Copilasi nov-dec 2004 (106)

Copilasi nov-dec 2004 (106) | Autor: mami nov-dec 04

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67913&whichpage=1" target="_blank">CAPITOL 105

...listuta o are cineva? ...nu poci s-o copii, capitolul celalalt fiind deschis de Veve.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

salut fetelor,
sunt in pana de idei ...voi ce le mai daiti la pitici sa pape...mai ales seara ianinte de culacare..eu una nu mai stiu.
Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

quote:
Originally posted by pinquleasa

salut fetelor,
sunt in pana de idei ...voi ce le mai daiti la pitici sa pape...mai ales seara ianinte de culacare..eu una nu mai stiu.
Nico

In seara asta de exemplu a papat un castronel de lapte cu mamaliga....initial nu intentionam sa-i dau asta, dar i-am facut lui taica-su mamaliga cu branza si ochi si se tot uita la el....asa ca am luat-o in brate in scaunul din bucatarie si am luat mamaliga din farfuria lui (sa vada ea) si i-am pus in castronul ei....tot uitandu-se la el cum mananca a papat si ea in 10 minute tot!

Ana si Bianca-iubita
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Gala puradeilor nostri Gala Sarbatoritilor
P.S. Puradeii care nu se gasesc in nici o gala, sa-si roage mamicile sa trimita pozele sau linkurile la poze lui fulguletz (aici) pentru Gala puradeilor nostri si lui try (aici sau aici) pentru Gala sarbatoritilor. Daca va nemultumeste ceva, spune-ti in gura mare ca nu avem cum sa ghicim.

Mamici de 42 si 45

IrinaA 20 oct_ www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">Ioana Maria
Camys2000 21 oct_ Catalina Nicole
Ela2001 22 oct_ Diana Andreea
Jasmine 26 oct_ Radu
Ele _ 26 oct_ Ana Denisa
Roserb _ 29 oct_ Mihnea Andrei
Ncristina 29 oct_ Teodora Andreea + Alexia Maria
Moss _ 31 oct_ Alexia Stefania
Siminna _ 1 nov_ Maria
Bits _ 1 nov_ Kenzo
elilenus _ 2 nov_ Ana
Ad_rianna _ 3 nov_ Bianca Cristina & Tudor Andrei
Diana 2004 _ 4 nov_ Andrei
Try _ 5 nov_ Alex
Miria Cristina 5 nov_ Maria Damiana
Loreena 5 nov_ Carla Maria
for2nity _ 6 nov_ Alexia Cristina
Andreap 7 nov_ Maria Alexandra
Hannen _ 8 nov_ Isra
Laura Miu _ 8 nov_ Ioana Bianca
Hena _ 8 nov_ Mihnea Ioan
Daniela_Sb 8 nov_ www.onednd.go.ro/_/Danut/main.html" target="_blank">Mihai Daniel
buterfly _ 9 nov_ Robert-Lucian
Simonacip _ 10 nov_ David
oana69us 11 nov_ Ilinca
Vivian 12 nov_ Victor
Didutza 12 nov_ Daria + Dennis
Auras80 _ 14 nov_ Medeea Teodora
Cassandra _ 14 nov_ Dragos Andrei
Eliza5 15 nov_ Alexandru
Aime _ 15 nov_ Vladimir Andrei
Lumi81 _ 15 nov_ Andrei Cosmin
Dama 18 nov_ David Andrei
Dena _ 17 nov_ Katrhryn Rhianna
Miha _ 18 nov_ Robert
Daniella418 nov_ Alexis
miag _ 18 nov_ Roland Vladimir
Trinity 19 nov_ Selina Alexandra
Danamunti _ 19 nov_ Eric Gabriel
Miraklucker _ 20 nov_ Daria
Mihaela Ema_20 nov_Darius
Danette 23 nov_ Iris Miriam
Gandacelu 25 nov_ Ioachim
Misticgirl 25 nov_ Nicholas Alexandru
Dutzi _ 25 nov_ Iustin
impreuna _ 25 nov_ Sara
Miche 26 nov_ Darius
Descultza _ 26 nov_ Andrei
Ionela Roxana 27 nov_ Emily
Paxela _ 27 nov_ Silviu Ionut
Florypop 27 nov_ Andrei
mate _ 27 nov_ Christian Gabriel
Onitza 28 nov_ Paul Constantin
Madachan _ 29 nov_ Edward Florin
klumea_blondy 29 nov_ Rares
Fulguletz 1 dec_ David Andreas
MadalinaP _ 1 dec_ Edis
Luminita B _ 2 dec_ Tudor Andrei
Karmen24 _ 3 dec_ Maria Bianca
Mona B 5 dec_ Vlad Andrei
Eveline 5 dec_ Andreea Bianca
Felis 6 dec_ Mihai Cristian
F.anomis 6 dec_ Olivia Maria
Raluca.gabriela 7 dec_ Maria Alexandra
Olga_Stan _ 7 dec_ Iosefina Maria
Onut 8 dec_ Rares Mihai
Adka _ 8 dec_ Rares Cristian
bumbacel _ 9 dec_ Tudor Mihai
Anne-Mary 9 dec_ Teodor Alexandru
Alinatent _ 10 dec_ Horia
Mikimi _ 12 dec_ Alexander
Monica-Elizabet _ 16 dec_ Ruxandra Maria
Elean75 17 dec_ www.mariuta.as.ro/" target="_blank">Maria
OtiliaV _ 18 dec_ Ana-Maria
anacezara _ 20 dec paula cezara
Oany 21 dec_ Riana-Ioana
Mieke 21 dec_ Anna
Cecilia C _ 22 dec_ Alexia
Carmen 22 dec_ Daria Nicole
Ioana du _ 22 dec_ Bianca Alexandra
Viovio 22 dec_ Cristiana Bianca
Greieras _ 22 dec_ Eva
Mamaluidavid 24 dec_ www.babiesonline.com/babies/d/davidel/" target="_blank">David
Cookie _ 24 dec_ Sabina Ioana
dana danen 26 dec_ Jaqueline Stephanie
Bobita _ 1 ian_ Amina Ioana

