Copilasi nov-dec 2004 (106)
Raspunsuri - Pagina 2
andreap spune:
Buna dimineata!mai scapam noi de iarna asta
????
Miria,cum doarme oare in pozitiile alea????Eu una as intepeni....
Eveline,da..e distractiv
sa o vezi cum "citeste"ea cartile alea!
Dutzi,multumim de aprecieri la dresa coafurii Mariucai
!Nici inainte nu avea prea mult par..asa ca mare lucru nu am pierdut
....Acum pe langa faptul ca e pitica
,mai e si cheala!![]()
Fetelor,nu-mi afceti pofat de un BBlus..si asa abia ma abrtin
.La mine sa se mute sotul mai intai in Bucuresti,sa ne m,utam din garsoniera..si nu in ultimul rand sa-l convig pe el ca-i
.Abia apoi sa vedem,ca prima data a fost o intamplare..poate se repeta minunea![]()
In legatura cu stadiul de "dezvoltare"......Mariuca zice destule cuvinte,unele le inteleg,altele le ghicesc.dar nu sta sa-i citesc,nu cunoaste culorile,nu arata decat rar ochii sau nasul(gura inca nu a ajuns la ea
)..asa ca stati linistite!
Pupici
POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
mariussimiuc spune:
Buna dimineata la mamici si pitici!
Revin(as vrea sa spun ca in forta,dar nu este cazul!) dupa o zi jumate de bolit.Am halit gripa de la ficior si am zacut la pat.E crunta gripa asta,niciodata nu am zacut la pat atunci cand am fost racita,dar acu...Faza nasoala e ca nu ma pot trata decat cu Paracetamol si atat.Am mai incercat si niste frectii cu spirt si cartofi la gat dar fara rezultate vizibile. Cu greu m-am extras din pat ieri sa fac de mancare la pui,ca trebuia sa manance saracul copil nu?
In rest,nimic la capitolul noutati,doar ca incepe sa ma incerce "complexu'".Cand vad ca ai vostri pui vorbesc,cunosc culori si cate alte minunatii...Si Robert pricepe tot,imi mai aduce cateodata cate ceva daca-i cer,dar numai daca are el chef...
...in rest e mare sarlatan,se face ca nu pricepe,nu aude,nu cunoaste,zambeste pe sub mustati si ridica smechereste dintr-o spranceana...
Va pup pe toate si am plecat sa mai lancezesc un pic ca m-au luat "bonfeurile" ![]()
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
daniela_sb spune:
nico, am vazut-o si eu pe bubulina ta cea frumoasa.
otilia, cum zicea si danette. Cred si eu ca Ana e sufletul petrecerilor cu mutrisoara aia de strengarita.
miria, imi plac mult decoratiunile facute de tine. Poate daca incerci reusesti sa le vinzi si stai si lucrezi de acasa.
ioana_du, stau si ma uit si eu uneori la Danutz si ma intreb oare ce i-o fi trecand prin minte... Asteptam sa ne mai dezvalui ce gandeste Bianca. Ai o nepotica frumoasa foc. O sa aiba cu cine sa se joace Bianca.
eveline, Danutz a invatat sa bea cu paiul mai demult, dar intai l-am invatat sa sufle. Si cum i se pareau interesante baloanele din pahar a tot suflat pana cand din greseala a luat o gura. Si s-a prins asa de schema.
L-am mai vazut pe Paul (Onitza, multa sanatate pt. bunicul lui Paul) si pe Iris cea studioasa.
Jasmine, stiu eu de ce e asa frumusel Radu: are cu cine semana.
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
Ele spune:
Neata!
Am zis ca e cazul sa mai postam si noi ceva ca altfel ne uita lumea.![]()
Mai nici cupila mea nu stie mare lucru si nici nu zice mare lucru. Si chiar de stie tine doar pt ea 
.
Pai eu cand aud ca le cititi si ca stau sa se joace la pc ma apuca damblageala. Aveti copii cuminti!!!!!! Pai a mea nu sta un minut in loc, nu sta la mine in brate, nu are stare sa-i citesc sau sa-i arat ceva. As vrea sa stea si ea macar 5 min la tv la desene chiar daca nu e bine, dar numai sa o vad 5 min linistita.
Tocmai am vazut copii care dorm si in scaunul de masa ( nici nu stiu pe cine sa laud , pe copil sau pe mamica), pai Denisa nu sta acolo decat 5 min la masa si daca nu stau cu ochii pe ea trage de scaunul ala de mai are putin si -l da jos.

