Copilasi nov-dec 2004 (107)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Va multumim din inima pentru aprecieri, nu reusesc in seara asta sa vad poze din cauza de net, dar le pandesc eu ca tare sunt curioasa.
Maine promit sa raspund, acum mi-e frica sa nu cada net-ul.

O noapte magica va uram si sa va treziti intr-un decor de vis maine, am fost s noi pana la 22 sa ne dantuim in zapada, a plans cu lacrimi de crocodil cand l-am luat in casa

Noapte buna

dupa 1 anisor-noi noute

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Ce de copilasi frumosi...timp sa ai, ca n-ai mai face altceva decat sa-i privesti .

Ce strengarita-i Ana, dupa ce ca-i si frumusica de pica .

De Alexutu, ce sa zic, m-a dat gata...un barbatel adevarat, cu preocupari care mai de care...multi pupici, ca-i tare scump.

lui Ken, Matei si Paul, sunt asa dragalasi...

Try, si aici apa este extrem de dura, asa ca si lui Iustin ii apar frecvent iritatii pe picioruse(plus iritatia de pe fata, care apare numai la frig), asa ca cel mai bun remediu, pentru noi, este crema cu lanolina(care este ff grasa) si pe care o aplicam numai pe portiunile respective, ca sa nu abuzam.

Rugaminte mare: cine imi poate scrie o reteta de ciorba de perisoare, pentru pitici, sa ma-ncumet si eu s-o fac maine la pranz? , Merci.

Somn usor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza indragostitelorla multi ani!
wow ce a visat cuscritza(fulguletz)...daca as sti sigur ca as face gemeni as mai face si eu
am fugiiiit...va pup sa aveti o zi buna

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Ce frumos ningea aseara fetelor.....Am iesit si noi,Mariuca sa straduia de zor sa prinda fulgii cu limba...
Mikimi,frumoase poze...ursul ala e mare rau.Alexander e un frumos!
Paxela,si noi avem pasiunea asta..bine,nu dureaza mult ca incepe sa le manance toate cartile
Ca a venit vorba de animalute,mama idioata din mine nu are ce face si ii arata Mariucai o poza cu o maimuta spunand "tata".Ce credeti ca face fata mea acum?Pune degetelul pe poza si spune mereu"tata..tata".Degeaba ii spun eu acum ca e maimuta..
Multumesc fetelor ptr.raspuns.O sa-i transmit prietenei mele.
O zi minunata!

POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Fetelor, voi sunteti speranta mea. Moralul meu este undeva sub nivelul marii.

Am fost ieri la eco morfologica si toate bune si frumoase, bebe in limite normale DAR se pare ca avem circulara de cordon. Sunt depasita de situatie, nu stiu exact ce se poate intampla acum. Ati mai avut careva cordonul in jurul gatului? Rezista pana la nastere?

Stiu ca la nastere normala este riscul mare sa se sugrume dar pana atunci?????

Please ziceti ceva de bine....

Pupici,

Flory 21+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Flory, nu te stresa de pe acum. Uite Vlad al meu a avut dubla circulara de cordon si un ditai nodul pe cordon...e drept ca la noi a fost cezariana din start, iar spaima am tras-o dupa nastere, cand ne-a spus dr.Dar acum nu-ti inchipui ca e ca o funie strangulata, acolo este lichid si e alunecos, incat va fi bine. Si am auzit si de nasteri naturale cu circulare.
Hai, curaj!

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by Dutzi
Rugaminte mare: cine imi poate scrie o reteta de ciorba de perisoare, pentru pitici, sa ma-ncumet si eu s-o fac maine la pranz? , Merci.

Ptr ca vad ca nu s-a incumetat nimeni...incerc eu...

Perisoarele, eu le fac din carnita de vitel (muschi) si piept de pui, tocate prin masina, ceapa, orez si un ou batut bine.
Apoi le fierb si adaug legumele date pe razatoarea mare (cartof, morcov, telina, sfecla rosie, patrnjel). Cand totul a fiert adaug suc de rosii, bors de casa si cateva frunzulite de patrunjel bine tocate. Si....pofta buna!!!!

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna fetele!

Dutzi,tocmai ma pregateam sa-ti dau reteta de bors cu perisoare,dar mi-a luat-o Aime inainte. Asa o fac si eu,deci nu mai am nimic de adaugat,decat sa-ti urez si eu pofta buna!

Se pare ca incet incet o sa inceapa sa mearga si singurel pe afara,doar ca trebuie sa vada ceva super interesant ca sa uite ca merge singur.
Si ca sa fie totul complet si am o zi plina de dimineata....cand am venit de la plimbare voia neaparat aspiratorul,tovarasul sau de joaca.Initial n-am vrut sa il dau,dar pana la urma am cedat insistentelor sale.Si nu stiu ce-a facut si cum a facut ca a cazut peste aspirator,nu stiu ce s-a intamplat exact,totul s-a intamplat foarte repede,cred ca a vrut sa-l intoarca cu rotile in sus...Si a venit cu gura de el si si-a spart buza!!! N-a plans foarte tare,dar suspina din toti rarunchii.Asa a si adormit! Imi este asa o mila de el saracutul! Imi vine sa-mi dau numai palme-n cap!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Miha,si mariuca a picat aseara din pat....culmea,desi ea stie sa urce si sa coboare din pat......A facut un cucui imens,zici ca-i inorog cu corn in frunte

POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Daca nu i s-a umflat buza pana acum inseamna ca nu se mai umfla,nu? A scapat sa-l strig "Buzuca"? Fac si io haz de necaz,ca si acu mai suspina prin somn iubirea lu' mama!!!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput