Copilasi de iunie-iulie 2003 (69)
Raspunsuri - Pagina 5
Kehleyr spune:
O lasam atunci pe saptamana viitoare? Ca sa o prindem si pe Mihaela. Magdone, Magda, va convine? Magda, parca tu nu puteai saptamana viitoare...
alexandrueduard spune:
Buna dimineata!
Cred ca e mai bine sapt. viitoare si am sa incerc sa ajung, desi am mult de lucru la serviciu,dar cred ca in jur de 7 ajung.
Am vb cu Andra si nici ea nu ajunge maine.
In alta ordine de idei: sunt o mama rea. L-am certat ieri pe fi-miu si mi-a zis: "mami esti rea". Imi venea sa mor cand mi-a zis asa, mai ales ca eu nu il bat deloc , doar il cert cateodata.
Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
cgaby spune:
neatza. s-ar putea ca saptamana viitoare sa nu pot sa vin eu, nu stiu sigur...depinde cand....mai vorbim, oricum.![]()
ieri stef mi-a facut la gradi o buburuza lipita pe un trifoi pe care era scris "la multi ani, mami!" si un ghiveci pe care l-au pictat ei..dragutz. si cand venea cate o mamica, ei ieseau in intampinare cantand...m-a emotionat...
pupici si mai vorbim.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
alexandrueduard spune:
Am vorbit cu Magdone si e la Bacau. S-a bucurat cand i-am zis ca s-ar putea sa o lasam pe sapt. viitoare. Razvan a fost destul de bolnavior, a avut faringita, laringita. Acum e mai bine, poate respira mai usor.
Asa ca o amanam fetelor? Ca doar pentru Magdone ne intalneam acum.
Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
bobi spune:
ok, deci anulez rezervarea?
madic - deocamdata mie chira imi place de seful tau, o sa-ti spun eu de cine nu imi place, dar dupa ce trec de perioada de proba![]()
dana - eu din fericire am fost angajata pe alta firma si am pe altcineva sef, de fapt, sefa
va pup, spuneti-mi daca anulez si propuneti si o zi, ca sa nu se supere aia de la thalia prea rau pe noi...
bobi si bb andi
sunt confuza... sau poate nu?
gio spune:
ufff mey fetelor...si eu care am trimis-o pe Taisia la maica-mea ca sa pot veni la intalneala
...
ramane cum vreti voi si vad si eu dak pot veni...
cat despre reguli aplicate copiilor eu va dau nota 20 celor care reusiti sa le aplicati si sa reactioneze copilul ca la carte. taisia e antireguli; cred ca trebuie sa reinventez eu altele pt ca nu merg cele din carti. "je m'en fiche" parca asa imi spune de fiecare data cand ii dau cate o replica scoasa din manualul de psihologie. asa ca am decis sa las terapia comportamentala pt serviciu
si sa aplic acasa aia " Made in Taisia" chiar daca asta inseamna sa ii dau cate o ciocolata atunci cand urla /tipa/ se tranteste pe jos si eu vad dublu/triplu/ si imi vine s-o omor numai sa taca...Nu-i nimeni perfect...![]()
...I want a permanent vacation...
Ioana Sora spune:
Buna... Incepe sa dea coltul ierbii si ies si eu din hibernare. Inteleg ca nu mai e intalnire maine ? M-as bucura sa fie saptamana viitoare.
Singura victorie pe care am avut-o cu dracusorul meu in perioada asta e ca am scapat de suzeta. De pampers, nu. :(
Acum o sa citesc ce ati mai scris... ca sunt in urma rau.:D
martta spune:
Fetelor, poate reusesc si eu sa vin sapt. viitoare!
Maine seara plecam la munte si n-as fi putut veni.
Bobi, ma bucur pentru tine!
Am facut si eu azi triplu test si eco(merci,Dana!).Sunt insarcinata in 15,3 sapt.Am cerut si poza la eco si dupa ce i-am aratat-o lui Vladut, ne tot spune ca bb are si cap si picioare si ochi si gura si, bineinteles, ma tot intreaba de ce sta in burtica![]()
Inca nu stiu sexul, insa am avut dupa eco sentimentul ca va fi baiat, desi imi tot doresc si eu fata! M-am gandit la cat de fericita trebuie sa fi fost Romana cand a aflat ca va avea, in sfarsit, o fetita!
Ioana: nici noi nu am reusit sa scapam de pampers noaptea.
Multi pupici!
mami de Vladut(13.06.03)
cgaby spune:
neatza...ce zi frumoasa....
maine merg cu stefan la tandarica la "capra cu trei iezi". sper sa-i placa...![]()
pacat ca nu ne putem vedea azi...
multa sanatate lui razvan!
pupici si un weekend placut.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
romana spune:
Martta: Adevarat. Toata familia s-a bucurat , dar eu eram si mai fericita. Iar acum cind Maria se apropie de virsta de 6 luni si o vad ce dragalasa e sint tare mindra de ea si de ceilalti doi copii. Maria se ridica deja in genuchi , se balanseaza si chiar vrea sa se ridice direct in picioare deoarece isi ridica funduletul sus pina ajunge cu talpile pe pat. Cel mai bine se intelege cu Alin deoarece se pare ca sint firi la fel de vesele, isi rid unul altuia in hohote. Cristi o stringe protector in barte cind o pun pe patul nostru.
Totul ar fi perfect daca nu ar fi criza de personalitate a lui Cristi care are zilnic una sau doua reprize de plins si atunci se cere in brate si vezi de mai poti face treaba in momentele alea....
Cu toate greutatile generate de munca ce trebuie depusa zilnic cind ai trei copii asa de mici ma simt implinita si imi place sa-i vad pe toti trei impreuna , jucindu-se. Sint asa de dragalasi.
Madishor: Nu am continuat ce vroaim sa spun deoarece a venit Cristi si vroia sa scrie si el. Deci spuneam ca vreau o atmosfera cit mai placuta in casa. Mie nu-mi place sa ma cert deoarece ma indispun certurile si ma simt rau pe urma si sint nefericita. Asa ca imi asum responsabilitati in legatura cu supravegherea copiilor , mai ales ca eu nu lucrez deci am mai mult timp ca sa le acord. Sa nu crezi ca nu am ajutor de la sot. Iese si el afara cu copiii, ii culca seara sau se joaca cu ei cind trebuie sa fac ceva ce nu-mi permite sa-i si supraveghez. E adevarat ca timp pentru mine nu prea am dar pe masura ce cresc copiii si se duc si ei la gradi se va rezolva si problema asta. In doi-trei ani nici nu o sa mai tin minte cum a fost de solicitanta perioada asta, o sa am copii mari .
Marox: Ce mai faci? In curind implineste Julie 1 an. Ai si tu o fata mare.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!