am dat atentie, acasa m-am cam speriat ptr ca are un semn marisor pe burtica, cred ca l-a ciupit, ptr ca de la o lovitura cu mina nu ar fi avut asemenea semn. Am incercat sa aflu mai multe, dar n-am reusit sa scot de la el, asta e. In rest sintem bine, ne-am petrecut sfirsitul de saptamina in petreceri cum v-am spus, si prin circiumi, unde Luca deja e in elementul lui ( sa vedeti ca la 18 ani n-o sa mai fie tentat sa mearga, deja il vor plictisi modenitatile ) Cred ca de la vreme mi se trage, dar n-am avut chef de nimic in w-e, asa ca n-am facut nimic decit sa iesim, iar acasa ne-am jucat si ne-am holbat la TV. Si am citit-o pe Libby Purves (Madishor - saru' mina) care mi-a amintit de sarcina si spaimele inerente, de visele noastre legate de nastere si de tot optimismul vesel cu care imi inchipuisem viata cu copil (nu-i vorba, ca nu-i rea, dar nici asa simpla cum in nemernicia-mi credeam)

pup u si sanatate bolnaviorilor,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Buna
Nu am inteles fetelor daca ati reusit sa va vedeti la Thalia...

Eu am fost la Bacau toata saptamana si m-am bucurat de Flaviu si el de mine! De cate ori lipseam doar cateva minute era deja jale mare in casa! Faptul ca am stat o saptamana a fost extraordinar, dar in ac. timp a fost destul de agitat: mi-a plans la pranz in somn si cate o ora ma plimbam cu el in barate prin casa amintindu-mi de vremurile cand era f mic...
In rest e un scump extrem de pretentios, care bate din picior daca nu i se face toana sau daca e pus sa faca ceva ce nu-i convine, asa pe un ton mai imperativ, spune mereu "nu vei eu!" daca ii spui te rog stai cuminte sau sa-ti fie rusine! E clar ca nu asculta asa cand i se spune apasat ce si cum... Ba chiar ajungem la batai cu pmnisorii ca sa te aduca la tacere...
Din pacate credeam ca Flaviu nu va ajunge la faza cu bataia; dar desi nu sta la desene decat sporadic ...ii trec prin cap diverse asocieri.
daca calca pe bec si pana la urma ar tb sa o incaseze vine pe langa tine asa si se lipeste dragastos... sau mai face faza asta asa spontan cand spune "tare tare dor!"
Acum ca a mai crescut imi dau seama ca e la fel de inimos in a te ajuta la treaba, incepand de a lucra la bucatarie, si aici traiasca faina!! si minunata gresie si fainta ca se curata usor...

Am facut sfintisori impreuna, fiind fan framantat, apoi imi spala vasele spunandu-mi ca el stie mai bine ca mine sa o faca! Bine, am mai constatat cu placere ca e un lungan si daca o tine in ritmul asta ramane chiar fara haina ca ritmul sau ma da gata... haine luate cu doar 3 sapt in urma i-au ramas scurtute... si nu vorbesc de intrat la apa!
Ma bucur ca nu mi-a racit dar recunosc ca din homeopate nu-l las... prea mult; e doar falcos si iti da sentimentul de mancacios. dulciurile sunt o belea mare si daca iesi cu el la cumparaturi isi umple cosul ghici cu ce?!
mi-am rugat mama sa nu imi mai spuna daca plange dupa ce plec la bucuresti pt ca imi rupe sufletul nu alta... va spun ca plangea pana da in voma... si ma gandesc ca poate daca ma duc doar o data la luna i-as face mai bine! dar asta e un subiect extrem de delicat

fetelor noi am vrea sa ne mutam in apropiere de 1 mai ca si zona... daca stiti ceva sau aveti voi ceva in zona ... spuneti va rog!
Daca va mai intalniti poate ajung si eu vand in vedere ca doar pe 17 martie ma duc la teatru...

va pup pe toate si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetelor, azi am fost si am luat pasapoartele cu viza!!! victorie!!!

Ne vedem joi, ok??? va astept acolo

Mai am de dat niste lucruri de ale lui Razvan, de ex carutul care are si cosulet, un pat pliant, niste haine, daca stiti pe cineva care are nevoie sa-mi ziceti...

va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Nu stiu cum functioneaza netul in urmatoarele zile (sper ca mai bune ca pana acum) asa ca ma anunt ca posibil absenta la intalnirea de joi. Motivat - miercuri dimineata merg la spital sa-mi faca nenea doctoru un mic si delicat cerclaj si, desi m-a asigurat ca regimul meu de viata nu trebuie sa suporte nici o modificare post operatoriu, chiar nu am de unde sa stiu cum am sa ma prezint after.

Magdone - ti-am trimis un PM.

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Bibi pana la urma ai ramas la Puia?

Mihaela, nu ne-am vazut saptamana trecuta, a ramas pentru joi 16 martie la Thalia, la ora 18.00. Eu confirm participarea .

Ioana, vii si tu joi?

Marox, ce mai faci?

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

SALUT!
Si eu va confirm prezenta la intalnire.
Mey fetelor, ce e cu vremea asta naspa rau de tot? Dimineata era o flescaiala........
Alex e foarte plictisit pentru ca nu a mai iesit afara din cauza vantului si noaptea doarme destul de prost; se trezeste de vreo 3 ori.
Andra: ai dreptate cu locul de joaca de la Pro tv. E foarte aglomerat in weekend, dar eu am fost cu el in cursul sapt. si era mai bine.
Bibi: iti tin pumnii; o sa iasa bine. Si sper sa poti veni joi.
Magdone: felicitari!!!!! Trebuie sa dai de baut.
Cornelia: cum ti-au iesit analizele? Te simti mai bine?
Bobi: ce-ti face baiatul? Ii doresc sanatate multa si grabnica!

Va las si ne vedem joi!

Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

1. Gio
2. Cgaby
3. Madishor
4. Magdone
5. Magda
6. Bibi
7. Dana
8. Andra
9. Bobi
10. Crisa
11. Kehleyr
12. Bychi???????
14. Martta???????
15. Mihaela
16. Carmenutza???????

Am pus lista ca poate va mai adaugati pe ea.Am vb cu Crisa si vine si ea.
Va pup!

Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput