Copilasi de iunie-iulie 2003 (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Buna Gabi.Eram ferm hotarita sa-l duc saptamina asta la camin dar a facut o bronsita urita si cred ca a sarit din schema.Dar sper din tot sufletul sa se faca bine cit mai repede si saptamina viitoare sa-l pot duce.Sper sa se incadreze repede in colectiv si sa nu am probleme.Daca reusesc sa-l duc sapt.viitoare o sa va spun cum a fost.

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetelor, gata am luat biletele, pe 6 aprilie decolam...
saptamana viitoare cred ca mai am net si dupa aia gata va scriu de dincolo de ocean

in rest alergaturaaaa cat cuprinde...
dar bine ca a venit primavara, ce soare frumoooos, azi pe la pranz ma plimbam pe la universitate, pe acolo pe la carti si in jos pe bulevard, ma simteaaaam asa bineee, parca eram studentaaaa, cand a trecut timpul asta oare????

Bine ai venit Papadia, pupici lui Calin

va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Magdone multumim.Nu prea am citit unde pleci da iti uram drum bun si sa te distrezi bine.

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Buna... buna
Desi nu am facut mare branza azi la serv. sunt foarte obosita si imi dau seama ca daca as petrece zilele frecand menta as fi mai obosita decat daca as munci!!!
Am vazut biroul care este destul de modern si toate sunt noi, mi-am cunoscut colegii si am inghitit serios in sec cand mi s-a atras atentia ca nu am voie sa intarzii si sa fiu la 8 fix... . De maine o sa stiu si cu ce o sa ma ocup... oricum colectivul este extrem de tanar si ma simt batraioara printre ei!
Multumesc Magda de sfaturile cu costumasul, asemenei si lui Bobi; acum va intreb unde gasec pentru Flaviu niste incaltaminte gen ghetuta piele dar de primavara, si o cizmulita de cauciu dar cineva mi-a spus sa-i iau pre-sky, ca ar fi mai bune si nu ar raci la picioare. Aici cer sfatul celor ce au pus in picioare schiurile... ce naiba sunt incaltarile pre-sky?!apropo de marime: Flaviu poarta 26 marime exacta... nu vreau sa ma gandesc cat ar putea sa poarte in vara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Magdone, bravo ! Sa aveti drum bun si mult noroc !

De ieri, Cata merge iar la cresa. Ieri nu a plans si a fost foarte incantata, ba chiar cand s-a dus bunica ei s-o ia i-a zis sa mai stea putin, ca ea tocmai se juca. Azi-dimineata cand am trezit-o, a zis "mergem la gradi, eu sunt gata". Si a fost entuziasmata tot drumul, dar, cand am ajuns acolo, a inceput sa planga si am lasat-o in urlete. Sper sa se obisnuiasca repede.

Si, in sfarsit, sper ca vine primavaraaaa.:):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza...
bobi - multa sanatate! de la ce a fost???
ioana - mult succes la cresa!
papadia - multa sanatate si insanatosire grabnica! pupici.
magdone - drum bun si sa aveti grija de voi! o sa ne fie dor de tine....

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetele,

Magda: Stefania poarta tot 25 la pantofi. De fapt 25 purta la cele imblanite de iarna, dar ghetute i-am luat tot 25, cred ca acum ii vor fi putin mari, dar as vrea sa o tina pana in vara macar.

Mihaela: chiar astazi i-am cumparat lui Stefi ghetute exact de primavara, peste glezna dar neimblanite, de piele. Pre-sky cred ca sunt apreschiuri , sunt din acelea de fas mai voluminoase, mie nu mi se par bune pentru acum, sunt bune pentru zapada. Eu am luat de la Happy Kids din Obor, este marisor magazinul. Au fost destul de scumpe, 1.100.000, dar sunt de piele, cu taloneta si de la o firma pe care o stiu.
Am fost duminica la Chicago si mi s-a parut interesant, este o experienta inedita .

Aditzu: ai mai fost pe la gradi?

Magdone, plecati in ziua returului din cupa UEFA .

Anamaria, pufulet, renisor, alinuta, Claudya, marox, martta, mai traiti?

Noi am avut azi dimineata show cu mancarea. Vrea una, vrea alta, iar cand i le pun in farfurie, nu le mananca . Asa ca am lasat vorba la bona sa nu ii de animic pana la pranz. Sper sa respecte . Bona imi tot sugereaza o marire de salariu... eu vroiam sa i-o dau cand vine si numarul 2, dar cred ca o sa i-o dau de acum... nu imi permit sa o pierd si nici nu vreau sa se simta nemultumita, mai ales ca vede si ea ca ne permitem o groaza de lucruri si atunci mai conteaza si asta...

