Copilasi nov-dec 2004 (107)
Raspunsuri - Pagina 9
aime spune:
MIha, sorry ptr Robert
.
Noi mergem acum pe platoul din fata postei, acolo merge Vladut fara frica de masini, etc, poate ii va place si lui Robert. Azi, dupa ce-am plecat de acolo, a vrut si el in brate...mofturele...ii era si somic si o foameeeeeee...ce bine a papt, era cu gura cascata, de nu pridideam sa-i dau 
Noi raportam inca un premolar ce a scos caputzu
si un canin "pe vine" ![]()
aime si
Vladimir, 1an+
Bobita spune:
quote:
Originally posted by florypop
Fetelor, voi sunteti speranta mea. Moralul meu este undeva sub nivelul marii.
Am fost ieri la eco morfologica si toate bune si frumoase, bebe in limite normale DAR se pare ca avem circulara de cordon. Sunt depasita de situatie, nu stiu exact ce se poate intampla acum. Ati mai avut careva cordonul in jurul gatului? Rezista pana la nastere?
Stiu ca la nastere normala este riscul mare sa se sugrume dar pana atunci?????
Please ziceti ceva de bine....
Pupici,
Flory21+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
Flory, eu am nascut-o pe Amina cu dubla circulara de cordon si am nascut normal. De rezistat, cum sa nu reziste, iar la nastere dr. tre. sa fie iscusit. Adica sa cunoasca "meserie". Pe Amina a oprit-o exact la iesire, a tinut-o de cap si i-a taiat afurisitul de cordon, totul a fost ok, dar mie m-i s-a parut o vesnicie. Daca iti e prea frica executa cezariana.
try spune:
Dama, asa-i, stiu ca iarna pielea devine mai uscata din cauza frigului, motiv pt. care am tins si eu sa cred ca de-aia i-a aparut de 2-3 luni pielea asta asa sensibila si uscata lui alex.
Fulguletz, ma mosteneste cu siguranta pe mine. Eu am pielea de regula uscata (nu am constiinciozitatea de a ma da cu cream permanent, dar pielea mea ar avea nevoi) si iarna devine si mai uscata si ma mananca pe alocuri (spre exemplu dosul palmelor, pielea de pe gambe).
Gurita nu-i miroase urat rau sa utare de tot, dar il simt daca il tin in brate si-mi respira in nas. Mai puternic e imediat ce se trezeste. Insa unui copil mic nu trebuie sa-i miroase gurita.
Auzi soro? Nu ma speria cu gemeni ca asta eu ma mai gandesc din cand in cand la asta. Am sanse, genetic vorbind caci ambele mele bunici au facut gemeni. Decat doi mai mititei, mai bine unul si bun, nu?
.......in 6+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
try spune:
Flori, la cele 4,5 luni ale lui bebe spatiu e inca destul in burtica ta. Bebe inca face tumbe, se roteste si se rasuceste des. De foarte multe ori bebelusii se infasoara in cordon, dar apoi se desfac singurei in tumbele zilnice pe care le executa. Cati bebelusi oare nu s-or fi infasura si apoi desfasurat? Dar cine sa-i vada pe toti? Caci trebuie sa se intample sa fie infasurat chiar la momentul ecografiei. Ca doar nu face nimeni eco zilnic sa-i vada pe piticuti cum se joaca acolo. Daca peste o luna faci eco din nou ai toate sansele ca bebe sa nu mai fie infasurat. Daca insa cordonul e innodat... asta nu prea are cum sa se mai desfaca pana nasti. Dar de infasurat si desfasurat.... eheee....
Mi-aduc aminte de agitatia fetelor care au constatat pe la eco ca bebe era si de cate 2 ori infasurat in cordon si pana la urmatoarea eco bebe s-a "desurubat".
Numai daca erai peste 30-32 de sapt. ai fi putut spune ca posibi lsa nu se mai desfasoara din cordon, dar acum, la 20 de sapt., nu e nici o problema.
Eu azi am vomitat prima data si mi-am adus aminte pe de-a-ntregul cum e sa fii gravida in primul trim. Ciudat insa, mi s-a parut absolut banal si normal. De parca asta mi-ar fi fost ritualul in fiecare zi in ultimii 30 de ani.
.......in 6+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
eveline spune:
Buna seara fetelor!
Am intrat sa va salut si sa va spun ca nu v-am uitat, va citesc zilnic si chiar de doua ori pe zi numai ca nu prea am timp sa postez (stiti voi de ce, nu va mai inebunesc) si nici nu prea mai avem cu ce ne lauda.
Dintisori nu i-au mai iesit de vreo luna jumate....asa de mult timp tre sa fie intre doi dinti???...si nici urma sa-i iasa ceva, suntem tot la 6...
Ah....si azi i-am dat sa pape racitura....he he, ce i-a mai placut....daca era dupa ea papa o gramada, dar fiind cu usturoi nu m-am incumetat sa-i dau prea multa...
In rest toate bune....am facut o gramada de poze, numai nu apuc sa le pun pe net sa-mi vedeti domnisoara...
Va pup si va urez o noapte buna!
Ana si Bianca-iubita
poze noi
Sandwichele dragutze
monica-elizabet spune:
florypop,
nu te ingrijora, try ti-a raspuns f bine...are dreptate, ai sa vezi pana la urmatoarea eco poate sa nici nu mai fie asa...
pentru mariutza si robert sa le treaca "buba" mai repede...nu va zic ca d-ra ruxi si-a rupt cojitza de la zgarietura de pe nas si umpluse perna de sange
va pup pe toate si pe bbelasi...noapte buna
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
mariussimiuc spune:
Sa va spun ultima isprava a lu' fii-miu? Am presimtit eu de dimineata ca o sa am o zi plina! Eram la bucatarie si pregateam ceva de mancare.Intre timp am zis sa mai fac niscaiva ordine prin congelator,sa vad cum stam cu proviziile.
Al meu talhar parca atat a asteptat,s-a strecurat pe langa mine si...a tras de gratarul de la frigider.Bineinteles ca in secunda urmatoare oala cu bors si punga cu lapte si ce mai era pe acolo erau in mijlocul bucatariei.Am crezut ca mor,mai ales ca am mocheta in bucatarie! Si cand l-am mai vazut ca a inceput sa joace "batuta moldovenesca" in taitei chiar ca mi s-a ridicat tensiunea.Nu va spun cata treaba am avut pana am scos tot borsul si laptele de pe mocheta!!! Nu mai stiu ce sa ma fac cu micul distrugator! Nimic nu-i sta in cale,rastoarna tot,darama tot! La el toate lucrurile si lucrusoarele trebuie sa stea pe jos,aruncate,trantite,tavalite...Asa fac si ai vostri? Eu oricum am considerat pierduta batalia in ceea ce priveste ordinea si curatenia si nu mai strang urmele dezastrului decat seara dupa ce dau stingerea,dar cateodata parca e prea de tot!
Robert dupa baita
Try,din cate am inteles de la dr noastra mirosul guritei se poate datora si parazitilor.N-ar strica sa-i faci un coproparazitologic.Si pt pielicica uscata incearca baita cu tarate,chiar functioneaza.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
mariussimiuc spune:
Aime,
lui Vlad cel mancacios.Draga mea,cu draga inima as veni si eu ,dar parca inca nu ma incumet sa plec prea departe de casa atata timp cat nu vrea sa mearga singurel.Ca spatele meu deja...Dar daca intr-adevar se incalzeste asa cum au anuntat la tv nu se stie...Oricum,
multi ca v-ati gandit si la noi.Astazi am luat banii de indemnizatie.Tu i-ai luat?
Pupici la toata lumea!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
ad_rianna spune:
fetelor vreau sa va multumesc din suflet pentru gandurile voastre frumoase... dana, fulguletz, bits, monica, roserb,
m-ati emotionat...dar rau de tot.
ma bucur ca va ganditi la noi
fulguletz de cand ai postat tu mesajul numai elidel am folosit.
i-a trecut acum, dar stiu eu pt.cata vreme? apropo eu ii dau si zyrtec zilnic cate 5 picaturi.
monica cum e ruxi? te inteleg perfect, eu am patit asa ceva cu tudor care a cazut pe burta din pat si i-a curs sange din buza. iti imaginezi ca am incremenit cand l-am vazut cu sange la gura!
felis e bine mihai dupa cazatura, nu? tudor are fruntea plina de vanatai si cucuie
: pica din pat pt. ca se dadea jos....cu capul inainte
. acum a invatat sa se coboare din spatele, de ieri
miha nici ai mei nu vroiau sa mearga pe jos afara si stii ce am facut cu ei? i-am dus acum intr-o zi intr-un loc cu zapada si i-am lasat singuri. daca era sa cada nici nu se loveau nici nu se murdareau.
si acum le place pe jos de numa', chiar maraie dac vreau sa-i i-au pe sus
andreap cam in jurul varstei de 3 luni i-a diagnosticat si lui tudor dermatita atopica si tratamentul pe care l-am urmat este asa: creme cu cortizon local (elocom, advantan, locoid) dar nu mai mult de 7 zile o data pe zi si elidel care se poate folosi pana la 3 luni continuu, plus zyrtec zilnic cate 5 picaturi. apoi tudor a papat lapte nestle alfare, dar daca baietelul papa lapte de la mama lui trebuie mama sa fie f. atenta ce mananca, nimic care ar putea provoca alergii, dar ar fi bine sa intrebe un medic . a, si am facut baite cu tarate, oliatum si amidon pt. ca avea o piele extrem de uscata. si crema trixera (din farmacie) pentru hidratarea pielii, este speciala pt.copiii atopici
spre rusinea mea (dar si din lipsa de timp
) nu am vazut decat pozele lui alex(miki) si ale ginerelului meu
. mey miki cum zici tu ca pare de 10 luni si el e barbatzel in toata legea
. si e asa de frumos...mi-a placut tricoul, e predestinat
. si dragul de el ce harnicutz e!!! de acum te ajuta la rufe!
si paul e un scump si un ochios si se face tot mai frumos
. pupicei multi si micuti!
flory eu nu am avut problema cu circulara de cordon dar stiu sigur ca sunt aici fete care au avut. tot ce imi amintesc e ca e inca devreme si el se misca multa in burtica asa ca se poate desface singur. daca medicul nu te-a alarmat eu zic sa nu-ti faci sange rau singura...ca nu e bine
. sanatate multa
adriana & bianca si tudor (03.11.2004)
Otiliav spune:
Miha, ce baiat priceput, imediat te-a taxat de neatentie. Stia el ca-i oala lui cu polonicul, papa bun acolo si statea in frigider. Chiar azi, discutam cu o prietena despre ce mi-a facut Ana in casa cu albastrul de metilen. Si alta faza in vizita, a tot urmarit castronul catelului cu apa, si l-a rasturnat foarte tacticos si a inceput sa se joace in baltoaca. Asta este sunt si ei copii si invata din fiecare isprava cate ceva, dar noi pe moment suntem foarte nervoase dupa aceea ne trece si ne minunam de ideile lor.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)