Cam atata ca am laudat-o destul
.
Va pup!
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
miria_cristina spune:
Vedeti ce fata am?!![]()
Nici daca vroiam nu puteam sa dorm ca ea. Iar noaptea e atat de agitata! Si sta numai de-a curmezisu' patului sau cu picioarele printre gratii. Mi-e mila de ea, dar astea ii sunt pozitiile.
DANIELA - Ce zici tu sa vand!?
Poate la margine de sosea, pe DN1.
La turisti.
Ma iau la intrecere si sparg piata localnicilor de pe acolo.
Cine sa le cumpere? Le fac de placere. Mi-ar placea sa stiu ca oamenii vor "creatiile" mele, dar nu mi-am pus problema. Esti tare draguta!
A mea iar e pasa de nemancat!
Nu mai am rabdare!
Sta numai cu biscuiti. Pana la sfarsitul zilei o sa termine ce are acuma in castronel!
Mai, si a dormit aseara de m-a speriat! De la 7 seara pana la 9 dimineata. Intrasem rau la idei. Dar acuma vad ca-i binedispusa si danseaza de mama-focului dupa muzica de pe Romantic.

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
aime spune:

ne-am incumetat si-am iesit la plimbarica. e un gerutz
...a venit puiul cu obrajorii rosii si fericit ca am intrat la librarie si am luat cuburi de plastic. ca sa aiba ce roade, ca pe alea de carton nu-l lasa mami
. acum le devoreaza ![]()
mey, nu mai fiti complexate, vorba Jasminei...o sa meraga, o sa vorbeasca, o sa stie culorile....si Vladut e cam smecher, la modul ca nu raspunde la intrebari mereu, doar cand are chef
.Stie si el unde e dushul, usa...dar le arata cand vrea el, nu cand vrem noi. Acum i s-a pus pata pe o carte cu animale...si o taraie prin toata casa, unde ma prinde o deschide si-mi arata el cu degetelu ala mic si scump
. Eu zic ca inca-s mici...stiu destule ptr varsta lor.sa fie ei sanatosi....
Miria pozele Damianei sunt bune de expozitie....ce pozitii are de somn, mai doarme si Vladut cu fundu in sus, cu gatu' stramb...da parca a ta le intrece pe toate ![]()
aime si
Vladimir, 1an+
danette spune:
Miria, am murit de
cand am vazut pozitiile de somn ale Damianei. N-are treaba, daca poate sa adoarma in pozitiile astea!
Jasmine, am uitat sa scriu ca ti-am vazut si eu poza, in sfarsit.., aveam defapt o altfel de figura in imaginatia mea, dar pot sa-ti spun ca desi tu zici ca esti prea in varsta, eu nu ti-as da mai mult de 30-31 ani.
Cat priveste subiectul cu un al 2-lea BB, si mie imi pare foarte greu sa ai unul mic-mic, cand primul este inca foarte dependent de tine. Mai ales daca nu ai ajutor 24 din 24 ore. Cred ca nu as putea acorda timpul necesar amandurora, nu m-as putea ocupa de educatia primului din cauza necesitatilor fiziologice ale celui mai mic... etc. etc, pentru mine ideala este diferenta de 4-5 ani intre copii.
Eu chiar sunt in "campanie" de convingere a sotzului ca nu ar fi potrivita o noua sarcina acum, desi el insista,. ..evident ca nu pentru el v-a fi greu...
Nu stiu cand a devenit el asa de FAMILIST, ca pentru aparitia lui Iris am dus multa munca de convingere!
Sincer, eu m-as multumi cu un singur copil, dar ma tot gandesc ca pentru Iris ar fi mai bine sa aiba un frate/sora. Din mai multe p.d.v.
Am pus cateva poze cu noua pisica:
http://community.webshots.com/album/547253022AfCaXG
Dana & Iris 1+
pozele noastre
mariussimiuc spune:
Fetele,tocmai am aflat acum si va spun si voua,daca nu stiati.Intrati pe site-ul celor de la Directia de Munca si Solidaritate Sociala la rubrica Noutati. S-au facut liste cu dosarele incomplete.Sper sa nu aveti probleme.
