Copilasi de iunie-iulie 2003 (69)
Raspunsuri - Pagina 13
Andra_ spune:
Madishor - draga mea sincer nu mai stiu cum se numea marca de la maieuri si chiloti, dar oricum daca i-ai gasi nu te-ar ajuta prea mult, ptr ca sint destul de "pe corp" si ptr Luca, care nu-i prea grasut. Iar cele ptr 4-5 ani erau luuuungi, rochite, ce sa mai, ca m-am uitat si la ele. In schimb am luat maieuri bune din pavilionul H, e jos un stand mare cu haine de copii dragute, acolo i-am gasit maieuri colorate in set cu boxeri, aveau si niste maieuri albe marisoare, i-a luat colega mea lui fi-su (eu urasc maieurile albe, n-avem nici unul, toate au macar un desen sau ceva scris pe ele)
Azi am fost si-am vazut gradinita scumpa, zisa Acorns.
Puncte bune:
- e pe strada urmatoare celei pe care stau socrii, deci mai aproape nu se poate
- are curte marisoara, cu nisip si jucarii, in schimb n-are petec de iarba
- copiii chiar invata engleza, educatoarele vorbesc doar in engleza, a venit un copilas de vreo 4-5 ani sa pirasca un coleg, educatoarea i-a cerut sa vorbeasca in engleza si baiatul a repetat ce spusese in engleza, clar si frumos, incluzind un trecut al lui "eat" care m-a impresionat
- au medic si bucatareasa in-house
- au periute de dinti acolo si se spala copiii dupa masa
- pretul include si iesirile la teatru, circ etc.
Puncte slabe (sau slabute):
- salile sint micute si nu asa luminoase fata de ce am vazut la Bambi
- nu prea au activitati in plus, doar balet (care va dati seama nu ma incinta), ceva dans si miscare scenica (care iar nu-i ce-mi doream)
- n-au sala de mese, maninca in salile de grupa
- e scumpa si n-au locuri ptr la anul, m-au pus pe o lista de asteptare
va mai spun,
Andra
romana_74 spune:
Am uitat sa va spun si celelalte date ale copilului mare din dotare... 17 kg si 105 cm. Dar Luca are acum la aproape 7 luni 9 500 kg si nu stiu cati cm ca nu l-am masurat!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
cgaby spune:
wow! ce copii mari!!!! incep sa cred ca fi-miu ar mai trebui udat la radacina...12 kg si 88 cm!
dar, e mai gingas....![]()
se pregateste de serbare de paste, el va fi oul alb...
abia astept sa-l vad!
andra - si eu am fost anul trecut la acorns si mi-a placut, dar pretul mi se pare cam piperat! nu-mi pot permite...
pupici si sanatate!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
bibi spune:
Ca discutati de gradinite....David o sa mearga la o gradinita de stat cu minim 30 de copii in grupa, program prelungit, 8.00-17.00, in cartier. Activitati extrascolare platite au engleza si calculator - absolut excluse din optionalele noastre cel putin in primul an.
Suna a punishment, dar nu-i deloc asa
.
Bibi si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
Papadia spune:
In primul rind vreau sa va multumesc la toate cele care mi-ati urat bun venit si ma bucur ca v-am gasit.Am vazut Cgaby ca ziceai ca al tau bb are 12 kg si 88 cm.Eu nu stiu daca sa-mi fac griji sau nu dar Calinul meu nu mai trece de 12-13 kg.De mincat maninca da nu ia in greutate.Nici nu e prea inalt la virsta lui si doctora zice ca nu-i bai cind o intreb.De duminica are o raceala urita si nici acuma nu i-a trecut.Miine mergem iar la doctor sa vedem ce mai zice.A facut toata sapt. febra si abia acuma incepe sa cedeze tusa .Eu am reusit sa obtin un loc de munca si sunt foarte fericita.Sper sa isi revina si bb sa pot sa-l duc la camin.
Bibi ziceai ca bb-ele tau o sa mearga la o gradi cu minim 30 de copii.Eu ma gindeam ca unde merge Calin sunt 20 si sunt prea multi da cred ca o sa fie ok.
Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari.
moldovan
cgaby spune:
neatza!
papadia, eu nu mai imi fac griji. asa e felul lui...mai micut. ce-i drept, nici noi nu suntem mari, asa ca are cu cine semana!
dar nici nu sta locului nic cand mananca! cum sa se ingrase??
mai bine mai slabutz, decat gras....sa aiba probleme cand mai creste...are timp sa se ingrase!
pupici si sanatate!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
bobi spune:
fetelor, va
, ca va ganditi la mine. nu am lesinat, doar am cazut din picioare, nu stiu ce a fost. stress acumulat, caldura, mancare mai grea "a la tata", oricum, acum sunt ok.
andi e la tara, vine duminica. m-am mai hodinit si eu o tzara... da' mi-e un dor de el...
la munca e o gramada treaba, si am aflat din anumite surse ca se are in vedere si contractul permanent, deci, am trecut de luna de proba, sa vedem la negocierea de salar cum ma descurc...
acum ma duc sa vb cu directoarea de la gradi aia de stat de care va spuneam. sa-mi tineti pumnii, as always!![]()
andra - nu stiu cum bunghesti tu chestiile astea creative la casa retro, eu am fost mai demult, si nu am vazut asa ceva... e "colectia 2006"?![]()
romana - ai vrea tu, dar la mine garsoniera e un impediment major ptr nr. 2![]()
bibi - nici eu nu am de gand sa il stresez cu fro oprtionala in primul an..., si a propos de asta andra, eu ma gandeam sa il dau pe andi la balet clasic in viitor... n-am ce sa-i fac, daca nu s-a nascut fata...![]()
aditzu - cum mai e irinuca? multa sanatate!
marta -
sper sa nu fie nimic grav, ai grija de voi, incearca sa nu te stresezi!
alinuta - ce poligloata ai crescut dom'le la usa ta! sa-i fie de bine!
madishor - baiatul tau chiar traieste pe picior mare! si la nr. 29 gasesti modele de incaltari pentru varsta lui (faine, copilaresti, etc)?
andi are 25 la picior, aproape 14 kg si peste 95 cm, dar nu stiu cati iegzact![]()
va pupic, o sa va spun cum a decurs intalneala cu directoarea.
week-end placut!!!
bobi si bb andi
sunt confuza... sau poate nu?
madic spune:
Neata fetele,
Eu sint ocupata pana peste cap, ca saptamana viitoare avem opt
licitatii si w-e asta cred ca dorm pe-aici, asa ca trec direct la subiect.
BOBI - ti-am dat PM.
BIBI, MARTA, IOANA - am pus si eu un subiect la "legislative" si tare-as avea nevoie de un sfat avizat. Ma puteti ajuta, ca ce-am primit pana acum se incheie cu "plateste o amenda"... Va multumesc de pe acum.
Va pup si incerc sa supravietuiesc si w-e asta.
Madi si Mariuca
aditzu spune:
Buna Fetele,
LA noi nu se pune problema de gradinite de stat pentru ca nu prea am pe langa mine, ar fi una pe 13 Septembrie vis-a-vis de Lira dar are un program tare ciudat 8-12 prima tura si 14-18 a doua, gradinita e mica si probabil ca n-are cum sa asigure masa de pranz.
Asa ca saptamana trecuta am vizitat 2 gradi particulare de pe langa mine , una Happy Planet Kids care mi-a placut mult dar directoarea nu prea vorbareata si a doua Alexandra de care am ramas dezamagita. Asa ca ne-am hotarat la Happy Planet Kids , 10 mil / luna, o gramada de bani, dar am vazut ca preturile la gradinitele particulare cam pe aici se invart. In luna iulie sper sa o duc pe Irina pe acolo vre-o 2-3 zile in vizita sa se obisnuiasca cu mediul.
In rest Irina se simte bine, a trecut destul de usor peste raceala de data asta. Eu duc lupte cu copilul ca s-o pieptan, nu vrea deloc si pace asa ca degeaba are zulufi ca tot timpul e ciufulita si s-o spal pe dinti, nu-i place nici o pasta la gust asa ca nu reusesc decat cu periuta si aia cu tot felu de scheme.
Are cam 12.5 kg si cam 92 de cm si 23 la picior.
Pa Adi
Andra_ spune:
Bobi - cu baletul... ce sa zic?! Al meu sot a facut balet de la 4 ani... si crede-ma nu se vede... o fi bine, o fi rau, nu stiu nici eu ce sa zic acuma. Singurul lucru cu care a ramas sint mistourile prietenilor cind vine vorba sau cind se lauda soacra-mea cu poze (unde e el si o droaie de fete
) Apropo de Casa retro: am deja citiva fluturasi din hirtie care-mi populeaza casa, dar in w-e va fi dezmat mare, ca mi-am propus sa facem biscuiti impreuna 
Bibi - bravos, Doamna, bine ca ne mai spui una-alta, dar flacaul nr. 2 ce face? Acum trebuie sa te apuci si de-al treilea (edit: copil, sa nu avem discutii c-am cobit eu sa fie tot baiat), ca mie mi-ai promis o fata... inca de-acum 1 an ![]()
pup u,
Andra