Copilasi nov-dec 2004 (107)

Copilasi nov-dec 2004 (107) | Autor: mami nov-dec 04

Link direct la acest mesaj

Gala puradeilor nostri Gala Sarbatoritilor
P.S. Puradeii care nu se gasesc in nici o gala, sa-si roage mamicile sa trimita pozele sau linkurile la poze lui fulguletz (aici) pentru Gala puradeilor nostri si lui try (aici sau aici) pentru Gala sarbatoritilor. Daca va nemultumeste ceva, spune-ti in gura mare ca nu avem cum sa ghicim.

Mamici de 42 si 45

IrinaA ______________ 20 oct_____ www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">Ioana Maria
Camys2000 ________ 21 oct_____ Catalina Nicole
Ela2001 ____________ 22 oct_____ Diana Andreea
Jasmine ____________ 26 oct_____ Radu
Ele _________________ 26 oct_____ Ana Denisa
Roserb _____________ 29 oct_____ Mihnea Andrei
Ncristina ____________ 29 oct_____ Teodora Andreea + Alexia Maria
Moss _______________ 31 oct_____ Alexia Stefania
Siminna _____________ 1 nov_____ Maria
Bits _________________ 1 nov_____ Kenzo
elilenus _____________ 2 nov_____ Ana
Ad_rianna ___________ 3 nov_____ Bianca Cristina & Tudor Andrei
Diana 2004 _________ 4 nov_____ Andrei
Try _________________ 5 nov_____ Alex
Miria Cristina ________ 5 nov_____ Maria Damiana
Loreena ____________ 5 nov_____ Carla Maria
for2nity _____________ 6 nov_____ Alexia Cristina
Andreap ____________ 7 nov_____ Maria Alexandra
Hannen _____________ 8 nov_____ Isra
Laura Miu ___________ 8 nov_____ Ioana Bianca
Hena _______________ 8 nov_____ Mihnea Ioan
Daniela_Sb __________ 8 nov_____ www.onednd.go.ro/_/Danut/main.html" target="_blank">Mihai Daniel
buterfly _____________ 9 nov_____ Robert-Lucian
Simonacip _________ 10 nov_____ David
oana69us __________ 11 nov_____ Ilinca
Vivian ______________12 nov_____ Victor
Didutza ____________ 12 nov_____ Daria + Dennis
Auras80 ___________ 14 nov_____ Medeea Teodora
Cassandra _________ 14 nov_____ Dragos Andrei
Eliza5 ______________ 15 nov_____ Alexandru
Aime _______________ 15 nov_____ Vladimir Andrei
Lumi81 _____________ 15 nov_____ Andrei Cosmin
Dama ______________ 18 nov_____ David Andrei
Dena _______________ 17 nov_____ Katrhryn Rhianna
Miha _______________ 18 nov_____ Robert
Daniella4____________18 nov_____ Alexis
miag _______________ 18 nov_____ Roland Vladimir
Trinity ______________ 19 nov_____ Selina Alexandra
Danamunti _________ 19 nov_____ Eric Gabriel
Miraklucker _________ 20 nov_____ Daria
Mihaela Ema_________20 nov_______Darius
Danette ____________ 23 nov_____ Iris Miriam
Gandacelu __________ 25 nov_____ Ioachim
Misticgirl ____________ 25 nov_____ Nicholas Alexandru
Dutzi _______________ 25 nov_____ Iustin
impreuna ___________ 25 nov_____ Sara
Miche ______________ 26 nov_____ Darius
Descultza ___________ 26 nov_____ Andrei
Ionela Roxana ______ 27 nov_____ Emily
Paxela _____________ 27 nov_____ Silviu Ionut
Florypop ____________ 27 nov_____ Andrei
mate _______________ 27 nov_____ Christian Gabriel
Onitza ______________ 28 nov_____ Paul Constantin
Madachan ___________ 29 nov_____ Edward Florin
klumea_blondy ______ 29 nov_____ Rares
Fulguletz ____________ 1 dec_____ David Andreas
MadalinaP ___________ 1 dec_____ Edis
Luminita B ___________ 2 dec_____ Tudor Andrei
Karmen24 ___________ 3 dec_____ Maria Bianca
Mona B ______________ 5 dec_____ Vlad Andrei
Eveline ______________ 5 dec_____ Andreea Bianca
Felis ________________ 6 dec_____ Mihai Cristian
F.anomis ____________ 6 dec_____ Olivia Maria
Raluca.gabriela ______ 7 dec_____ Maria Alexandra
Olga_Stan ___________ 7 dec_____ Iosefina Maria
Onut ________________ 8 dec_____ Rares Mihai
Adka _______________ 8 dec_____ Rares Cristian
bumbacel ___________ 9 dec_____ Tudor Mihai
Anne-Mary __________ 9 dec_____ Teodor Alexandru
Alinatent ___________ 10 dec_____ Horia
Mikimi _____________ 12 dec_____ Alexander
Monica-Elizabet _____ 16 dec_____ Ruxandra Maria
Elean75 ____________ 17 dec_____ www.mariuta.as.ro/" target="_blank">Maria
OtiliaV _____________ 18 dec_____ Ana-Maria
anacezara _________ 20 dec ____ paula cezara
Oany ______________ 21 dec_____ Riana-Ioana
Mieke ______________ 21 dec_____ Anna
Cecilia C ___________ 22 dec_____ Alexia
Carmen ____________ 22 dec_____ Daria Nicole
Ioana du ___________ 22 dec_____ Bianca Alexandra
Viovio ______________ 22 dec_____ Cristiana Bianca
Greieras ___________ 22 dec_____ Eva
Mamaluidavid ______ 24 dec_____ www.babiesonline.com/babies/d/davidel/" target="_blank">David
Cookie _____________ 24 dec_____ Sabina Ioana
dana danen ________ 26 dec_____ Jaqueline Stephanie
Bobita _______________ 1 ian_____ Amina Ioana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