Aseara si azi dimineata mi s-au manifestat hormonii de sarcina rau de tot si m-am enervat, si am plans, si mi-am amintit si eu ca Magdone de cand aveam 16 ani si stateam la petreceri la 4 dimineata si ascultam "Easy like a Sunday morning" si fumam si jucam bridge . Zau ca nu stiu cand a zburat vremea. A fost o senzatie tare nasoala.

Asa ca am facut terapie prin shopping si mi-am cumparat pantofi de gravida cu talpa plata si comozi , ca oricum 16 ani n-o sa mai am niciodata si colegii cu care jucam atunci bridge acum au chelie si burta...

In aceasta nehotarare, la raspantia optiunii, eu insami, in restul de realitate pe care-l ignor, stau si ma astept in zadar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Salutare!
Ce zi frumoasa si azi! Noi vrem sa plecam joi la munte si sper sa fie zapada. Am inteles ca sambata a nins.
Eu i-am luat lui Alex ghetute din Bucur Obor, din piele intoarsa, captusite cu piele si au si talonet.
Dana: unde este Happy Kids in Bucur? Nu e cumva Andy Kids? I-ai luat din acelea de la Ortopedia?
Magdone: sa fie intr-un ceas bun si sa va ajunte Dumnezeu!
Bobi: esti bine, sper!

Si eu mi-am facut terapie ieri; mi-am imbunatatit garderoba de primavara si sunt f multumita de ce mi-am luat. Mai am nevoie de pantofi pentru birou. Are cineva idee de unde sa-mi iau?

Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna Fetele,

Irina iar s-a imbolnavit, nu credeam ca e posibil asa ceva, a treia oara in 2 luni acelasi lucru - amigdale pline de puroi de la Streptococ. De vina sunt eu care in inconstienta de mama care vrea sa socializeze copilul insist sa o duc in vizita la Rares un vecin de-al nostru care binenteles ca n-are nimic , n-a fost bolnav deloc arata super bine si cu toate astea se pare ca e purtator de acest individ parsiv care imi chinuie mie copilul.
Asa ca ieri am stat acasa sa o doftorices , noroc ca de data asta Irina s-a comportat mai bine, o fi invatat si organismul ei sa lupte putin, desi a facut febra si mi-a zis ca o doare in gat, a mancat , s-a jucat, n-a mai durut-o burtica, a baut apa. Bineteles ca acum trebuie sa-i fac cura de 10 zile de antibiotic ca de asa e la streptococ plus inca ceva dupa 10 zile, tot antibitoc - profilactic. Pupici, Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

hai ca de 2 zile incercam sa intru pe forum si nu reuseam, noroc cu Dana ca m-a indrumat

Baby expo - eu am fost cu Luca simbata dimineata, cind era mai lejer, desi la 12 cind am plecat am facut juma de ora ptr a cobori din deal pina la sosea. Una peste alta a fost bine, multa marfa si preturi mai mici decit in mod normal, aveau si incaltari cu preturi promotionale, inclusiv sandalute si pantofi decupati (totusi m-am abtinut si n-am luat nimic). Ce am luat:
- chiloti-boxer ptr 2-3 ani, colorati frumos, cu maieu asortat, la 6 RON bucata (producatorii ziceau ca intra cu produsele si in Cora si Carrefour, asa ca asteptati sa vedeti acolo)
- bandana cu cozoroc ptr vara
- jucarii de la Casa Retro: puzzle din lemn fr. frumos colorat (set 4 puzzle/ 12 piese per bucata - tren, avion, masina si vapor); marionete set de 8 ptr degete, faci un intreg teatru de papusi cu ele - catel, iepure, urs, elefant etc.; elicopter care se asambleaza din bucati de lemn, setul include si 4 culori si pensula ptr a-l vopsi dupa ce il face cu tati; creta colorata mare - 4 bucati/ 2.5 RON)
- multe pliante si promotionale
Copilul a fost destul de cuminte, mai greu a fost de scos de la locul de joaca Chicco, altminteri fr. incintat sa dea noroc cu diversele mascote, a stat si s-a uitat la Minimax in standul amenajat unde le dadea si popcorn ca la multiplex, ce mai Imi pare rau ca n-am luat role de la Chicco, era oferta cu 200 RON (role 25-31, casca protectie, cotiere si genunchere, toate intr-o gentuta gen rucsac), am gasit pe bebelusultau la 290 RON setul

