Copilasi nov-dec 2004 (107)
Raspunsuri - Pagina 15
Otiliav spune:
Ioana, referitor la branzica, doctorita Anei mi-a spus ca pot sa-i dau cascaval de la 1 an, deci sigur se poate si branzica mai grasa. Eu zic ca important este sa nu fie prea sarata. Dar si asa merge daca ii faci o budinca, sau cu paste, in orice caz in combinatie cu ceva nesarat.
Felis, daca o trimiteam si pe Ana, pai chiar ca dura 1 zi curatenia. Bravo voua ca v-ati mai intalnit, tare bine fac la moral taclalele cu mamici
la mamici si bebici!
Referitor la supa de rosii, eu stiu ca au voie de la 8 luni si se introduc mai intai rosiile fierte si dupa aceea crude. Parerea mea ca asa fierte sansele de fermentare sunt foarte mici, altfel cum ar rezista un bulion de rosii cateva luni de zile, fara conservant.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
onitza spune:
EVELINE, ROSERB, va puuuuuuuuuup, multam mult de rasp....si eu m-am gandit ca nu ar fi rau sa incerc, dar sa nu ii dau asa chiar ca o mama denaturata, am zis sa interb si celelalte mamici....multam fetelor!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
aime spune:
Onitza, si eu ii dau cascaval si branza de vaci cumparata (insa stiu fabrica si patronii ei) si nu e degresata. Al meu insa nu e mare fan branzeturi si in afara de cascaval restul e
. Atata vreme cat esti sigura pe produs, ca e proaspat si nu e f sarat...e ok.
Eveline
pe iubita ca tare finuta mai e
. Si avem papuci la fel
portocalii si noi. Credeam ca numai la mine e sufrageria ca dupa razboi...da vad ca si Bia ta face ravagii, mai zicea si Miha
. Si ce bine e la baitza...cu frizura aia de futurista
. Ce bine ca faceti baita in baie, noi tot in dormitor, ca la baie avem geam si oricat de multa caldura ar fi, tot e frig ptr baita de bebe
, asa ca acolo ne balacarim cate 20 min si stropim, si ne balacim...
Auzi, si chiar face ceva la olita aia sau e doar de decor ![]()
In alta ordine de idei...i-am facut supa de rosii cu galuste...maine papam.
Tot maine mergem la dr de fam la "controlul obligatoriu de la 15 luni", asta ca sa nu zica ca n-o bag in seama si ma duc numai la vaccinari ![]()
O seara buna va dorim!
aime si
Vladimir, 1an+
mariussimiuc spune:
Aime,astazi stiam eu ca trebuie sa-ti mai zic ceva si am uitat.Era vorba de supa de rosii.Robert nu vrea sa pape rosiile crude nicicum,dar sub forma de supa papa.In poza in care manca la polonic,manca supa de rosii.Ca sa nu fermenteze adauga spre sfarsitul fierberii o lingurita de zahar.Spor la treaba si nu-ti urez sa pape Vladut cu polonicul,el oricum e un mancacios.

Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
paxela spune:
buna seara
raportam si noi maseluta 4
avem deocamdata 6 dinti(4 sus 2 jos), 4 masele(2 intregi jos si 2 colti sus) si 3 urme clare de canini, in schimb dintisorii ceilalti de jos se lasa asteptati, dar daca stau sa ma gandesc cat de urat a facut la iesirea dintisorilor
nu ma grabesc sa iasa
desi sunt un pic ingrijorata ca au iesit toti premolari si ei nu
o fi normal?
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
danette spune:
Eveline, e o dulcica iubita ta!
ici
Iris este si ea ca si Mihnea (de Roxana) in perioada escaladarilor... scaune, mese, noptiere... pana si pe imprimanta se catara ca este pozitionata destul de jos.
Si e si smechera, s-a prins ca daca isi impinge scaunul poate sa ajunga in diverse locuri inaccesibile altfel... cum ar fi pe dulapurile din bucatarie ![]()
Aici este calculatorista: http://community.webshots.com/photo/547575944/2883095120048173761gVKEgE
ai aici http://community.webshots.com/photo/547575944/2294325760048173761AtwdVh
Azi a fost si harnica, m-a ajutat sa aspiram prin casa
dupa ce a imprastiat peste tot o punga intreaga de mixi-max si mi-a spart o vaza din aia enorma, care se pune pe jos...... o sa va pun si poze, sper ca au iesit destul de clare.
Dana & Iris 1+
pozele noastre
eveline spune:
quote:
Originally posted by aime
Auzi, si chiar face ceva la olita aia sau e doar de decor
aime siVladimir, 1an+
Multumim de aprecieri!

Cat priveste olita...face de toate, si chiar ii place la nebunie...numai nu se cere(as fi si absurda sa-i cer asa ceva).
Sa va spun ce a descoperit....sta la taica-su in brate la calculator si daca nu-i convine ce vede ii ia mana si i-o pune pe mouse...adica sa schimbe...s-a prins ea ca de acolo se schimba imaginea de la monitor...iubita...

Ana si Bianca-iubita

craitza spune:
Buna ziua , dragele mele !
Ma incumet in sfarsit sa va scriu si eu ! Spun ma incumet, cu sensul de imi inving in sfarsit lenea si un pic jena !
Eu va citesc de mult, de aproape doi ani (mai 2004), Gandacelul este cea care mi-a recomandat site-ul si va si "cunosc" pe toate, cu tot cu puiutzi. Admir pozele si ma amuz sau ma intristez odata cu voi.
Printesa mea, Luiza-Maria se incadreaza in categoria noiemb-dec 2004, este nascuta pe 29 noiembrie, cu 4 zile dupa Ioachim-ul Gandacelului. Mai am un baietel-voinicel care face 5 ani in martie, Sebastian.
Try si fetele care mai sunteti risipite prin Canada, va salut in
particular, pentru ca si eu sunt o "veterana" de Canada
, fiind stabilita de 7 ani in Quebec-City (stabilita pe naiba, vorba vine, pe aici ne-au adus valurile vietii pe mine si pe sotul meu ...)
Va imbratisez si va doresc tuturor sanatate si ... multumesc ca m-ati lasat sa traiesc alaturi de voi, momente minunate, impreuna cu piticii nostrii !
eveline spune:
quote:
Originally posted by danette
Eveline, e o dulcica iubita ta!ici
Dana & Iris 1+
pozele noastre
Pupici si de la noi
!Dulce-i tare si iubita ta...

Pe astea le-ati vazut?
Ana si Bianca-iubita

Dutzi spune:
Onitza, toata noaptea trecuta m-am "intretinut" cu voi(erati cu toata familia, in vizita la noi
) si, la un mom dat, in nu-s ce magazin, iti recomandam niste caserole, borcanele???...acum imi dau seama ca era vorba de branzeturi
.
Si, da, poti sa-i dai linistita cascaval, branza topita etc, dar sa nu fie prea sarate...insa de grase, e f bine sa fie grase, Paulica are nevoie de grasimile alea
.
Atatea poze superbe...David si Alex, doi flacai care te baga-n boale cu ochii lor, doua cucuiete care m-au fermecat, Iris frumoasa si dornica sa inteleaga din tainele computerului, Bianca, cocheta si de data asta, ca asa ne-a obisnuit 
.
Silviu, sa-ti cresca multi dintisori si maselute, dar sa fie asa, pe nesimtite 
Aime, draga, pai io ti-as fi raspuns imediat cu supa de rosii, dac-as fi avut habar de supa
, dar la mine, in ce priveste bucatareala, toata nadejdea la tine
si tie si lui Vladut.
Va pupam,