Ana si Bianca-iubita
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Felis,cu bebe2 treaba nu e asa simpla.In primul rand nu cred sa se mai intample inca o data minunea.In fine,Otilia are dreptate : ar trebui sa nu ma mai feresc ca sa pot spera sa se intample,nu?Sau mai bine zis ar trebui sa mai des,ca in ritmul asta ar fi chiar culmea sa raman insarcinata.Nu stiu la voi cum e,dar eu n-am nici un chef.

In al doilea rand noi deja nu mai avem loc in casa asta (apartament cu 2 camere) si ar trebui sa ne mutam urgent.Complicata treaba cu mutatul asta,nu numai d.p.d.v. financiar.

Si in al treilea rand…eu ma simt incapabila in momentul asta sa port o sarcina.V-am povestit de curand ca Radu nu doarme bine deloc,eu sunt obosita la maxim,sunt cu nervii in pioneze,mananc pe apucate si……fumez!

Aseara s-a culcat aproape de miezul noptii,pe urma a urlat cam din juma’ in juma’ de ora,iar la 7 dimineata era in picioare.Colac peste pupaza a racit,are muci si e marait.

Otilia,eu stau in Drumul Taberei,parcul Titan mi se pare la capatul lumii.Da’ Radu cred ca ar fi incantat sa o cunoasca pe Ana,ti-am spus ce se extaziaza cand vede pozele.

Miria,tu cand ai timp mama draga sa te ocupi de minunatiile alea decorative?

Aime,sigur n-a patit nimic Vladut,se mai ineaca si ei.

