Copilasi nov-dec 2004 (106)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna dimineata dragele mele,
OTIII, ce faci mami????? how is @ work? ...
MIKI, pune-o si de-o fetita ca faci copii taaaaare frumoshi!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Jasmine multa sanatate lui Raducu; refacere cat mai grabnica si sper sa nu fie nevoie sa va internati in spital!; lasal sa se trezeasca si incearca sa-i dai iar medicamentul, fff. incet, putin cate putin, dail si chiar daca nu mananca nimic, dar DAIL!!!; asa este pana isi face efectul medicamentul, se lupta microbul cu medicamentul, iar el, bietul pui il varsa, dar asta este doar la inceput; microbul il doboara prea rau pe puiut ca sa mai aiba si pofta de mancare; eu am trecut de n ori prin asta si-ti inteleg stresul si teama; mult noroc si insanatosire grabnica!!!

Onitzo retete poti gasi la rubrica de bucatarie; intra si intreaba fetele si imediat vei primi link-uri cu ceea ce doresti; sanatate tatalui

Eveline felicitari ptr. nota si mult succes la urmatorul.

fetelor puiutii vostrii cand mananca poarta barbita sau ceva la gurita sa nu-si murdareasca hainutele?, caci a mea Emilica-zghibulici nici nu vrea sa o vada si devine precum porcul.

Mira felicitari ptr. bebelina; esti o mama eroina; multa putere de munca in continoare!!!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
jasmine, sanatate multa si pupa raducul din partea mea...cum a fost azi noapte?
onitza, poate ceva o reteta cu fructe ar trebui sa faci...eu nu stiu cu fructe si asa mai "dietetic" decat tort de mere...si uite iti zic repejor reteta sa vezi cam ce contine si daca e ceva ce nu intelegi imi zici si ti-o scriu mai pe larg)
2 kg de mere curatate de coaja, cotor si samburei...(se pot lasa si intregi sau poti sa le tai cubuletze ), zahar le pui dupa gust si depinde si de mere cat sunt de dulci, poti adauga stafide si putina scortisoara... le pui la cuptor cand sunt pe jumatate facute se rastoarna blatul deasupra.
pentru blat: 6 oua, 250 gr zahar, 250 gr faina 100 ml ulei, o lamaie si daca vrei si 1 pliculetz praf de copt dar iese pufos si fara el si creste bine. separi ouale, galbenusurile se amesteca prima data cu un praf de sare, apoi cu uleiul si la sf dupa ce arata ca o maioneza se pune zeama de la lamaie.albushurile se amesteca cu zaharul pana se face ca o bezea, apoi se rastoarne peste ele cate o lingura din castronelul cu galbenusuri si apoi o lingura de faina(pana se termina)cantitatile...se amesteca f usor.
se tine la cuptor pana se se face blatul "auriu" apoi dupa ce se raceste putin se intoarce ca sa fie merele deasupra si blatul jos...si eu pun si frisca deasupra...dar pentru ce-ti trebuie tie...nu stiu
asta e tot ce stiu
ref retete...de cand ne-a destainuit michereteta de tiramisu cred ca nu trece o sapt fara sa ma intrebe sotul...nu mai faci si tu un tiramisu?
michelina ce mai faci????
va pup si am fugit la copilashi ca azi noapte au dormit amandoi la mama
sa aveti o zi minunata

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

scuzele mele fetelor am uitat sa va spun buna dimineata!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

JASMINE.. sanatate multa lui Raducu... Imi pare tare rau ca e bolnavior

Eveline... felicitari pt nota

Ionela-Roxana

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Jasmine, multa sanatate lui Radu, si tie rabdare!
Noi mergem la Dr. Ionescu, la fostul dispensar de copii de la Ho Shi Min.Ne intelegem f. bine si imi place, daca te tenteaza, vorbim pe PM sa-ti mai povestesc de ea.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata!

Ionela ...cat pe ce sa va dau disparute...dar iata si cucuietele si ispravile lor. Mey, pe tine se vede ca te binedispune Emily si cred ca e f bine ca este un ex si ptr Arisa . Vladut poarta barbita, desi e papa ff frumos, rar se murdareste. Am din acelea care le tragem si pe maini, stau mai bine.
Va pupim pe toate cucuietele

Jasmine, uite ce tratament am avut noi la bronsiolita, fara spital, acasa: Nurofen, Fluimucil, vit C fiole, Karvol seara la culcare pe batistuta si in oala cu apa fierbinte, sa iasa aburi si Eurespal. Daca vrei caut in carnetel si-ti spun si cum le luam. I-a trecut in 4 zile, il curatam de mucozitati de n-spe ori pe zi.Aaaaa, intr-o zi, i-am dat un sfert de prednison si sa stii ca dupa asta si-a revenit tare bine, desi imi era frica sa-i dau (avea doar 4 luni)
Sanatate multa multa si sper din suflet sa nu ajungeti la spital...unde cred ca e groaznic.

