Copilasi de iunie-iulie 2003 (69)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Crisa, La multi ani!!!!Multe bucurii si fericire!!!

Fetelor, ramane pe 10? adica vineri? hmmm....

my shoes are gone my life spent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Salutare dragi mamici!
Iar am ramas in urma cu cititul - la servici imi tot vin cearsafuri de erori si acasa mergi netul numai cand vrea el, si tocmai atunci eu dorm.
La multi ani Crisa!!
Romana, cresti trei copii, calci, gatesti, faci curatenie si mai gasesti energia si bunavointa de a menaja nervii barbatului - crezi ca multe femei din secolul asta ar putea macar sa se gandeasca sa faca asa ceva?
Mihaela - in materie de jucarii sunt in mare parte de parerea lui Bibi - cu o lingurita si un borcan de iaurt se joaca saptamani in sir, cu jucariile pretentioase pe care am dat o caruta de bani s-au jucat un sfert de ora. Totusi, cateva jucarii au facut cariera la noi in casa si continua sa fie in top:
- creioane cerate si hartie sau carti de colorat ieftine. Uitati-va totusi inauntru sa nu fie desenele chiar de speriat.
- cuburi mari (arata ca Lego dar sunt foarte mari). Un punct in plus daca unele din ele au roti, si inca unul pentru personajele din cuburi. (sunt cam incoerenta asa ca dau un link http://www.megablocks.com/en/products/description.php?level=2&level2=1&lId=0&iID=317&subCat=14). Investiti bani mai multi in ele ca se joaca cu anii (si din cand in cand mai facem si noi cate un castel)
- galeti de toate formele, culorile si marimile eventual asortate cu lopeti. O cunostinta are o lopatica maxi, cu care strang jucariile in fiecare seara, ca sa nu se mai chinuie cu curatenia.
- "utilaje de constructii" - macarale, basculante, excavatoare
- carti
Cam asta, iertaciune daca aveam vreun raspuns de dat si n-am facut-o, n-am apucat sa citesc decat astea doua pagini.
Apropo, am vazut ca suntem la capitolul 69.

Ma duc sa fac bagaje,
madishor

The problem with the rat race is that, even if you win, you're still a rat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renisor spune:

Buna fetelor
Dupa o absenta de aproape 6 luni revin din nou pe forum.S-au intimplat foarte multe in viata noastra.M-am despartit de sotul meu si intr-un final am reusit sa-mi gasesc o locuinta cu 2 camere.A fost nasol.Momentan suntem doar despartiti divortul il pot incepe abia in august.Am stat cu Vanessa 3 luni intr-un centru pt femei maltratate psihic sau fizic de catre barbati.O casa mare unde am avut cu fiica-mea o camera iar restul( baia,bucatarie camera de zii) imparteam cu alte femei.Vanessa a suportat la inceput greu, din boala in boala a mers,plinsete,nemincat..samd.de cind avem locuinta ne-am linistit amandoua.A inceput si vanessa sa manince iar de 3 zile merge la gradinita.Cu sotul meu este " acceptabil" acum.Plateste intretinere pt noi si in doua saptamini incepe dezalcolizarea.Nu mai vreau sa ma intorc la el.
vanesa are doar 10,8 kg si sunt terminata din cauza asta.desi nu se vede totusi cantarul arata asa putin.Doctorita zicea sa o lasam vreo 4 luni sa vedem cum evolueaza acum ca e linistita.In rest e bine si se joaca mult si ride si vorbeste ca o moara stricata.
Nu am timp sa citesc toate mesajele voastre din ultimele 6 luni dar voi incerca sa prind firul din mers.
Va doresc o zi placuta tuturor.
renata

renata & vanessa

http://community.webshots.com/user/bizau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

mercic pt pumnii stransi, a functionat! de ieri seara am un nou job! am castigat si a doua proba, interviul! sunt foarte bucuroasa si n-am mai fost asa emotionata poate niciodata la vreun examen...
inca nu stiu detalii despre cand voi incepe efectiv munca in noul loc, va tin la curent!

