Copilasi de iunie-iulie 2003 (69)
Raspunsuri - Pagina 14
bibi spune:
madic, pai cam asta e singurul raspuns pe care poti sa-l primesti, ca prea multe discutii pe tema data nu se pot face.
adica- fie sora ta se prezinta, indiferentr ce sacrificii trebuie sa face pentru asa, fie nu se prezinta si procesul isi ureaza cursul si fara prezenta ei (amenzi pentru neprezentare nu prea am vazut ca s edau, dar nu-i nici imposibil avand in vedere ca exista un text de lege care prevede sanstiunea amenzii - Art. 108.1. cod proc civ - (1) Dacă legea nu prevede altfel, instanța, potrivit dispozițiilor prezentului capitol, va sancționa următoarele fapte săvârșite în legătură cu procesul, astfel:
2. cu amendă judiciară de la 300.000 lei la 5.000.000 lei:
a) neprezentarea martorului legal citat sau refuzul acestuia de a depune mărturie când este prezent în instanță, în afară de cazul în care acesta este minor;
fiind un litigiu de munca, parerea mea e ca instanta nu o sa stea sa aplice amenzi martorilor, cu atat mai mult cu cat banuiesc sora ta a fost citata ca martor pentru salariatul concediat si nu pentru inspectorat, asa ca dna. concediata trebuie sa faca diligente pentru a-si asigura apararea.....mama ce limbaj de lemn, dar cam asta e
Andra- as intra in cartea recordurilor daca m-as apuca ACUM de al treilea. Si zau, ca nu ar fi asta problema, dar eu n-am tenacitatea Romanei.
Eu ma opresc aici ca altfel risc sa ajung soacra cu 3 nurori.
Bibi si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
Cornelia spune:
Andra, sa nu imi ceri drepturi de autor, dar te-am citat si am facut reclama la Casa Retro la grupul de mamici cu bebelusi la care scriu
.
Unde e Casa asta Retro in Buc? Eu niciodata nu am fost atenta cand ati spus pe unde e.
Pupici tuturor!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Andra_ spune:
Cornelia: Casa retro e pe Intrarea Genoveva, nu stiu numarul dar cum sint vreo 10 case cu totul acolo, nu o poti rata. Mai exact: cum vii din piata Victoriei spre Obor, cum intri pe sos. Stefan cel mare mergind pe sus, pe linga pasaj adica, treci pe linga salonul de frumusete MonaLisa, City Bank, apoi se face o straduta pe dreapta, fiind faimoasa intrare Genoveva. In capatul ei pe dreapta e magazinul cu pricina, care e ca un soi de garaj lung... ticsit cu minunatii. Oricum ptr idei minunate, sa le intrebe pe vinzatoare sau sa se holbeze la diversele jucarele deja facute care sint asezate pe linga birourile acestora.
Intr-o seara a fost Ioana, amica lui Luca care tocmai ce-a facut 2 ani, pe la noi. La un moment dat al meu copil a vrut sa faca pipi. Ioana s-a tinut codita dupa noi la baie.
Pun eu copilul pe wc cu colac, iar Ioana incepe sa aplaude (probabil ai ei incearca s-o incurajeze sa faca pipi aplaudind-o), la care Luca superior de pe tronul lui zice:
Ioana, nu mai aplauda, ca nu e spectacol!
pup u,
Andra
amik spune:
andra,m-ai innebunit si pe mine cu casa retro.poate ajung chiar azi ca merg cu razb=van la medic chiar pe-acolo.
am inceput si noi sa ne agitam cu gradinita.am mers saptamana asta la directoare, i-am dus un buchet frumos de flori, a fost super draguta.ma duc pe 25 aprilie-dupa vacanta de paste-sa imi dea fisa de inscriere. inscrierile incep anul acesat, oficial, de pe 3 mai.asa ca pe 3 ale lui mai ma postez la gradi cu fisa.este gradinita de stat, nr.193, dumbrava minunata.este o cladire mare,vor avea doua grupa mici,au cursuri de desen, engleza,dansuri, calculator.nu stiu cat e taxa, dar nici nu mai conteaza ca oricum nu cred sa depaseasca 3 milioane tops!
am emotii,mi-e teama, vreau sa profitam din plin de lunile astea pe care le mai petrecem acasa impreuna, ca apoi o luam amandoua de coada.si, din pacate, eu sunt extrem de stresata in perioada asta.o fi vremea, o fi licenta, o fi masina pe care o astept si pe care mi s-a pus rau de tot pata...cert e ca parca nu imi gasesc linistea!
cu mancarea stam mai bine, dar in fata televizorului!stiu, stiu ca nu e bine, dar macar mananca!!!
pupici!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
pufulet spune:
Noi acum suntem mai bine.Am fost raciti toti, mai ales fetele. Au facut amandoua laringita si a fost cam nasol.Ne-am speriat rau ca nu puteau sa mai respire, pareau ca se sufoca.Desi s-a intors soacra mea la noi , totusi nu-mi mai ajunge timpul si intru f. rar pe internet.Sofia doarme mai putin decat inainte, necesita mai multa atentie cand e treaza, vrea sa te joci cu ea.In plus diversificarea imi ia o gramada de timp, inainte era usor ca o puneam la san si rezolvam problema, puteam sta la calculator cand sugea.Acum trebuie sa-I fac mancarea, apoi imi ia o gramada de timp sa o hranesc, eu ii bag in gura si ea scoate, ne muncim amandoua. A crescut Sofia, acum daca o chemi la tine, intinde si ea manutele sa o iei in brate.Se supara si plange daca ii ia cineva jucaria cu care se joaca.Nu stiu de ce dar nu mai vrea sa suga la san cand e treaza, ii dau sa suga in somn seara si noaptea, dar peste zi nu mai am nici o sansa sa-i dau.
