Copilasi nov-dec 2004 (107)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Ad_rianna, de-abia acum ti-am vazut si eu minunile...ce pereche reusita, ma topesc dupa ei...sunt asa draguti, cu fetisoarele atat de senine si intotdeauna zambitori .

Aime, Miha, multumesc mult, a iesit o ciorbica pe cinste .

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Miha, de unde ma-sa sa iau eu aici taratze?
Iar cu mirosul in gurita stiu ca se poate datora si viermisorilor la stomac sau dezvoltarii unor ciuperci pe zona gatului. Ar trebui sa-i fac exudat pt gat si sa-i fac un test pt. depistare de viermizori. Dar nu stiu cand ajung sa fac asta...

.......in 6+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Fetele

M-am linistit. Ce m-as face fara forum???
Daca nu intrebam aici si nu citeam pe net plangeam ca proasta pana la urmatoarea vizita la medic.

Andrei al meu a mancat aseara un castron plin de tocanita de cartofi. E prima oara cand mananca asa de mult. Era in extaz. Vad ca se chinuie sa zica si ceva cuvinte noi dar nu prea ma prind ce vrea sa zica...

Pupici,

Flory 21+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
mai ce dragutz povesteste miha de robert...dar imi inchipui ce-a fost pe capul tau dupa
adriana, ruxi e bine dar cred ca-si vede cumva cojitza aia de pe nasuc si se straduieste sa si-o ia de-acolo
felis, nu ai mai scris de multicel...sunteti bine?
va pup si va doresc o zi buna

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

quote:
Originally posted by florypop

Fetelor, voi sunteti speranta mea. Moralul meu este undeva sub nivelul marii.

Am fost ieri la eco morfologica si toate bune si frumoase, bebe in limite normale DAR se pare ca avem circulara de cordon. Sunt depasita de situatie, nu stiu exact ce se poate intampla acum. Ati mai avut careva cordonul in jurul gatului? Rezista pana la nastere?
Stiu ca la nastere normala este riscul mare sa se sugrume dar pana atunci?????
Please ziceti ceva de bine....
Pupici,
Flory 21+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Flory,
Alex a avut dubla circulara de cordon stransa . Nu mai stiu exact in ce saptamana s-a intamplat treaba asta, dar stiu ca sarcina era destul de avansata iar eu am trecut de la agonie la extaz timp de o saptamana pana cand am facut urmatoarea ecografie. La urmatoarea ecografie, copilul era bine mersi. S-a descalcit singur. Asa ca nu-ti face griji, ei se incurca si descurca pe acolo prin uter. Importanta o sa fie ultima ecografie, cea dinainte de nastere, si daca atunci se descopera vreo circulara de cordon se poate recurge la cezariana.

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Eliza

M-am linistit. Sper ca Andrei se va juca cu Rares..:))

Pupici,

Flory 21+ si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Multumesc fetelor ptr.raspuns.I-am comunicat prietenei mele.joi merge la dr.Leventer.Sper sa reuseasca ceva,ca din cate am inteles,a cam incercat totta alifiile pe care le-ati spus voi si nu merge nimic.Ii dispar,apoi reapar...
Miha,haios puiul tau...ptr.noi,ca nu vreau sa ma gandesc cata treaba ai avut tu dupa 'distractia"asta
Flory,normal ca o sa se joace amandoi!
Pupici

POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Miha, eu am primit banii, vinerea trecuta, mi i-a adus postasul. Eu credeam ca stati mai aproape...pe langa Catedrala. Pupici "harnicutului", nici nu ma gandesc ce tensiune aveai si cum te-ai descurcat

Delia cu placere. Azi i-am facut pui cu smanatana...nu va facem pofta ?

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna,buna!

Mai fetelor,astazi sunt un pic mai pentru ca Robert a inceput asa cate un pic sa mearga singurel pe afara.M-am gandit eu asa de dimineata sa-i cumpar o jucarie de-aia care se trage ca sa aiba o ocupatie,sa fie fascinat de ceva.A functionat cumva logica mea ,la modul ca eu trageam jucaria si el mergea dupa mine. Fascinat era el de altele nu de jucaria pe care tocmai i-am cumparat-o,de camioane,de autobuze,catei,pisici...orice numai ce voiam eu nu.Dar ma bucur ca asa cum a fost,mai pe sus mai pe jos am stat aproape 2 ceasuri afara si cand am ajuns in casa a cazut lat.
Ieri am scapat,nu ni s-a umflat buza,dar astazi s-a invinetit,s-a facut un punct vanat deasupra buzei.Parca ar fi alunita lu'Cindy Crawford.

Try,nu stiam ca acolo la voi nu se gasesc tarate,dar daca e asa cum spui poti folosi amidon,are acelasi efect.Sau uleiul ala de baie,Oliatum,de la farmacie,poate asta se gaseste,hidrateaza foarte bine.
Aime,noi stam intre Piata CUG si Catedrala,pe Prof Inculet,daca stii unde este.

Am cumparat astazi de la farmacie IRS 19,pentru imunizare,mi l-a recomandat pediatra.Ati folosit asa ceva?Am citit in prospect ca are destule efecte adverse si ma cam tem.

Va pup pe toate.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

De-o bucata de vreme, chiar bate vantul pe aici...unde sunteti mamici?

Am si eu o intrebare: le-ati dat la puiuti supa de rosii? Ca eu i-as face o supa de rosii cu galuste. Da ma intreb daca o fi bine cu rosiile, sa nu fermenteze

Mergi la inceput