tudor e ceva mai bine cu pneumonia, am oprit injectiile si continuam doar cu siropelul de klacid. nu ii mai dau ventolin dar are un alt spray cu cortizon tot contra astmului - dr e destul de ingrijorat de aspectul asta, mai ales ca eu am avut o forma de astm alergic destul de nasol pana la vreo 10 ani. acum nu mai am probleme decat extrem de rar, cand miros mult praf sau alte misrosuri nasoale... (ultima fiind prin anul 1 de fac )
in schimb nu vrea sa manance nimic, asa ca s-a ales cu un deranjament la stomacel de toata frumusetea, de 3-4 zile nu mananca mai nimic! a slabit si mi-e asa de mila de el cand il vad... trebuie sa tina regim si el imi cere non-stop bobo si ciocolate si suc!

va pup si cand ma linistesc promit sa revin cat de cat regulat pe forum... (asta daca nu voi fi mult prea ocupata!)

renata - eu zic ca e mult mai bine asa, vei vedea ca o sa va recapatati amandoua echilibrul si va va fi de mii de ori mai bine!
va recapata si tonusul si pofta de mancare odata ce viata voastra o sa reintre in normal, si se va simti din nou ACASA si in siguranta!

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Renata ai toata sustinerea meu pentru drumul ales!
Ai grija acum de puiut si ea incet incet o sa-si revina! exista si tratamente homeopate pentru asta dar cred ca stii deja!
Cam acum un an, pe vremea asta stateam de vorba la telefon in Germania...

Fetelor abia astept ca maine s aplec spre casa dupa ce imi termin actele. Sper sa reusesc cat stau acasa sa il fac mai intelegator cu plecarile noastre!
legat de jucarii imi dau seama ca aveti mare dreptate... ca sa nu ma duc totusi cu mana goala am sa iau niste plastilina si acuarele... de care se va bucura si mama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetelor!

Renisor
, bine ai revenit si multa putere in continuare!!!

Daca te linisteste cu ceva si Taisia e in urma cu kg dar nu are rost sa ma stresez...asta e felul ei probabil.

Va pup

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna!
renisor-tinem pumnii sa fie bine in continuare...sa va linistiti si sa puteti trai cum va doriti!
fetelor, ne mai vedem pe 10???????
pupici si spor la scris....

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Anamaria: felicitari pt noul job!
Renisor: imi dau seama ca a fost o perioada dificila pt amandoua.Toata admiratia pentru ca ai avut forta sa faci acest pas!
Asa cum punea si Gio...mai sunt copilasi mai slabuti pe-aici. Vladut e unul dintre ei, insa nici eu nu ma mai plang, atata vreme cat analizele(pe care tocmai i le-am facut)i-au iesit bine.

In legatura cu analizele...eu m-am saturat de cate analize am tot facut in ultimul timp.Chiar vroiam s-o intreb pe Bibi cum sta la capitolul asta, caci stiu ca merge tot la Puia...Astazi am facut si eu 15 sapt. de sarcina. Va trebui sa fac zilele astea triplu test, la Giulesti. Nu cunosc pe nimeni care sa fi facut TT acolo...
Poate imi spuneti si mie in ce consta pregatirea pt analiza asta, caci eu n-am facut-o la Vladut!Please!
Fata de sarcina cu Vladut, n-am avut probleme(si sper sa nu am!), ba chiar imi reprosez ca sunt mult mai comoda decat la prima...Mananc la intamplare, desi imi reprosez acest lucru, in timp ce la Vladut eram obsedata sa mananc echilibrat.

M-am cam intins...Sper sa am mai mult timp si sa intru mai des pe-aici!
In legatura cu jucariile, Vladut este fanul masinutelor de colectie!

Va pup!

mami de Vladut(13.06.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Martta- pai eu chiar nu sunt un reper. Mai exact pana la aceasta data nu am facut nici macar o singuta analiza de sange sau de alt fel. Si mai mult, de la data la care am ramas insarcinata am mers o singura data la control la Puia. Urmatoarea programare o am pe 22 martie, deci am timp suficient sa-mi fac analizele alea de sange pana atunci

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Renata: Imi pare rau de ceea ce s-a intimplat. Iti doresc sa ai putere si sa-ti faci viata asa cum ti-o doresti. Sint convinsa ca vei primi ajutor de la Vanessa.

Madishor: Nu protejez nervii sotului ci pur si simplu incerc sa fac o atmosfera placuta in casa, caci daca ne-am revarsa toti energiile negative din noi ori de cite ori fac copiii cite o boacana sau pling sau se miriie atunci nu ar fi bine

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput