Copilasi de iunie-iulie 2003 (69)
fetelor, continuarea de www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67919&whichpage=10" target="_blank">ici
02 iunie Selina si mami AdynaB
07 iunie Vanessa si mami Renisor
13 iunie Denisa si mami Calina73
13 iunie Vlad si mami Martta
13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria, plus Bogdan
14 iunie Ruth si mami Lya
14 iunie Alex Victor si mami Marox, plus Julia
14 iunie Roxana Teodora mami BogdanaP
16 iunie Daniel si mami Doinna, plus Zoe Nicole
17 iunie Andrei si mami Geniest
18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao
18 iunie Anne Marie si mami Iselin
19 iunie Vlad Teodor si mami Danacaltan
22 iunie Marius Cristian si mami Romana, plus Alin si Maria
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra
25 iunie Rares si mami Mirunaa
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr
02 iulie Maria si mami Cornelia, plus Stefan
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74 plus Luca
05 iulie Matei si mami Madishor, plus Ana
06 iulie Cindy si mami Catan, plus Rayan
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
08 iulie David si mami Bibi
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
13 iulie Stefan si mami Cgaby
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
19 iulie Razvan Petru si mami Magdone
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena_ltd, plus Oana
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Jasmina si mami Adinag
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
27 iulie Paula si mami Maria_m_m, plus Miruna
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet), plus Sofia
29 iulie Maria Catalina si mami Ioana Sora
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda
hai ca am facut-o si p'asta![]()
bobi si bb andi
sunt confuza... sau poate nu?
Raspunsuri
madic spune:
LA MULTI ANI! pentru toate doamnele si domnisoarele noastre, sa aveti parte de o primavara insorita, plina de bucurii!
Mai fetelor, parca ne si vad la toamna, cu bobocii la gradi, sa vezi atunci ce de probleme o sa avem
, ca al meu nu scrie liniute, ca al meu nu face buline, ca a mea numara pana la 100 in patagoneza, greu, greu, greu...![]()
Si apropo de bb no.2 si de ce zicea Bibi, cum ca e mai usor la bb2 ca stie ce-o/ce-i asteapta, pe mine tocmai asta ma sperie: mi-e groaza de urlete non-stop, de nopti nedormite - ca eu nici acus nu ma satur de somn, de colici si de interdictii legate de alaptat. Dar, va felicit din suflet pe cele care aveti curajul s-o luati de la capat si va doresc bbi la fel de frumosi, destepti si cuminti cum sint si cei pe care-i aveti
.
Cu intalnirea, vad ca nimeni nu mai zice nimic (Madishor - parca Andra avea joia zi cu fetele ei celelalte, si fara ea nu se poate) - poate ia cineva taurul=lista de coarne si-o bate in cuie, sa stim ce si cum. Treceti-ma si pe mine acolo, c-oi vedea eu cum fac sa ajung.
DOINNA - iti multumim de urari si-ti trimitem noi un martisor virtual
, ca esti alaturi de noi. Cat despre "asa l-ai invatat tu" cred ca e replica standard a tatilor, atunci cand se simt depasiti de situatie
.
Precum vedeti, sint tare vesela, cred ca de la soare mi se trage, ca de la munca nici macar cu o jumatate de ora mai devreme nu ma lasa astia sa plec. Cred ca e un mod subtil de razbunare (bat campii, e clar
).
V-am pupat.
Madi si Mariuca
aditzu spune:
Buna Fetele,
O primavara plina de soare si bucurii
.
Luca si Matei - dementiali.
Pedepse - la noi merge cateodata cu negocieri sau cu distragerea atentiei prin jigineala atunci cand se impotriveste sa o imbrac sau cand vreau sa o fac sa renunte la ceva interzis si destul de rar pus in patutul ei de lemn, de unde nu se poate da jos. Oricum parca Irina a devenit mai cooperanta si nu prea mai face crize si nici traznai prea mari nu face.
Irinuca a fost iar bolnava saptamana trecuta, se pare ca i-a revenit ce a avut acum 2 saptamani, nu's ce streptococ in gat. Miercuri noapte mi-a facut 40 de grade si joi a fost terminata, n-a mancat si n-a baut nimic, a venit doctora si i-a facut injectie ca trebuia sa incep sa-i dau antibitic si nu vroia sa ia cu nici un chip pe gura. Oricum copilul meu nu ia din principiu, dar acum nu vroia sa manance nici Danonino in care era mascat antibioticul.
Si joi si vineri in timp ce-i face injectie doctora o intreba "Iei medicament" si Irina cu lacrimi de crocodil "Nuu" , concluzia, prefera injectie decat sa inghita vre-un siropel. Uimitor dar exista si copii din astia.
Acum e bine merci nu mai are nimic, atata doar ca trebuie sa-i dau 10 zile antibiotic sa fiu sigura sa scapam.
Dana - ING-ul are un astfel de fond de investitii care a mers anul trecut destul de bine, singura conditie este ca trebuie sa ai la ei o polita de asigurare sau de pensie de minim 20 mil / an.
Sper sa vin si eu la intalnire.
Pa Adi
romana spune:
Va dau si eu un martisor virtual.
Madishor: Ai scris : "scuze dar uneori ma intreb daca nu ai gresit secolul". Dezvolta subiectul daca vrei, deoarece nu vreau sa fac presupuneri si sa inteleg altceva, sint mai grea de cap in perioada asta ca ma supara rau o masea si pina saptamina viitoare (luni) nu pot face nimic sa o rezolv .
Bobi: Buna idee cu explicatiile care sa-i gidile anumite sentimente. O sa incerc si eu.
Bibi: Ma bucur si eu ca esti asa de senina. Sper ca asta sa aiba un efect pozitiv asupra intregii perioade de sarcina si poate ca dupa ce nasti o sa reconsideri decizia ta de a nu alapta.
Pot sa-ti spun ca e asa de reconfortant sa iei copilul si sa-l pui repede la sin ori de cite ori vrea sa pape. Nu trebuie sa te grabesti sa incalzesti apa sa prepari formula, timp in care copilul daca e ccum era Alin, urla de se aude la 1 km.
Poate iti amintesti ca pe Cristi nu la-m alaptat pentru ca nu am avut lapte, iar la Alin am facut mastita aia urita ( cred ca a fost o infectie luata cine stie de unde). Asa ca am spalat si fiert la sticle de lapte de m-am urit. Si-mi e tare draga Maria cind e la mine in brate si e cu gurita plina cu sinul meu. Imi doresc sa o alaptez cit mai mult. Iar cu biberonul nu o sa-i dau nimic. Acum ii dau suc de mar cu suc de morcov . I-l dau cu lingurita si il maninca foarte bine. A invatat uimitor de repede cum trebuie sa ia lichidul din lingurita si plescaie fericita cind papa suculetul.
Decizia finala iti apartine. Desigur ca e greu pina se desfunda canalele si se stabilizeaza cererea si oferta dar apoi e usor si comod. Si oricum in aceasta perioada copilul tot nu doarme intreaga noapte, oricum maninca la o ora sau doua daca ai noroc.
Acum plec ca am treaba. Va sarut pe toate si mai ales burticile.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
Andra_ spune:
Buna fetele,
Doina - bine ti-a zis al tau sot si are mare dreptate!!! Eu citeam si ma minunam: "nu am vrut sa-i dau inghetata la 10 seara" - de ce sa-i dai inghetata in the first place?!?, apoi continui "m-am inmuiat si i-am dat" - pai daca te-ai inmuiat si ai cedat santajului sau urlator, pe viitor va actiona la fel cind va dori ceva, indiferent ca va fi acasa sau pe strada, sau si mai probabil in magazin la cumparaturi. Asta nu inseamna ca nu iti educi bine copiii, doar ca exista loc de mai bine
Eu cred ca daca nu esti ferma cind iei o decizie ii arati implicit copilului ca ceea ce spui e negociabil, iar el vesnic va incerca sa te santajeze emotional (instinctiv) ptr a obtine ce doreste. Apoi cred ca parintii trebuie sa fie solidari in fata copiiilor, indiferent ce pozitie decideti sa adoptati. Altfel al tau copil va intelege ca unul din parinti e "ala rau", iar celalalt e bun.
Aditzu - m-ai bagat in ceata cu "Luca si Matei dementiali" in prima faza, apoi mi-a picat fisa (deh! baba batrina...) Multumim!
Madic - eu am intr-adevar zi de fete joia, dar daca e musai pot sa le mai "sar" din cind in cind, ca si-asa vazindu-ne prea des ne plictisim una de alta cred. Deci eu pot veni joia, problema adevarata e ca pe 9 e ziua tatei, desi si de asta probabil ca scap, ca se va serba cu tam-tam in week-end, ca face 60, deh!
Bibi - doamna vaz ca ai timp sa ma citesti si sa te iei de mine pe aici, dar le telefoane ma pasezi
Si aveam asa niste vesti importante ptr tine.... ![]()
La noi in domeniul pedepselor funtioneaza in continuare cu succes trimisul in camera, dar si luatul unor jucarii preferate sau trasul de par (da, stiu, sint sadica, imi chinui copilul, asta e!) Se pare insa ca si am cu cine actiona asa, ptr ca Luca e fr. sensibil chiar si la cearta, cind a facut in pat acum vreo saptamina noaptea, primul lucru spus cind s-a trezit in zori a fost "mai esti suparata pe mine, mami?"