Eveline,desi Radu stie de nas,gura,etc,etc si zice destule cuvinte eu ma stresez ca nu vrea inca sa mearga singur.Da’ pana la urma toti vor merge,vor vorbi,vor sti toate animalele,culorile,etc

El e mare fan carticele cu animale.Mi le tot aduce sa-i arat,sa-l intreb eu “unde e sarpele?”,el sa-mi arate,eu sa-l intreb “cum face sarpele”?,el sa-mi spuna “sssssss”.Le-a invatat cam pe toate,numai ca eu tot n-am aflat cum face girafa

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

O, ce de fetite frumoase am admirat! O Sabinuta frumusica foc si harnicuta tare, tare(asa ca da, mami, te-ai scos ), o Mariuca atat de expresiva si de scumpa(chiar si asa, cu mai putin perisor ), o domnisoara in toata regula, Bianca, desigur, cu niste ochisori..., o alta fetita care ne-a placut mult(cu mami Nico, nu?, n-am gresit, sper) si, bineinteles, o Ana draga, de care suntem indragostiti... la toate.

Vladut, speram ca esti bine, noi de-abia acum am intrat....

Jasmine si Raducu, sunteti tare draguti.

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

JASMINE - In general nu am timp si chiar daca as avea nu am chef ca sunt deja obosita si nu vreau sa fac nimic. Dar in ultima vreme m-am revoltat!Vroiam sa petrec putzin timp doar eu cu mine! Si pentru ca sotul meu era acasa, a stat el cu fata cat am impletit eu la figurine. Asta nu inseamna ca intre timp nu mai amestecam pe foc sa nu se prinda mancarea sau nu spalam cate o farfurie. Ca doar in bucatarie imi mutasem atelierul.In plus, a mers destul de repede. Mai greu a fost cu coptul, ca doar n-am cuptor special pentru lut. Le-am facut in cel de cozonaci si a trebuit sa fiu atenta, ca sa nu-mi para rau ca am pirdut timpul!Asa ca ... asta fu! Si sper sa mai pot face din cand in cand ca tare bine m-am simtit!

Of! Voi vorbiti de inca un bebe! Altele chiar v-ati pus pe treaba!Si mie mi-ar placea, dar n-am curaj! Ma simt slabita, iar asta mica este argint viu. M-am simtit foarte responsabila cat am fost gravida si dupa imediat. Acuma nu cred, tocmai din acelasi motiv, ca as putea ramane! O data ca o sarcina te solicita si daca nu constientizezi foarte mult si te resimti dupa si in al doilea rand nu voi mai putea avea grija de asta mica asa ca acuma. Pai, in ultimele 2 luni barbata-miu imi zicea Daktari, ca mergeam precum maimutele din filmul cu pricina. Nu ma mai puteam ridica si cand mergeam eram cracanata si cocosata si asa statea o vreme pana puteam sa ma indrept.
Ce-ar fi acuma sa alerg dupa fii-mea asa?!
Dar tare mia-r placea sa mai pot si sa mai fiu instare sa-i fac un fratior! La ea ma gandesc nu la mine!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Am pus niste poze cu fatuca mea adormind. Ma omoara cum poate sta si daca incerc sa o indrept se trezeste si plange.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Miria Cristina, mortala fetita ta!Cum de adoarme, mai, in pozitiile alea? M-am distrat copios.

Noi avem o mare problema: domnul Mihnea nu mai vrea sa bea laptele de vreo 2 zile. Nu imi dau seama de ce, doar de 2 saptamani de cand l-am trecut pe Dorna, l-a baut cu placere si fara probleme, iar acum e dezastru, consuma ... 150 ml/zi.In concluzie, de vreo 2 seri s-a culcat sugand din biberonul cu ceai, apoi dupa ce era semi-adormit i l-am inlocuit cu cel de lapte si am reusit sa-l pacalesc. Dar nu e o solutie buna asta. Oare ce sa fac, sa incerc sa schimb laptele ?(dar cu ce?) sau sa mai astept poate-i trec toanele?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Miria ... doamne ce dulce e cum doarme ea...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Miria, ce scumpete......da ramane mult timp adormita in pozitiile alea?
Bravo si tie, pentru indemanare si imaginatie .

Aseara eram asa de obosita, ca am uitat sa-l intreb pe Silviu, ce-i fac pestisorii si cum ii ingrijeste el .

O zi frumoasa,

Mergi la inceput