Copilasi de iunie-iulie 2003 (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Merci mult fetelor, de urari si alea alea, sper sa fie ok, Doamne ajuta!! va pup

quote:
Originally posted by Kehleyr

Zau ca nu stiu cand a zburat vremea. A fost o senzatie tare nasoala...

I know what you mean! ca ieri iar ma plimbam pe strazi si ma luase again...

Andra, m-ai dat pe spate, saptamana viitoare sigur ajung si eu pe la Casa retro, o sa va zic ce-am luat.

Papadia, emigram in Canada, asa ca distractia mai incolo, peste vreo cativa ani, hehe

Aditzu multa sanatate, cine stie, inseamna ca nu disparuse de tot streptococu' lu' peste, sau cum zici tu sa fi fost de la baietelul vecin, offf ca si pe mine ma apuca disperarea cateodata...

Alinuta si zi asa, tres langues, dupa cate vaz si eu am emotii cum o sa reactioneze Razvan, cand o sa auda alta limba acolo.

va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

fetelor...caut si eu programator SQL si administrator baze de date MsSQL 2000.daca stiti pe cineva interesat, spuneti-mi! mersic....
pupare.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Nu mai reusesc sa tin pasul cu voi . Si nici nu ma pot plange ca scrieti prea mult . Sunt f. ocupata la serviciu si acasa cad rupta de oboseala. Am o perioada tare aiurea si inca nu mi-am rezolvat problemele de sanatate.

Bobi, sanatate!

Aditzu, sanatate si Irinei!

Papadia, bine ai venit!

Magda, Doamne ajuta sa va acomodati repede! Va urez de pe acum drum bun!

Ca tot vorbeati, Casa Retro are site pe net, dar e in constructie. Atat a povestit Andra de jucariile de acolo, ca am devenit fan . Se gasesc si la Selgros unele jucarii de la ei.

Dau si eu raportul la numarul la picior (ca asta era oricum obsesia mea): 26. In rest, ca Luca : 16 kg (!) si 98 cm.

Alinuta, curaj cu gradinita! Lasa, ca o sa avem multe copii scoleri la toamna si ne incurajam reciproc .

Crisa, concediu placut!

Vad ca Maria se inscrie in linia generala. Este si ea tare sadica. O tine una si buna cu aruncatul in foc (asta de ceva timp). Sterfan e principalul amenintat cu asta. La fel, ameninta cu doctorul si cu dusul la spital (si asta e veche, de pe vremea nasterii lui Stefan ). Cel mai urat e ca spune in ultimul timp: "te omor" . Chiar nu cred sa o fi amenintat cineva asa, dar nu stiu de unde a auzit. Plus expresii combinate in capsorul ei, in care apare "omorul" asta, cum ar fi "te omor de plictiseala"

O chestie draguta: Stefan pleaca de aici ca ma desconcentrezi!

Stefan nu sta locului o clipa. A epuizat-o pe mama, care ieri a scos si ea o perla : "urmatorul copil sa fie o fetita!" Si completeaza repede-repede, sa nu imi dea idei : "Vroiam sa zic copilul Adrianei" (sor-mea).

Pupam mamicile si copilasii

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Magdone imi cer scuze credeam ca plecati in excursie undeva.Sa aveti noroc si sa va ajute dumnezeu.
Cornelia mersi ptr urare.Pupici

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Magdone: imi pare rau ca am ratat intalnirea asta, caci as fi vrut sa te vad inainte de marea plecare! Multi pupici si drum bun!

Papadia:ma bucur ca te-ai alaturat grupului nostru!

Romana_74, Aditzu: multa sanatate copilasilor bolnaviori!

Vladut a reusit, sapt. trecuta, sa cada iarasi in nas! E a treia performanta de genul asta, de data asta a sarit in pat si a cazut cu nasul in perna...Nu pot sa-mi dau seama cum a putut sa fie impactul atat de dur, caci a plans destul de mult.

Eu sunt putin stresata dupa rezultatul de la Triplu Test.Estriolul e la limita inferioara, iar dr. mi-a zis ca nu este vorba despre eventualitatea unei malformatii, insa indica o deficienta a placentei si ca exista un risc crescut in ceea ce priveste oprirea in evolutie a sarcinii. Trebuie sa iau in continuare Utrogestan(desi am depasit primul trimestru)si sa fac injectii cu Gravibinon.
Dincolo de acest rezultat prost, (fizic) ma simt f. bine!
Inca nu l-am simtit miscand pe bb(sunt in sapt.17).

Fetelor, dupa ce am citit cateva pagini, am ajuns la concluzia ca trebuie neaparat sa merg si eu la cumparaturiMa bucur si eu ca a revenit Andra in forta si profit de recomandari!

Noi mergem vineri seara la circ...Daca mai sunt amatori, poate ne vedem pe-acolo!
Va pup!

mami de Vladut(13.06.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Martta, pupici! Multa, multa sanatate burticii!

Romana74, sanatate lui bb Luca!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Martta: Iti doresc sanatate si sa reusesti sa ai un copilas sanatos si frumos. Nu te ingrijora ca nu la-i simtit miscind. Poate o sa fie cuminte si nu zbintuit cum a fost Alin al meu si cum mai e in continuare.

