Copilasi nov-dec 2004 (107)
Raspunsuri - Pagina 14
dama spune:
Mey, am vazut 2 baiteti frumosi, dar frumosi rau de tot. Alex si Davidutz blondutz...mey, si ce va seamana copiii astia...
Try, mey, Alex are alura si frizura de barbat adevarat...pe scurt, va frange inimi de donsoare... sa dea Dumnezeu si o surioara frumoasa si cuminte ca el, pe care el o s-o ocroteasca...
sunt de acord cu tine referitor la datul cu crema , uite eu (singura mama nebuna de aici) nu l-am uns si cremuit pe David nici cand era mic mic...nu stiu sa spun de ce, mi se parea ca are pielea curata si fina si ca nu era nevoie...acum il mai dau cand mi se pare ca are pielea prea uscata, in rest no.
Fulgu, pe unde-mi umbli soro, ca te-am sunat toata dimineata si nimik. Nu-ti mai laud prichindelul, ca stii bine ca imi place de el...dar cum face bre de tine el colierul ala de ambre? la voi are efect la gingiute? ca noi nu am apucat sa ne dam seama, ca David l-a rupt demult... imi plac pozele in maieut, si ce satisfacut era dupa pisulica...BRAVO tizule 
Ionela, ai niste papusele frumoase foc...sunt deosebite si se pare (din poze cel putin) ca se iubesc tare... Iar tu pt mine esti un exemplu, te admir cum te descurci tu singura cu atatea treburi si cu cucuietele tale...BRAVO mamicuto
Noi nu avem noutati...lui David ii place tot mai mult la nanny si nici nu mai plange cand il las acolo. Seara profitam si noi la maxim de el, mai ales eu care acum ii simt lipsa rau pe timp de zi...dar asta e, daca trebe trebe...
FELIS spune:
quote:
Originally posted by aime
Si, sa nu uit...nu mi-ati raspuns cu supa de rosii? Nu va las
AIME... multumim... in legatura cu supa de rosi... Tu intrebai daca poti sa ii dai?... Ca daca asta intrebai tu, cineva a raspuns ca da rosii de la 10 luni... Acu daca nu asta ai intrebat sa nu
... ca m-am bagat si eu ca musca-n lapte...La fel stiu si eu ca poti sa dai rosii fierte..., supa...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
aime spune:
Eu am intrebat Felis, stiu ca mi-a raspuns Ele, am vb si pe mess cu ea, eu intrebam de supa, ptr ca intr-o supa intra mai multe rosii si sa nu fermenteze, cumva...dar m-am hotarat sa-i fac si vom vedea. Ca doar n-oi pune 1 kg de suc
.Si eu ii dau rosii de pe la 9 luni, de aceea cred ca o sa-i si fac supa.
try spune:
Mey, v-am zis ca am baiat mare. V-am zis ca arata de 2 ani si toate hainutele de la raionul de peste 2 ani le iau!!! Credeati ca glumesc? Pai cand am fost la control acum o sapt. (nu am mai fost cu el de la 7 luni jumate la un check-up) s-a ingrozit un pic doctorita cand l-a masurat. Am calmat-o si i-am zis ca el de mic asa a fost, s-a nascut cu 56cm si la fiecare control a fost peste medie, deci asa e felul lui.
Cu ce-l dau? Cu spuna de par. Eu dupa fiecare baie ma dau cu un pic de spuma ca am parul moale ca la pisica.
Dar pe alex il dau numai la petreceri. Acolo unde l-ati vazut in poze ne pregateam sa mergem la ziua unui amic pe 7 ian. Dupa cateva ore se duce efectul spumei, dar asa mi-e drag de ariciul meu. Si tati, de cand il fac pe alex, vrea si el arici ca fi-su (ca sa vedeti cine pe cine copiaza in casa la noi).
Dama, nici eu nu l-am dat pe alex cu crema de cand a fost mic decat ocazional. A avut o perioada cand nu am putut sa-i fac masaj cu ulei de corp inainte de baie si i-am facut cu crema. Dar de cand am intrerupt si masajul la 6 luni nici gand de crema. Insa acum m-am speriat cand am vazut ca pielicica lui arata ca si cand nu ar fi vie (nu stiu cum sa va spun, pare atat de deshidratata si uscata daca nu-l dau cu crema - si asta numa ipe picioare) si din cauza asta face si iritatie pe piele de zici ca a presarat cineva niste bumbisori pe pielea lui... Nu-l pot lasa asa, asa ca-l dau cu crema. Eu eram mai mult curioasa daca e o chestiune oarecum normala sau are el o problemuta de piele.
.......in 6+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
onitza spune:
FETILI MELE HELP!!!
Am si eu o interbare, pentru fetele care au mai fost la doctor si au mai intrebat ce au voie copiii sa pape: dilema mea consta in faptul ca nu stiu daca am voie sa inlocuiesc branza dietetica cu cea grasa de vaca (sau de capra, oaie - habar n-am daca de-astea are voie)...va rog mult sa imi spuneti si mie daca voi dati branzica grasa copiilor, am termen pana maine sa aflu rasp. ca ma duc sa ii cumpar si sa stiu de care.
Multam, va pupacesc.
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
FELIS spune:
quote:
Eu am intrebat Felis, stiu ca mi-a raspuns Ele, am vb si pe mess cu ea, eu intrebam de supa, ptr ca intr-o supa intra mai multe rosii si sa nu fermenteze, cumva...dar m-am hotarat sa-i fac si vom vedea. Ca doar n-oi pune 1 kg de suc.Si eu ii dau rosii de pe la 9 luni, de aceea cred ca o sa-i si fac supa.
Am zis eu ca ma bag ca musca-n lapte ... unde nu-mi fierbe oala...