Va pup!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
aime spune:
Dana ce matza frumoasaaaaaaa
...pe langa frumoasa Risi... ce oki are....mey, Vlad a fost geana pe Risi a ta...arata spre monitor si eu spuneam uite Iris, uite pisica...el radea...ori la Iris ori la matza ![]()
Miha, am intrat si eu pe Noutati...e ok
slava domnului, ca nu aveam chef de umblaturi.
Am uitat sa va spun ca Vladut e tot mai fascinat de casa lui. Intra singur, are o pernuta si se aseaza comod, cu sucul in manute si priveste la TV. Duminica am inghetat, ptr ca il strigam, il cautam...si el nu raspundea...nu stiam unde e...el smecheru' statea in casa, bine merci, eu nu ma uitaseam in casa, ptr ca nici prin cap sa-mi treaca
ca el e acolo. Isi cara acolo carti, masini (o alta mare fascinatie ptr el)...Azi a vazut un escavator din acela mic de la Salubris si m-a tras dupa el, pe strada...are si el de jucarie si stia puiul...apoi am mers dupa un tir, dupa troleu (din asta n-are
)...iar in librarie s-a dus intins catee cel mai mare camion posibil.I-am comunicat asta lui tati, va lua masuri
.
Inca ceva: e inebunit sa bea din pahar, a se citi sa scurga paharul...ii punem putina apa si el se zorcaie acolo....mai e putin si va bea si
![]()
gata, va pup si ma duc sa-l culc 
aime si
Vladimir, 1an+
ad_rianna spune:
mey dar chiar ca am ramas in urma de data asta 
mai intram eu seara din cand in cand dar doar asa sa citesc putin si sa ma uit la poze. am ramas in urma si cu discutiile si cu pozele...mi se pare mie sau tot mai putine intra pe forum?
hai sa va povestesc putin despre noi:
acum aproape o luna, cam de cand nu am mai intrat eu pe forum, le-am facut la amandoi din nou analizele. a inceput sa-i apara si biencutzei parca portiuni mici de eczema ca a lui tudor, lui tudor i s-a accentuat, si medicul ne-a zis ca ar fi bine sa le mai faca niste analize. rezultatul: putina anemie la amnadoi si nivel scazut de imunoglobine
(habar nu am daca am zis bine
). ideea e ca amandoi au rezistenta scazuta la alergii, mai pe romaneste. asa ca pana putem face teste de alergii trebuie sa le fac "puf-uri" pe nasuc zile pe luna cu un spray care este un fel de vaccin bacterian, tratament imunostimulant. am citit ca baietelul lui carmen ...sper ca nu gresesc... are astm. imi pare nespus de rau sa aud asa ceva si sper sa se vindece cat mai curand. si noua ne-a zis medicul ca daca nu se trateaza bine dermatita asta atopica se poate ajunge la astm.
oricum eu sunt optimista si sper sa nu avem probleme.
altfel...dansam cat e ziua de lunga (si merge mtv-ul
), merg tot mai bine in picioare si ce ma bucura e ca de vreo saptamana se ridica foarte usor singuri in picioare pt. ca pana acum numai daca se tineau de ceva se puteau ridica. fug unul dupa altul prin casa si rad in hohote, nu vorbesc dar "balmajesc" toata ziua intre ei pe limba lor, mi se pare ca eu sunt in plus
. daca i-ati vedea cum se "rastesc" unul la altul si gesticuleaza, ma tot gandesc ce vorbesc. dar cel mai dragi imi sunt cand se strang in brate, uneori se mai si lovesc de atat dragoste, se mai zgarie, dar ce conteaza
.
cand e liniste in casa e clar ca se intampla ceva: au gasit o usa de dulap deschisa, o punga de dulciuri, sau citesc cu cartea in jos obligatoriu
. ma streseaza rau de tot ca se urca peste tot, in paturi, fotolii...bianca se da jos frumos, dar tudor care e mereu pe fuga mai cade si atunci sa te tii. acum sunt in alta camere si rad in hohote. ma duc sa vad ce fac ca de obicei dupa rasul asta mai urmeza si cate un plans. apoi o sa incerc sa ma uit la poze, daca nu apuc o las pe deseara.
a!! v-am zis ca avem deja melodii preferate si daca nu ne place ceva stim sa spunem si sa facem din cap: "NU". cam atat. inteleg aproape orice, pot sa le spun: "aduceti-mi aia sau aia" si aduc, dar de vorbit...inca nu
. doar ta-ta-ta. pe3ntru ei orice ar vrea sa zica doar ta-ta-ta cu intonatii
le iese
adriana & bianca si tudor (03.11.2004)