Ma tot intreb ce mai fac diverse fete, disparute de pe aici de mai mult sau mai putin timp: Adynele si Renata, Calina, Marox, Mirunaa care promisese ca va scrie regulat, Catan care a plecat de pe forum deje de mult, Gio si Elena cele atit de active, Maria m-m, si nu in ultimul rind: Crisa, Carmenutza, Ioana, Marta, Bychi si Nicol care chiulesc cam tare. Heloo
vine primavara, ne mai intilnim in martie cu copiii la intrarea in Herastrau, for old times sake? Poate spre finalul lunii, sa fie mai cald, dar hai s-o facem!!!
In alta ordine de idei, am descoperit un stand fain ptr copii in Pavilionul H, la parter, nu mai stiu cum ii zice, data viitoare casc ochii mai bine. I-am luat lui Luca 2 seturi maieu + boxeri bestiale, plus ciorapi lungi cu antiderapant pe talpa (eu nu mai vazusem pina acum la ciorapii lungi), iar colega mea i-a luat baietelului un pulover-hanorac rosu fr. dragut. Oricum aveau multe ptr copiii mici si ptr fete, ca peste tot, abia imi astept nepoata sa se nasca sa vedeti atunci ce shopping bag 
pup u,
Andra
gio spune:
Un martisor pt doamne si fetite si de la noi
!!
In rest, nu chiulim doar ca mami ar dormi nonstop cand nu e la serviciu
.
Cornelia, am dus-o pe fi-mea la serviciu: unu la mana pt ca nu vreau sa creasca cu preconceptii legate de copiii cu handicap si vreau sa se comporte cu ei ca si cu orice alt copil, si doi la mana sa vad in ce masura colectivitatea o mai civilizeaza ...Crizele de la 2-3 ani la ea se manifesta din plin
..
cat despre inteligenta copilului, ca tot vorbeati; poate sunt eu defecta, dar mi-as dori ca Taisia sa fie multumita cu ea insasi indiferent de qi..si chiar nu as vrea sa fie mai inteligenta decat ceilalti (pt ce i-ar folosi?). n-as vrea sa invete sa citeasca de la 3 ani..sa scrie de la 4...la ce i-ar folosi? ar afla mult prea devreme in ce lume de ..... traim.
Acum am mai citit, cand ne intalnim pana la urma? oricand, vin si eu!! Ce coincidenta, chiar ma gandeam zilele astea la Thalia..
Va pup
my shoes are gone my life spent
alexandrueduard spune:
Aceasta e lista pentru intalnire:
10 martie, Thalia (nebatut in cuie)
1. Gio
2. Cgaby
3. Madishor
4. Magdone
5. Magda
6. Bibi
7. Dana
8. Andra
9. Bobi
Va doresc si eu o primavara frumoasa si care sa vina cat mai repede ca m-am saturat de frig si zapada.
Vad ca vorbiti de pedespe. Aseara l-am bagat si eu in camera lui, dar urla de cred ca stresasem vecinii. Cand intram in camera si il intrebam daca se cuminteste imi raspundea ca NUUUUUU. Si iar inchideam usa si il lasam in tipete. Si tot asa vreo 10 minute, dupa care a venit la mine si mi-a spus sa ne impacam, ca el este baiat cuminte si frumos. Ce sa-i mai zic?
Andra: eu sunt destul de ferma cand ii zic ceva, dar mai sunt momente in care cedez.
Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
cgaby spune:
neatza!
si eu pot veni oricand, nu am preferinte.....
stefan mi-a facut un martisor ieri la gradi...a lipit un ghiocel (din hartie) pe un cartonas...nu e cine stie ce....dar fiind facut de el e cel mai frumos martisor pe care l-am primit in viata mea!![]()
astia au anuntat iar ninsoare, sper sa nu fie la fel ca marti, ca ma impusc!!!
am facut 3 ore juumate pana acasa si, colac peste pupaza, era pana de curent!
hai ca v-am facut capul calendar....pupici si sa ne vedem odata!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Andra_ spune:
Buna fetele,
Gio - he, he! somn, somn, dar mai da frate si tu un semn de viata pe aici, doar stii cit ne lipsesti 
Retractez ce-am scris ieri ca e ok intilnirea pe 9, nu e, aseara am fost sa ducem si noi un martisor bunicii si tata ne-a invitat cu tot familionul pe 9 la el, so...va rog mult s-o mutam in alta zi: 7 (adica marti) nu ar fi ok? Sorry, dar pe 9 n-am nici o sansa!
pup u,
Andra
alexandrueduard spune:
Nici eu nu pot pe 9, dar nici pe 7 (ma duc la stomatologie si nu pot reprograma). Hai sa o facem pe 10 cum s-a stabilit initial. A doua zi este si sambata, putem sta mai mult.....
Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
madic spune:
Fetele, pentru ca eu am starnit discutia cu mutatul datei de intalnire, tot eu va zic: hai s-o lasam pe 10 la Thalia si incerc si eu sa ajung.
Va pup.