mami try, apai cum prezinti tu situatziunea si teoria cu "nu tzipa , nu aia nu ailalta" e pentru cazuri ideale, as zice eu...Apai hai sa-ti zic eu cum e cu realitatea goala golutza: imagineaza-ti ! : te doare capul nasol si nu trece cu algocalmin, iti chioraie matzele in tine de nemancare ca nu ai avut timp sa mananci...desigur, cu exceptia a niste bucatzele- cam jumate- de ciocolata (dar te gandesti ca oricum faci abdomene seara ca ionica_du si mai iei si cealalata jumatate de ciocolata, calci pe o jucarie din aia tziuitoare si iti zdrulesti piciorul, in bucatarie incep viermii sa colcaie ca nu ai avut timp sa faci curat dupa ce ai hranit puradelu...in plus, mai calci si pe niste mancare cu peste scuipata de puradel si iti pute totul a peste, mai ai jumate de ora si ai programare la doctor si nu mai ai timp de dush iar puradelu face fitze la imbracat ...etc...si tu sa nu tzipi, sa fi calma...calma..calma...

si daa mai adaug si ceva noptzi nedormite ...si sa ramai calma, calma, calma...

si cand mai vad la tv pe supernany care vine ea ca nimeni alta sigura pe sine si cu tupeu sa ordoneze pe ici si pe colo...na , teoria e foarte buna, recunosc, si tre citita si daca se poate, respectata, dar in anumite cazuri, cand parintzii vin obositi de la job, tre sa gateasca si sa mai rezolve n chestii ... chef de odrasle ioc...Da , stiu, ei sunt pe primul plan, toate celelate trebuiesc lasate la o parte, ca de aia ni se urca in cap, ei , puradeii, dar cum sa le las la o parte, cand am nevoie de punga cu chilotzi pitita de David pe nustiuunde...(intelegi tu ideea...)

Si uite asa, orice teorie e binevenita...

mey, aici e o reclama super : un copil de 3 ani in supermarket cu mama , vrea nu-sh ce punga cu bonboane, mama nu si nu, copilu da sa planga si sa se tranteasca pe jos , dar mama i-o ia inainte si face exact ce ar trebui sa faca copilu (urlete cu trante pe jos)...Copilu se calmeaza dupa scena mamei si lumea pleaca fericita ...Si intr-o emisiune a fost intrebata o psiholoaga ce parere are de reclama...si cica e o idee f buna sa imitam reactia copiilor nostri ca se confrunta cu propia comportare si ii socheaza si pot renuntza la un astfel de comportament...
apai, vedea-v-as trantite prin Cora...

Bitsone, l-am invidiat pe Ken pentru casutza lui......ce buclat e, dulceatza mica de ken!

congelat si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Adriana, sunt multe info pro si contra despre elidel ca si despre cremele cu cortizon...Daca le citesti pe toate, te ingrozesti...dar cumva tot trebuie sa tratam dermatita asta...Acum, decizia e a doctorului si a ta, desigur, cum il tratezi...Eu , sincera sa fiu, m-am mai luat si dupa intuitzie si am mai sarit peste ce mai zic doctorii... La noi, cremele cu cortizon, timp de luni de zile nu aveau nici un efect si doctoru a zis elidel si gata...Acu, la catiu medici am mai fost totzi ne intrebau din start daca ii dam cu elidel...Deci pare de la sine inteles sa ii dam cu elidel..
intamplator am dat aici espre o doctoritza romanca specializata in dermatita si ne-a spus multe despre cum se fac testele pe un medicament si cum apar info pe internet , de cele mai multe ori false..etc...Intamplator, doctoritza se ocupa de teste pe elidel..
Acu sigur si elidelul are efecte secundare dar ce sa facem? la noi nu are cortizonul nici un efect, si din doua rele tre sa alegem una care ne convine...

si ...am vazut, desigur, pozele cu minunatzii tai ...mey, sincera sa fiu, asa imi place si ma incanta sa ma uit la gemeneii tai, si mor dupa Tudor care e mereu asa de serios ...
Si david e nervos, dar as zice eu, mai mult agitat decat nervos si asta e sigur de la dermatita, senzatia aia care o au din cauza ca ii mananca pielea..

congelat si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

wowwww fulgu cat ai postat.

mey acu sa-ti spun ca eu urlam(il imitam pe Ken)inainte ca el sa inceapa. la noi probl e ca se enerveaza si vine sa ma plesneasca ,sub nici o forma nu se linisteste.

mey nota 10 in descrierea pe care ai facut-o m-am regasit

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Adriana m-ai emotionat complet la faza cu"nu am 4maini".chiar m-am pus pt o clipa in locul tau si te inteleg perfect.pupici

Roseb daca stiam ca acele covorase sunt gen puzzle belive me ca nu le luam in vecii vecilor.mi-am facut-o cu mana mea caci toate mi le scoate.parca nu as avea altceva de facut....oricum faptul e consumat si sper sa fac fatza situatiei caci daca nu le pun intr-o sacosa si la gunoi cu ele

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Fulguletzule, eu nu ma referam la exceptii, ca-i omenesc, zic eu. Ma refeream la situatiile cand exceptia devine regula de baza. Sau mai degraba vroiam sa atrag atentia asupra unor aspecte ca sa evitam sa ajungem in situatia de a face din excetii regula de baza.
Si-atunci cand scenariul facut de tine in care totul "pute a peste" este regula generala, inseamna ca pe undeva ai gresit, iti lipseste ceva. Nu spui ce ca ma bateti.
Hai ca am facut destul pe domana profesoara pe saptamana asta, ma duc sa ma culc ca bobitza are nevoie de o mami odihnita (ca sa nu mai zic de alex).

azi am fost cu alex sa facem restanta de vaccin de la 1 an (prevnarul) si alt vaccin de la 1an si 3 luni. Doua intepaturi in picioruse, iar baiatul mamii, care nu plange si scanceste la cele 100 de lovituri de toata ziua de prin casa, a plans la cabinet de mi-a rupt sufletul. Pentru prima data mi-a venit sa plang vazandu-l plangand (eu is mai insensibila de felul meu la plansete).

P.S. am inceput iar sa devin sensibila si sa lacrimez la fiecare emotie mai puternica.

.......in 5+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
am vazut pozeeeee...cu mateiutz, mami si tati...cu gemenushii si cu "marinarul" ken...care a udat casutza cea noua...toti sunt niste frumushei
bitsule sa nu-ti para rau de covoras...si eu am patit la fel dar alex al meu la 2 ani a inceput sa scrie prima litera si de la covoras i se tragease ducea si calca pe o litera de pe covoras si ma intreba "ata ce e? " si eu ii ziceam si el scria...la 2 ani si jumatate l-am filmat cum scria toate literele de tipar si stia sa le denumeasca pe fiecare in parte...asa ca efortul meu de a monta de fiecare data covorasul nu a fost in zadar...ce pacat ca nu am cumparat unul si cu cifre...hi hi nici acum nu stie prea bine cifrele...dar are el timp sa le invete...
cuscritzo...ai perfecta dreptate...parca povestesti o zi din viatza mea cand nu e mama cu mine sa ma ajute....ref faza cu imitatul am incercat si eu la alex...sa tip ca el sau sa refuz mancarea...si el mi-a zis...ce-ai mami, esti nebuna?......si drept sa-ti zic pe ruxi nu prea as imita-o fiindca m-ar durea capulsi la propriu si la figurat...ea cand se enerveaza rau, rau de tot se da cu capul de pamant...bine asta se intampla rar...si atunci eu nu o bag in seama...o las sa faca ce vrea ea...ca doar e capshorul ei
va pup pe toate si va doresc we placut si linistit