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
eveline spune:
Onitza mama, daca-i voie sau nu, nu stiu, dar....eu i-am dat Biancutzei (si inca ii dau),"Branza proaspata de vaci" luata de la magazin (am luat si o data din piata de la tarani dar prea am stat cu inima stransa...), "perlute de branza cu smantana" - de la Dorna si chiar branza de burduf(oaie, deci), si copilului chiar ii place....nu a patit nika pana acum, cred ca ii prieste, asa ca....
Dar mai asteapta si alte pareri...
Pupici!
Ana si Bianca-iubita

roserb spune:
Am vazut doi baieti care mai de care mai frumos, Fulguletzule, Try, sa va bucurati de flacai, ca sunt tare reusiti!
Alex chiar arata foarte mare, cati cm ziceai ca are?
Onitza, eu i-am cam dat orice fel de branza lui mihnea, macar sa guste, nu in cantitati industriale. Nu cred sa mai fie vreo problema la varsta asta.
Ionela, Emily e o frumoasa si iti seamana leit, cred ca mor japonezii de suparare
.Imi place ca amandoua au parul ondulat.
Noi suntem bine sanatosi, Mihnea e in plina perioada de escaladari, se suie pe mese, canapele, etc, si evident ca mai ia si cate o busitura din cand in cand. Acum este o perioada de mare iubire intre ai mei copii, toata ziua se imbratiseaza/pupa, si au inceput sa se joace tare frumos impreuna. Normal ca se mai si bat, deh, ale tineretii valuri.
Aime, eu i-am dat rosii in fel si chip pana acum, deci chiar nu cred ca-i vreo problema cu supa, chiar ma gandeam si eu sa fac, desi nu ma dau afara din casa talentele culinare. In afara de o gama laaaarga de dulciuri, altceva prea eleborat nu produc de obicei.
Dupa ce m-am tot gandit si razgandit, m-am hotarat sa merg la servici abia la 1 aprilie, urmand ca luna asta sa lucrez de acasa, pentru ca se poate
. La Bianca in grupa e in continuare epidemie de varicela, deci sanse f. mari sa faca si ea, in concluzie nu are sens sa ma intorc acum in campul muncii. Asa ca mai trag chiulul un pic.
Try, nici eu nu-l mai dau cu crema pe Mihnea de o gramada de luni, din fericire el nu are deloc pielea uscata. Dar in cazul lui Alex cred ca n-ai incotro, nu-l poti lasa asa. Si eu am mari probleme, cel putin cu mainile e jale, sunt intr-un hal fara de hal de uscaciune, ma dau cu cate un tub de crema pe saptamana, si tot nu rezolv mare lucru![]()

Roxana&Co
POZE CU PITICII
aime spune:
quote:
Originally posted by FELISquote:
Eu am intrebat Felis, stiu ca mi-a raspuns Ele, am vb si pe mess cu ea, eu intrebam de supa, ptr ca intr-o supa intra mai multe rosii si sa nu fermenteze, cumva...dar m-am hotarat sa-i fac si vom vedea. Ca doar n-oi pune 1 kg de suc.Si eu ii dau rosii de pe la 9 luni, de aceea cred ca o sa-i si fac supa.
Am zis eu ca ma bag ca musca-n lapte ... unde nu-mi fierbe oala...
Hai, mey...ca nu asta am zis...eu ma bucur ca m-ai bagat in seama

Roserbitzo
...gata i-am facut...aime si
Vladimir, 1an+
eveline spune:
Am vazut in sfarsit si eu niste poze ce m-au dat gata....care mai de care...doua domnisoare SUPERBE ale Ionelei si doi cavaleri in toata regula (Try si Fulguletz)...si pentru ca mi-ati facut pofta am pus si eu poze noi.
Pipici!
Ana si Bianca-iubita