Andra: Dragut si dulce de tot Luca al tau, auzi la el "de fraieri". Ma dar astia de la gradinitele particulare au niste tarife de de te doare capul. Trebuie sa merg si eu la una sa o vad si cica la program 8-18 e de 8.000.000 lei. Oare nu sint si mai ieftine ca ma ingrozesc cind va trebui sa-i am pe toti trei la gradi- 8*3=24, 24 de milioane si eu nu cistig decit jumate. Poate ar trebui sa vad si gradinite de stat, dar e rau ca acolo nu au transport cu masina gradinitei si mie asa mi-ar conveni de minune.

Papadia: Bine ai venit printre noi. Unde ai fost pina acum?

Magdone: Va urez sa aveti un zbor linistit , iar acolo sa va acomodati repede si sa va fie mai bine.

Bobi: Sanatate multa. De la ce ai lesinat? Ai lipsa de calciu cumva ori poate vine bb2?

Cgaby: Poate ca daca eram eu mai apta ma bagam la programator SQL dar asa... cred ca o sa ma reorientez profesional si ma fac bona. Acuma ca am atitia copii am experienta.

Romana_74: E mare de tot Luca, dar si Matei a fost grasunel.

Atit ati povestit despre noile achizitii incit mi-ati facut o pofta de mers la cumparaturi, dar : ma costa o avere reparatiile capitale ale danturii, apoi mai am de slabit si vreu inca vreo 3 ore in plus fata de cele 24 care sint intr-o zi.

Va pup.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Papadia n-ai de ce sa-ti ceri scuze as vrea si eu sa fie doar distractie, oricum la inceput pana ne dezmeticim cred ca o sa fie si distractiv

Fetelor, in minunatele mele calatorii pe care le fac zilele astea, am fost azi sa radiez masina ca s-o trec pe numele tatalui meu, ca le las lor masina, asa si ma duc eu la circa financiara si tanti aia zice: am o veste buna si una proasta, aia buna era ca n-am datorii, ca platisem impozitul si aia proasta ca figuram cu o amenda neplatita de anul trecut, aia care mi-a dat-o cand mi-au suspendat permisu' si eu zic, pai doamna da am platit-o anul trecut ca altfel nu-mi dadeau permisul inapoi, si ea face pai noi nu stim ca nu avem baza de date comuna cu politia...si atunci ce fac, zic eu, ca nu mai am chitanta ca am depus-o in original la politie, si aia face pai atunci mai platiti o data amenda, whaaaatzic eu, si ea face: pai si asa aveti bani ca tot ati vandut masina, la care eu am ramas ca la dentist....noroc ca am mai gasit pe acasa o copie dupa chitanta ca altfel eram buna de plata acum...poftim cultura ...

Crisa concediu placut!!!
Romana la faza cu averea pentru dinti te aprob pozitiv ca sa zic asa

Multumesc pentru urari inca o data, va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Romana - draga mea, gradinita aia pe care am vazut-o eu e aproape de tine (presupun ca stai tot in zona, am uitat eu daca v-ati schimbat cartierul), adica de la biserica de la intrarea pe str. Matei Basarab imediat pe stinga se face strada, si primesc si copii sub 3 ani, asa ca ii vei putea da pe toti 3 acolo si presupun ca la asa "lot" iti fac o reducere -ceva, ca si lor le convine. Si au si bus cu care iau copiii de acasa... Poate te duci sa vezi, oricum intr-adevar mie mi se pare mult, dar ptr unul nu-mi fac mari griji, probabil daca as avea 3 acum as sta muuuult pe ginduri cu o gradi particulara. Pe Cristi tu il dai in toamna la gradi sau il mai tii acasa?

Magdone - eu mereu copiez chitantele platite dupa amenzi, ca stiu de mult prieteni care au patit de-astea, de le-a venit dupa un an o amenda cu penalizari, pe care o platisera de fapt in 24 h la momentul "incidentului". Oricum la ce sa te astepti, noua cind ne-au spart casa ne-a fost mila de politistii de la sectie, n-aveau pixuri, scriu in continuare cu foi de indigo ca n-au copiatoare, au masini de scris antice si de demult, sint vai de capul lor... cine naiba sa tina evidenta platilor amenzilor (si de ce )?!...

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Hai sa ma dau mare - da' mare de tot si nu cu mine ci cu piciorul lui Matei: 29. Asta la aproape 16 kg si 98 cm.

Andra -sunt veeerde de invidie cand vad ce de cumparaturi faci. Zi si mie cum se cheama firma cu maieurile, ca ale noastre au trecut la categoria corset si, cum Matei e foarte spatos, ce gasesc sa ii vina la piept, ii ajunge pana la genunchi.

Magda, nu te-ai prins, incidentul de la Administratie era un mod subtil de a-ti ura drum - cu siguranta nu iti va fii dor de asemenea replici.

pe curand,
madishor de sub mormanul de treburi

The problem with the rat race is that, even if you win, you're still a rat

Mergi la inceput