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Try, mama, suna asa de frumos teoria, DAR nu vrei sa ti-o trimit prin posta pe Bianca vreo luna, sa mi-o educi si mie?. De exemplu, ea a fost un copil model pana spre 3 ani, efectiv n-am ce-i reprosa, bineinteles mai facea si ea diverse minuni specifice varstei, dar avea, cum spui tu, niste limite clar trasate si ne intelegeam de minune. Ei bine, de vreo jumate de an- 1 an , parca a luat-o razna, imi trage niste istericale si niste obraznicii pe care efectiv nu stiu cum sa le gestionez (si crede-ma ca am incercat in nenumarate feluri). Comportamentul nostru fata de ea e acelasi, deci daca o perioada a fost OK, ar trebui sa fie si in continuare, nu? E drept ca fazele nasoale tin juma' de ora pe zi, dar ma scot din sarite in ultimul hal si nu le gasesc leac. In restul timpului e cuminte, frumoasa si desteapta.Ultima gaselnita este sa se culce la 12 noaptea, ceea ce ma bucura nespus.

Fulgule, eu i-am facut faza cu imitatul de multe ori si sa stii ca intr-adevar a functionat, a ramas perplexa, apoi ma tot punea sa o imit, si in final n-a mai facut ce gresea. Dar la astia mici nu stiu daca tine treaba asta.

Si fi-miu, cat e el de cuminte in general, a inceput sa mai faca bazdacei in fundulet, daca nu-i dai ce vrea, incepe sa tranteasca cu lucrurile prin casa, sau vine si-mi trage cate una. Il ignor si se potoleste insa rapid.

Vai, Adriana, ce frumos ai scris despre cei mici. Mi-i si imaginez singurei in camera, cu momentele lor de complicitate.

Daniela, sa-ti traiasca frumuselul!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Buna dumineata fetelor !
Apropo de fazele cu trintitul pe jos si dat cu capul de pamint ,sotul meu a fost crescut de bunicii lui (f.bine pot sa spun ),si a vazut el pe un vecin cum se dadea cu capsorul de zid ca sa obtina ce vrea ;s-a gindit ca merge si la bunica si a incercat smecheria .Mamaie in schimb i-a zis :vrei sa te dai cu capul de zid? vino sa te dau eu ca sa simti mai bine !
E greu cu copilasii ,dar o sa reusim noi sa le facem fata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua dragele mele!
Am intrat sa va salut....wow da vad c-ati scris de numa...
Eu nu prea am timp de nimic asa ca va pup dulce si va urmaresc...cu prima ocazie de timp liber am sa mai pun niste poze proaspete.
Week-end placut!

Ana si Bianca-iubita
poze noi
Sandwichele dragutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by diana2004

Buna dumineata fetelor !
Apropo de fazele cu trintitul pe jos si dat cu capul de pamint ,sotul meu a fost crescut de bunicii lui (f.bine pot sa spun ),si a vazut el pe un vecin cum se dadea cu capsorul de zid ca sa obtina ce vrea ;s-a gindit ca merge si la bunica si a incercat smecheria .Mamaie in schimb i-a zis :vrei sa te dai cu capul de zid? vino sa te dau eu ca sa simti mai bine !
E greu cu copilasii ,dar o sa reusim noi sa le facem fata !

diana2004

Beton faza,numai sa fii in stare!

Si eu ma regasesc perfect in descrierea lui Fulguletz,cand totul e un haos,nu stiu ce naiba sa fac mai repede si de fapt nu reusesc sa fac nimic,timpul trece,maruntisurile nefacute se aduna,eu ma crizez,Radu isi vede de ale lui,imprastie tot,rupe revistele in bucati mici-mici,trage de tot ce poate,urla,mancarea nu e gata,telefonul suna,ora de plimbare a venit...etc

Pana acum o singura data m-am enervat suficient de tare incat sa tip la el.Sigur ca mi-a parut rau cand am vazut ce mutra mirata si speriata a afisat.

Sunt de acord cu Try,cam asa suna totul in teorie,dar practica de zi cu zi...e un pic diferita.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput