Copilasi nov-dec 2004 (107)
Raspunsuri - Pagina 11
Ele spune:
salutare fetele!
Aime, da ai dreptate , cam bate vantul..dar probabil ca multe sunt ca mine: citisc dar nu am nimik interesant de spus ![]()
Acuma vreau sa va arat si voua cadoul care i l-am pregatit ieri lui tati de Valentine's day :CADOU. Sper sa va placa, e de pus pe birou,la munca ..ca nu cumva sa ne uite.
Cam asta e cu noi, in rest bine sanatoase (sa vedem cat ne-o tine). Si in we plecam la munte. Ramane sa stabilim unde si daca luam si fata cu noi....ca parca am pleca singurei de data asta.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
Ele spune:
Aime am uitat sa-ti raspund la intrebarea cu rosiile. Eu de la 8 luni i-am dat rosii si crude si fierte. Dupa cum citisem de la 8 luni aveam voie sa bagam si asa ceva in alimentatia lor.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
aime spune:
Ele ce frumooooooooos! Bravo tie!
si
Denisei
Hai, mey, fetelor, cum numai cititi....cum sa nu aveti nimic de zis...inseamna ca eu va plictisesc tot trancanind aiurea ![]()
Pai de aia e forum de discutii, sa trancanim...vrute si nevrute...nu neaparat chestii interesante.
Gata, nu mai zic nik 
onitza spune:
AIME, eu sunt pe aici!!! mai rarut, dar mai dragut!!![]()
Multam de compliment pt fi-miu!! nu te-am uitat!!!!
DANIELA, , spuneai ca e bine de la o varsta sa nu mai fie copilul dupa fusta mamii, pai, in situatia lui Paul, nu mai e dupa a mea, e dupa a ma-sii mare!!! a bunica-sii!!!
![]()
multam si tie si lui ROSERB, pentru complimente aduse lui Paul...o sa il pup si din partea voastra cand il vad!!
Mey, cum ati sarbatorit VALENTINE'S DAY????noi am fost la Sheriff's, am papat o inghetata, apoi la pizza si acum sunt cat tancul, pardon Milka ma cheama!!
![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
daniela_sb spune:
Ele, super! Ce inspiratie...
Aime... stai linistita ca nu plictisesti pe nimeni. Noi am avut ora de plimbare, apoi masa, apoi sarcini administrative... asa ca de unde timp sa mai scriu si pe forum?
E o zapada asa frumoasa la noi ca iti vine sa stai tot afara. Si azi a fost si soare... si caldut... Si lui Danutz ii place mult de tot in zapada. Am si pus o poza din pozele facute sambata pe afara (celelale sunt de acum cateva saptamani).
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
daniela_sb spune:
Onitza
lui Paul. Ei... vezi ce repede se adapteaza![]()
?
Try, in loc de tarate cred ca merge si orez sau cereale integrale din grau... Astept sa ne spui cum a fost la prima intalnire cu bobitza.
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
danette spune:
Si eu v-am citit, dar am tot haladuit pe diverse alte liste de discutii, si nu am postat la subiectul nostru.
Azi am avut o zi grea... Iris super nervoasa si plagacioasa, eu am tras o tranta pe gheatza, si m-am lovit asa de rau ca acum schiopat... Pitica pe la amiaza a dat cu barbia de marginea scaunului si si-a zdrelit gingia... toata era sange la gura...
Apoi cand sa mancam s-a simtit ofensata de insistentele mele si-a inceput sa urle cu mancarea in gura. s-a inecat un pic... si de sperietura nu s-a mai oprit din plans...in hohote.
Deci o zi minunata...
Aaaaaa, mia- mai venit si comanda la Quelle, de numai 350 RON..si-am ramas cheala in portmoneu, dupa ce am stat la coada la posta 30 min. si-mi venea s-o iau de cap de tipa de la ghiseu. Ea trancanea la telefon...
Da' aicea in Ardeal nu se-apuca nimeniu sa le zica nimic...asa ca rabdam
sa nu ne dezmintim calmul de ardeleni.
Dana & Iris 1+
pozele noastre
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Buna,buna!
Am cumparat astazi de la farmacie IRS 19,pentru imunizare,mi l-a recomandat pediatra.Ati folosit asa ceva?Am citit in prospect ca are destule efecte adverse si ma cam tem.
Va pup pe toate.
Mihasi
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
noi folosim si carmen\. tudor are dermatita atoopica dar la ultimele analize a iesit ca amandoi au imunitatea scazuta. medicul ne-a prescris cate 2 pufuri de 2x pe zi timp de 14 zile, 3 luni
adriana & bianca si tudor (03.11.2004)
Daniela_Gina spune:
Danette, nu te invidiez pentru patania cu posta, mai ales ca si eu am avut parte azi de acelasi tratament, tot la posta... Am stat aproape o ora sa trimit un fax!!!!! Si, crede-ma, nici aici, in sud, nu le zice nimeni nimic doamnelor, iar cand totusi, se incumeta cineva, o face cu o politete nemeritata! Mai pe seara am fost la BCR cu alta treaba unde am primit un tratament asemanator, daca nu mai rau decat la posta! La modul - citez: "Deci, va rog sa nu mai stati la coada (eram a treia persoana) pentru ca eu nu mai pot! De azi dimineata intr-una!" Tin sa subliniez faptul ca era in timpul programului. Am zis si eu doua vorbe "de ocara" - vorba vine, mai mult am fost ironica, si am plecat. Asa ca... am venit acasa cu treburile rezolvate partial (mai e si maine o zi...) si m-am apucat de postat poze cu Matei de la Craciun si revelion, deci pe la 1 an si o luna...
Va pupicesc pe toate si ne mai auzim... adica... citim!
Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Daniela
http://community.webshots.com/user/Daniela_Gina
Relatia mea cu oamenii s-a schimbat: acum sunt mama unuia dintre ei...
fulguletz spune:
halllllllllllllllllo! 
flory, stiu ca tu te-ai calmat intre timp, dar ca sa te calmezi definitiv
: si David a avut dubla circulara de cordon, iar eu am aflat asta dupa nastere(cezariana). Eu facusem inainte cu o zi eco dar doctorul nu mi-a zis nimik(nici acu nu stiu daca a vazut si a tacut sau pur si simplu nu a observat...varianta 2 e putzin probabila ca el se uita mereu la cordon si imi zicea ce si cum)...
try ti-a explicat ea bine...le stie fata asta mey![]()
...pana in ultima sapt se va rasuci el de n plus unu factorial ori...
adriana, pentru ce este medicamentul ala zyrtec?ca nu am auzit de el...
daniela, foarte frumoase pozele...pustiulica tau are privirea lu tatasau..e clar de tot![]()
![]()
![]()
mariussiminuc(mey ce nick ti-ai ales si tu..mereu mi se plimba destele pe tastatura cand iti sciu nickul) ...nu cred ca te consoleaza cu nimik daca iti zic ca si david a varsat azi (din fericite pe linoleu
) o subtantza foarte uleioasa care era in deumidificator 

...iar in timp ce eu incercam sa strang dezastrul s-a lasat o liniste monumentala...ma gandesc ..oare ce face...strig david..nimik...fug ca la maraton...copkilu venea tacticos cu ochelarii mei in mana...dar cu rama bine foarte bine indoita...

pe scurt..in curand tre sa imi cumpar rame, ca astea arata ciudat rau, stau si mai dubios si azi m-am aplecat la baie si era sa-mi cada in wc...ramele...mey...
andreap, mey, dermatita asta nu e o boala care trece cu o crema...asta e boala de durata mey...trece azi, revine in doua zile...pretena ta sa nu se astepte sa ii treca repede, ci in timp, peste ani..
ce sa-ti zic...mama lor de alifii...dupa cum vezi si eu si adriana am incercat pungi de medicamente...si ce daca? boala tot reapare...
ideal ar fi sa nu schimbe n doctori, ci sa se stabileasca la unul singur, care in timp va cunoaste copilul, ce tratament ii prieste mai bine...
congelat si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

si
Robert (18 nov 2004)