Eveline tre sa dai

Onitza, eu am avut hepatita, cand eram studenta, si tot ce imi facea mama dulce erau: pandispan fara cacao, papanasi fierti, coltunasi (nu stiu daca stiti ce sunt, se fac in Moldova, iti spun daca vrei) cu dulceata sau cu branza de vaci sau praji cu branza de vaci, daca vrei iti scriu reteta. Daca mai imi aduc aminte ceva...iti mai spun....

Roserbitzo

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Neata', fetele!

ONITZA -Eu stiu cateva retete usoare, rapide si mai ales de regim, dar nu stiu daca sa le scriu aici sau pe PM.
Daca te intereseaza zi-mi!
Sunt: placinta cu mere (dar e ceva special de usor din toate p.d.v.). orez cu mere, in doua moduri, crema caramel, aluat pentru prajituri dietetice, spuma de fructe...
Asa ca astept vesti daca vrei sa ti le scriu!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Am reusit sa-i dau medicamentele cu putin ceai.Pot sa spun ca azi e mult mai bine.Nu i-a trecut (nici n-are cum sa treaca asa repede) dar nici nu se compara cu raul de ieri.Era ca o carpa,nu se juca,nu zicea nimic,nici nu se uita la mine.Pur si simplu zacea.Acum s-a mai inviorat,ba chiar a dormit azi noapte cum n-a mai facut el de muuult.I-am pus de cateva ori saculetul cu sare calda piept si o batista cu Karvol.Eu n-am putut sa dorm,l-am pazit pt ca era prea liniste : nu haraia,nu urla!Maria-Sa a dormit de la 8 seara pana la 5 dimineata fara pauze de urlat!S-a mai foit,s-a mai dezvelit,dar eu eram de straja langa patut sa-l invelesc.Nu mi-a venit sa cred ce somn bun a avut.Era epuizat bietul de el dupa noaptea celalata,cand n-a putu sa doarma deloc,si dupa ziua de ieri cand n-a mancat mai nimic.La 5 dimineata a mancat si un castronel de taitei cu lapte amestecat cu un borcanel de fructe Hipp.

Mersi fetele de incurajari.

Carmen ,si data trecuta tot bronsiolita acuta am avut,dar a evoluat mai lent.A inceput ca o raceala care n-a cedat la obisnuitele Calpol,Panadol,Nurofen si a durat cam 2 saptamani pana s-a transformat in bronsiolita.De data asta a durat 2 zile pana a juns la starea aia nasoala.Pe mine ma streseaza ca din cate stiu eu episoadele repetate de bronsita/bronsiolita favorizeaza instalarea astmului.Doamne,sper sa nu fie cazul.

Ionela ,eu ii pun barbita lui Radu la masa ca altfel trebuie schimbat imediat ce termina de papat.S-a obisnuit,nu mai trage de ea.Nu acelasi lucru pot sa spun despre caciuli.

Aime ,Fluimucil nu e antibiotic,nu?Daca nu e,zi-mi si mie te rog cum i l-ai dat.Si cata vitamina C fiole?Eurespal e pt tuse si deocamdata nu e cazul,inca n-a inceput faza tusei.Multumesc de info.

Aseara la spital i-a facut o injectie cu DEXAMETAZONA si cred ca asta l-a ajutat.O sa mai facem una in seara asta.

Roserb ,sigur ca ma intereseaza dr Ionescu,doar de asta am intrebat.Vorbim pe PM.Saru’mana.Trebuie neaparat sa-I zic PA lu’ madama asta ca ma scoate din minti.

Onitza ,cred ca un blat de pandispan in care amesteci fructe si dai la cuptor e exact ce-ti trebuie.Sau o placinta cu branza de vaci.Ce inseamna “de regim”?Fara oua?

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

JASMINE - Imi pare tare rau ca puiul tau e bolnavior! Sa fii tare si sa ai rabdare cu el ca sigur el e mai puternic decat tine! Bina ca si-a mai revenit. Inseamna ca astazi va fi si mai vioi. Si e semn bun ca a mancat, nu?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput