Copilasi de iunie-iulie 2003 (69)
Raspunsuri - Pagina 4
Doinna spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR!!!Sa fiti iubite,fericite si implinite.
Renate iti doresc putere si daca te pot ajuta cu ceva,orice,nu ezita.Imi poti scrie mesaj sau email.La multi ani inca o data si o zi buna!!!
Pupici ptr puiuti
bobi spune:
La multi ani gagici!!! Sa fiti voioase si iubite!!!
oooof, mai fetelor, greu imi mai vine sa scriu, nush' de ce.
m-am angajat. pe locul lui magdone. o fi bine, o fi rau? nu stiu. sper sa fie bine. va povestesc mai multe la intalneala.
chiar... s-a facut rezervare? daca nu ziceti mai, ca sun eu!
andi nu mai are secretii nasoale si puroi, a scapat de ele, dar va tb operat de polipi cand o sa fie mai mare.... mai tuseste insa considerabil mai putin. o sa il trimit la tara la mama operioada, sper sa nu mai fie vreme rea. eu sunt cam trista...
va pup si sa petreceti frumos azi!
bobi si bb andi
sunt confuza... sau poate nu?
cgaby spune:
la multi ani, mamici!
sa fiti sanatoase si iubite!
bobi - felicitari! sa fie intr-un ceas bun!
abia astept sa ne vedem...nu cred ca a facut cineva rezervare...asa ca...bobi, cred ca trebuie sa te ocupi tu!
pupici.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Andra_ spune:
Buna fetele,
la multi ani, mamicilor!
Bobi - felicitari ptr job, eu cred ca o sa fie bine, ca ai vazut Magdone ce plina de energie era cu jobul asta.
Renata - bine ai revenit printre noi, pupici Vanesei!
Despre intilnire: pina la urma al meu tata isi face ziua simbata, deci m-am eliberat joi, dar pina la urma ramine cind vreti voi, iar eu voi incerca sa ajung cumva.
Luni il duc pe Luca la soacra, stateam noi de vorba si la un moment dat vreau sa plec si ma duc la el in camera sa vad ce face. Bagam capul pe usa si-l intreb:
_ Ce faci, Luca, esti ocupat?
_ Da, sint ocupat, sint fr. ocupat! Doamnelor, va rog sa ma lasati in pace!
... politicos, nu? ![]()
pup u,
Andra
romana_74 spune:
LA MULTI ANI Si in suflet sa aveti o primavara eterna!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
romana_74 spune:
ANDRA, si al meu e un copil politicos... cand intra in lift isi spune singur...poftiti domnule!![]()
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
Kehleyr spune:
Neatza fetele si la multi ani!
Ne-am intors si noi din concediu. Ar fi fost minunat daca sotzul meu nu ar fi facut o nevralgie cumplita la dinti, care i s-a declansat vineri, in final in ultimele zile a stat numai in casa, a luat tone de medicamente care mai de care mai puternice
, asa ca practic nu s-a bucurat deloc de vacanta
. Aseara la intoarcerea in Bucuresti s-a dus de urgenta la stomatolog (e drept ca am lungit-o si noi, dar el a mai avut nevralgii si il lasau in 2-3 zile) si avea o superinfectie, acum de cand i-a scos-o e ca nou
.
De dimineata am fost la ecografie, avem 22 de saptamani si un pic, este totul in regula, 500 si ceva de grame si DPN 8 iulie. Ne gandim tentativ si la un nume (nu Erika
)... dar probabil ne vom mai razgandi de 100 de ori
.
In vacanta am fost si cu niste prieteni cu un baietel de varsta lui Stefi (2 luni mai mic). Se iubeau si se urau in acelasi timp
. Tre' sa spun ca el era mult mai al dracu' decat fi-mea, desi e foarte destept (face puzzle in 35 de piese singur
). Pur si simplu avea niste chestii care erau efectiv de rautate, sunt convinsa ca nu intentionat, ci doar de testare a limitelor reactiilor pe care le obtine. De genul "ia sa vad, cat de tare plange daca ii smulg jucaria asta si o arunc cat colo" in timp ce el radea cu gura pana la urechi. Am surprins si momente in care se ducea efectiv la ea si ii dadea cu capul in cap. Dar in alte momente se jucau atat de frumos, se alergau, se harjoneau, intorceau casa cu fundul in sus, sa tarau cu plapuma, ce mai... o minunatie
.
Am avut si cateva zile de vis, vineri a fost minunat, zapad amare, sanie, etc... dupa care s-a topit si a inceput sa ninga iar luni pe la pranz. Si a nis pana ieri dimineata. De la curte perfect uscata am ajuns la 40 de cm de zapada (nu exagerez, pentru ca era pana peste capul cainelui
), era ca in basme, superb, numai ca noi trebuia sa destelenim masinile si sa plecam la Bucuresti
.
Anamaria si Bobi, felicitari pentru noile joburi. Anamaria, si pana la urma trebuie sa pleci la specializare asa de mult sau nu? Bobi, tu te-ai gandit bine ce faci, dupa ce povesti de groaza a spus Magdone despre seful ei
?
Doinna, ai gresit cu Daniel
. Gandeste-te si tu, daca el vede ca prima oara ai cedat la plansul lui si la criza, a doua oara, va mai incerca figura sau nu? Eu zic ca da
. Copiii au nevoie de reguli ferme, asta ii face mai echilibrati. Sau daca regreti ca ai luat o decizie, macar schimba conditiile in care o modifici. De genul, uite, iti dau inghetata, dar tu trebuie sa faci cutare sau cutare.
Renisor, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva. Sper ca acum sa va regasiti amandoua echilibrul. Tu lucrezi?
Martta, pentru TT nu trebuie nici un fel de pregatire speciala. Poti sa bei si sa mananci in mod normal. Doar sa faci si ecografia in aceeasi zi, daca se poate, ca sa aiba si varsta sarcinii la interpretarea rezultatelor.
Bibi, parca nu esti tu, asa de calma cand ai greturi si alte alea
.
Cum ramane intalnirea sa il pregatesc sufleteste pe sotz? ![]()
`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'
bobi spune:
facut rezervare pentru Thalia, vineri 10 martie, orele 18.00, masa ptr 10-12 persoane, pe numele bianca dragomir
va pup si ne vedem acolo
bobi si bb andi
madic spune:
Buna fetele,
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE, SA FITI SANATOASE, IUBITE SI FERICITE!
BOBI - welcome to the club
! Sa inteleg ca de aici inainte cu tine o sa-l barfesc pe sefu?
Am venit si noi ieri de la munte, in w-e a fost o vreme de vis, dar, asa cum zicea si Dana, de luni dimineata a nins. Ce folos, ca si eu si Dan am fost (si sintem) raciti cobza, numai copilu' n-are nimic
, asa ca tot sejurul ne-am tratat cu coldrex si cu ceaiuri, nu tu o bericica, nu tu nimic. Asta e, speram ca la urmatoarea iesire sa fie mai bine. Mariucai i-a placut tare mult, nu se lasa dusa de-acolo si-i tot dadea ca aia-i casa noastra si ca ea nu vrea inapoi la Bucuresti.
Si, ca sa va spun si ultima perluta, pe drumul de intoarcere imi zice: mami, eu sint domnisoara. Eu, nevinovata, zic: "da, mami, esti domnisoara de-acum, ca esti mai maricica". La care ea zice: nu, sint domnisoara de-acum, ca mi-au crescut tatele
.
Va pup si sper sa ajung si eu vineri.
Madi si Mariuca
bobi spune:
fetelor, din pacate am vb cu magdone si nu poate veni la intalnire... e la bacau la razvan, pentru ca micutul e cam bolnavior... m-a rugat sa va anunt
bobi si bb andi