Sofia e un bebelus mult mai vesel decat era Mara ca bebe.E toata numai zambet cand o bagi in seama.Cu toate acestea, acum Mara e un copil f. vesel, sociabil si plin de energie.Sofiei ii place mult sa o pupi, toata se lumineaza, Mara la varsta ei plangea de suparare daca o pupai.
Vrem sa o dam pe Mara la gradinita de la 1 aprilie.Am fost 3 zile cu totii(cu fetele si soacra mea) la Arieseni.A fost tare fain. Mara si-a petrecut o gramada de timp pe schiuri pe partie, i-a placut tare ca erau multi copilasi.Nu o mai puteam aduce la amiaza sa doarma ,prefera sa ramana moarta de oboseala pe partie, sa se mai joace.Urca fara probleme panta cu schiurile in picioare, fara sa se planga ca e obosita.
De cand s-a intors soacra mea la noi Mara e mult mai rea, face crize cand nu-i convine ceva, plange, da din picioare.Cand era cu mine nu facea faze din acestea, dar acum cred ca stie ca are la cine fugi sa o apere cand o cert. Abia astept sa o dau la gradinita.Dupa laringita Mara a ramas cu o tuse de vreo 3 saptamani, sper sa-I treaca sa o pot duce la gradinita.
Magda-Mara are cizmulite nr. 27
Magdone- Sa aveti drum bun si sa va mearga bine acolo.
Kehleyr- lasa sa vezi ce bine o sa te simti , cand o sa ai 2 copii.Iti vor trece toate ofurile cand o sa le vezi cum se iubesc si se dragalesc.
Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze
gio spune:
Imi pare rau sa citesc ca sunt copii bolnaviori...Vad ca tot nu ne lasa racelile astea, cel putin Taisiei ii curge nasul de vreo luna...
Vreau si eu musai sa merg la Casa Retro - imi plac seturile de "maini indemanatice" - am facut cu Taisia rame, sunt haioase...
Martta, am o prietena care a avut acelasi rezultat la triplu test - tot la Puia - si a facut injectii cu Gravibnon si acum e bine mersi, are un bb de 8 luni.
Cat despre shopping terapie, am facut si eu
, pt mine personal, plus o comanda de la Quelle, sunt curioasa cum o fi.
La multi ani Magda,cu o zi intarziere, dar pe tine te tin minte, sti noi de ce
!!!!
Magdone, drum bun pe 6, sa ne auzim dupa ce va instalati, sa ne povestesti cum e pe acolo.
Alinuta, ce bine ca ne mai scrii; imi place f tare cum povestesti. Ce Alexandra-poliglota ai
!
Noi cautam gradi, am inteles ca la sfarsitul lui aprilie se fac inscrieri oficiale, mai vedem,am gasit prin zona si una step by step si ma tenteaza, mai vedem.
va pup,
ma scriem
...I want a permanent vacation...
Ioana Sora spune:
Buna ! Sunt fericitaaaaaaaaaaa ! Am aplicat metoda fara pampers in casa, orice o fi, asta si dupa ce am vorbit la cresa cu educatoarele si m-au intrebat daca vreau s-o lase fara pampers... Ei bine, ieri a facut numai la olita, la somnul de pranz n-a facut deloc si nici azi-noapte n-a facut. Dimineata a facut la olita. Ieri nu i-am facut nici un chef pana nu statea pe olita. Adica a facut crize urate de isterie de dimineata pana seara, cred ca am albit, dar sper ca suntem pe drumul cel bun... Cum voia altceva in afara de mancare si apa, ii spuneam: pe olita, altfel nu capeti nimic de la mine.
martta spune:
Buna, fetelor!
Magda: la multi ani! Multa sanatate si fericire!
Madic: daca se hotaraste sa nu se prezinte exista 2 variante:
1) poate fi amendata(eu am tot intalnit cazuri, in situatia in care este citata pentru cateva termene si nu se prezinta): a) se prezinta la termenul urmator celui la care a fost amendata, face cerere de reexaminare si nu plateste amenda;
b) nu se mai prezinta si plateste amenda;
2) nu se prezinta si nu exista consecinte in ceea ce o priveste intrucat instanta considera ca probele administrate in cauza sunt suficiente si fara marturia ei;
Gio: e vorba despre Ruxel, de pe forum?
Noi am rezolvat problema cu alegerea gradinitei.
Il ducem la o gradinita de stat, aproape de casa. Am ales varianta asta pentru ca educatoare va fi fina soacrei, o cunosc bine si sunt incantata de ea. Mai mult decat atat, anul acesta trebuia sa ia grupa mare si va lua special grupa mica, tocmai pentru a se putea ocupa de Vladut.
Mi-a cerut ca pana in toamna sa-l obinuiesc sa faca la wc, nu la olita si sa manance singur.
Saptamana asta trebuie sa duc dosarul.
Va pup!
mami de Vladut(13.06.03)
madic spune:
Neata fetele,
BIBI, MARTA - va multumesc din suflet, o sa incerc s-o indrum eu mai departe.
Mai multe n-am timp sa va povestesc, pt ca sint inca in focuri
.
Va pup.
Papadia spune:
Buna fetelor.Ieri a fost prima zi de camin ptr Calin.Dimineata nu am avut probleme deloc dar dupa masa cind am fost sa-l iau de la camin a plins de numa si mi-a zis:De ce mai lasat aici?A mai plina un pic si pe urma a fost bine.Azi dimineata l-am trezit sa mergem ,nu a prea vrut dar apoi nu a mai zis nimic.La camin a ramas fara sa plinga.Abia astept sa merg sa-l iau si sa vad ce a mai facut.Pupici