Copilasi nov-dec 2004 (107)
Raspunsuri - Pagina 16
Dutzi spune:
quote:
Originally posted by eveline
Pe astea le-ati vazut?
Da, inca din mesajul tau anterior, tare frumoase...auzi, Eveline, da de ce nu face baie direct in cada mare, cred ca ar fi asa incantata, pui ceva sa nu alunece...si gata...si-ar avea la loc de balaceala

Craitza, si noi iti multumim ca ati fost tot timpul aproape de noi
puilor tai.
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
craitza,
bine ai venit
va pup
pe toate si va urez o zi minunata
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
ionela roxana spune:
fetelor va multumesc ca mi-ati apreciat comorile
;
stau si ma uit la ele cum cresc si parca imi fuge pamantul de sub picioare si
, dar imi pare bine ca sunt amandoua, si sa titi ca se iubesc, si cand una din ele nu este in perajma(doarme sau este plecata se cauta si parca nu-si gasesc locul; se joaca frumos impreuna, certurile si bataile existand fireste, dar se dau uitarii rapid;
cat priveste Emily aici in Japonika nu-i prea luata in seama, deh in prim plan fiind Arisa, si mai ales ca-i tot fata, astia pe uriunde m-as duce si ar vede-o tot baiat ma intreaba daca-i
; cred ca tot asteapta sa-i rasara cucul bietei fete

, dar pe mine in cot ma doare, ea oricum nu vrea pe nimeni decat pe mine; fuge de toti din neamul sotului, chiar si de soata fuge si ii intoarce spatele mereu, si numai meme, mama striga si nici ca nu se mai dezlipeste de mine
, dar probabil ca o sa-si revina ea si o sa se acomoseze cu ei pe parcurs, dar sa fie si ei mai altfel cu ea...
Eveline ai o papusa de fatuca, dulce foc, care stie sa faca ravagii prin sufragerie
; cu stransul cum este???
; aa, si am observat ca ii place sa studieze, incat si la masa invata;
a mea Emilica cartile le roade
atat de mult ii plac; oare ce gust or avea?
danette ti-am vazut-o si pe Risi, mare strengarita, care tre` sa cerceteze tot ce-i in jurul ei; cu siguranta o sa-i placa pc-ul!!!
mariussimiuc ce botic dulce are Robert
intrebai cum facem curatenie; pai la mine in felul urmator: cand aspir ale mele cucuiete fug din fata cotoroantei si se ascund in noua lor achizitie-casuta, isi inchid fermoarul si stau acolo cu toate jucarelele si arunca cu mingii in fereastra de plasa a casutei si rad de mine
, si se scalamba

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
andreap spune:
Buna dimineata!
Ionela,sunt asa frumoase fetele tale..cred ca esti tare mandra de ele!
Eveline,e frumoasa fata ta..mie imi plac pozele din baita,mai ales cum ii sta parul
..vezi,ma uit la ceea ce eu nu am parte..adica par mult,valvoi
!
Dana,e tare priceputa fata ta la calculator!
Mariuca e bine,nebunica ca de obicei.Ca a venit vorba de dinti,noua in fara de cei 8 dintidori care-i are de prin octombrie,nimic.E anormal?Nici macar un canin sau un colt de maseluta?????
Azi pelcam la Pitesti,abia stept sa o mai "predau"cateva ore la bunici
..Mi-e lene numai de drum..sper sa nu ninga sau sa se faca polei.
O zi super
POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
miag spune:
Neatza!
Trec si eu sa va pupacesc,macar asa din cand in cand, ca sa nu uitati de noi

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Fetelooooorrrr....vine primavara!!!
E asa de cald la noi de zici ca de maine trecem la manecuta scurta! Oare o s-o tina tot asa sau se mai anunta ceva valuri de frig?
Aime,draga mea,astazi cand m-am incumetat sa ies din jurisdictie
n-ati mai venit pe platou.
Erau atat de multi copii acolo in parculet,dar ce folos daca al meu copil nu vrea dom'le sa mearga,parca are spini in ghete! Cand l-am pus jos a inceput sa planga cu niste "lacramoaice" de crocodil,astfel incat m-am suparat si am plecat acasa.![]()
Eveline,
pentru iubirea ta,ca tare-i frumoasa mey!
Si pe Iris am vazut-o ce interesata era ea de calculator!![]()
Ionela
cucuietele.Eu nu am o problema in ceea ce priveste facutul curateniei,ci in ceea ce priveste pastratul ei.Ce folos ca fac curatenie si din urma vine taifunul..?!?
Craitza,
bine ai venit printre noi.
Va pup pe toate si sa aveti o zi buna.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
mami nov-dec 04 spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69355 b " target="_blank">Capitol 108