In alta ordine de idei, am fost azi sa vad o gradinita, Bambi step by step, e aproape de piata Alba Iulia, inainte de La mama Calarasi. Fr. dragut, o cladire noua mare, multe sali (au 7 grupe acum), la fiecare grupa au o educatoare si o profesoara de engleza, fac activitati in engleza si la sfirsitul saptaminii ti se da acasa programa saptaminii incluzind vocabular, poezi, cintecele ptr a putea repeta cu copilul, au 3 mese pe zi, program pina la 18, microbuz, program complet e 280 euro/ luna. Au si o grupa de germana intensiv, vorbita doar in germana, in functie de amatori la anul fac din nou grupa de germana sau nu. Directoarea fr. amabila, are un baietel de-o seama cu ai nostri, nascut in iunie 2003 adica. Inscrierile se fac pina dupa Paste, nici o treaba ca nu mai sint locuri, ca lista etc. Si nici nu i-am dus nimic , ca pina la urma daca ma decid sa dau atitia bani pe luna la ei, ar trebui sa le ajunga.

Sa vedeti de ce mi-am schimbat jobul: ieri in timpul programului am fost vreo 2 ore la shopping ptr copii cu colegele mele, la Casa retro si magazinul de care spunea Bychi, Boribon, pe Viitorului. Tot Casa retro ramine preferata mea, cred c-am lasat ieri acolo peste 60 RON, ceea ce la preturile lor e taaare mult, dar... i-am luat atitea minunatii ca merita:
- foarfeca ptr hirtie, care nu taie degetele, hirtie colorata, hirtie subtire ptr facut fluturi, flori, capete de lemn ptr acesti fluturi - intrebati acolo ca va arata vinzatoarele ce si cum
- set bucatarie cu facalet, forme de biscuiti, rotita din aia de taiat aluatul etc., numai bun si ptr plastilina
- joc cu hipopotani care inghit bile, genul de joc pe care cred ca-l poate juca chiar si un copil asa micut
- caleidoscop la 4 RON , fascinatia copilariei mele
- set de facut ochelari din plastic, cu materiale care se taie, lipesc etc.
- un fel de puzzle 3D, se pun diverse forme din plastic una peste alta, imbinindu-se cu un fel de bete-surub tot din plastic - se fac cangur, ratusca si cal dintr-un set de vreo 5 RON
- creion cu multe culori, scrie diferit in functie de inclinatia la care il tineti
- fluier din lemn cu cap de clown (boribon)
- ptr fetite aveau set de facut geanta, din material din ala poros care se poate si lipi de faianta, nu stiu cum ii spune
- ptr plastelina aveau set de facut case/ strazi intregi
- margele din lemn care se insira pe elastic, se pot folosi si cu hirtia subtire ptr facut animalute, fluturi, gize
- aveau si creta la un fel de galetusa, vreo 20 de crete, numai bune de iesit afara, mi-a parut rau c-am gasit-o prea tirziu
- colegele mele au luat puzzle din lemn, se face un melc colorat, fiecare bucata din cochilie avind alta culoare si numar pe ea de ex.; patut cu papusa din plastic care se asambleaza, cu biberon, ceas si citeva alte accesorii; ursulet cu multe gauri prin care trebuie bagat un siret colorat; seturi de construit diverse
Una peste alta, gasesti tot soiul de chestii creative si ieftine la Casa retro, la Boribon e mai mic, n-au atitea nebunii, aveau in schimb set masuta, canapea si fotoliu din lemn ptr papusi la 150 RON, masina de spalat, aragaz din lemn, masa de calcat ptr copii, papusi mari din cirpa cu par de lina, diverse margele de insirat, cutii muzicale cu personaje care danseaza cind sint invirtite. Magazinul e chiar la intersectia Viitorului cu Vasile Lascar. Asa ca acum intram in pauza si construim cu ce-am cumparat, o sa incerc sa fac poze sa va arat operele.

Acum sa va povestesc si ultimele perle ale domnului Luca:

LUCA - seria 1
Simbata seara am fost la cumparaturi in Selgros cu copilul din dotare, pe care la un moment dat l-am lasat in cos ptr a cauta ceva prin rafturi; cind m-am intors l-am gasit cu o fetita prin preajma, si-mi zice mindru tare:
Luca: ea e prietena mea...
Eu: si cum o cheama pe prietena ta?
Luca: cum te cheama?
Ea: Andeea...
Eu: auzi, o cheama Andreea.
Luca (cintarindu-ma din priviri): cred ca si pe asta o cheama Andreea

Luca - seria 2
Ieri stam la semafor iar Luca din bratele meu (ca aveam mobila in spate), care intreaba de ce ne-am oprit. Eu, mama mindra de progenitura, vreau sa mai fac o demonstatie ptr orgoliul personal, ca doar zilnic plimb copilul cu masina si-i vorbesc despre semafor, il intreb:
_ pai de ce crezi tu ca ne-am oprit?
_ probabil ca de fraieri...

pup u,
Andra

Mergi la inceput