Copilasi nov-dec 2004 (106)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

In plus, ar trebui sa ai grija si de tine ca sa faci fata situatie nelacute prin care treci!
Mult noroc si sanatatea puiului tau!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

jasmine asa am ajuns si noi la suspiciunea de astm; tare mare grija trebuie cu copilasii asti.
Sanatate multa.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Jasmine, imi permit eu sa raspund in locul lui Aime, Fluimucilul nu este antibiotic este un fluidizant al secretiilor.
Este sub forma de granule care se dizolva in apa sau ceai.

Multa multa sanatate lui Radu si sa se faca bine cat mai repede!

P.S.Daca nu vrei sa-i dai antibiotic, poti incerca cu biseptol.

Dana & Iris 1+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Jasmine, nu e antibiotic Fluimucuilul (acetilcisteinum) www.farmaline.ro/dictionar.php?cid=5&aid=1941&pid=3759&&0355cd19f2925d0cd55ef5828510bbc4=88634623" target="_blank">aici prospect(prospectul e la capsule, dar pe tine te intereseaza indicatiile ...) este un prafulet f bun la gust, care ajuta la eliminarea mucozitatilor, dusmanul bronsiolitei....ii dadeam 2 plicuri (ptr copii)/zi in ceai sau chiar apa, are gust de portocale(3 zile), vit C 1 fiola /zi, Nurofen 2.5 ml la 8 ore(3-4 zile), Eurespal 1 lingurita de 2/zi tot vreo 4 zile. Eu sunam pediatra zilnic si ne spunea ce sa mai facem. Avem noroc de o dr...super.
daca te mai pot ajuta...cu drag!
Pupaceste-l pe Raducu

aime si Vladimir, 1an+

Edit: Danette
Jasmine, am uitat, in nasuc ii puneam 2/zi Pivalone.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

sanatate micutilor bolnaviori si multi pupici!

JASMINE daca vomita antibioticul ii dai din nou sau respecti intervalul intre administrari?sanatate lui Raducu!

i-am cumparat astazi casuta lui KEN cu niste personaje care apar intr-o emisiune pt copii.nu l-am vazut niciodata atat de fericit.mi-au dat lacrimile si m-am intrebat de ce am fost atat de tampita si nu i-am luat-o pana acum.de bucurie a facut pipi inauntru(statea pe olita si nu a mai avut rabdare asa ca a intrat).

IONELA nici lui Ken nu-i blac babetelele.le smulge cu ura si borboroseste pe limba lui,pe semne ca ma cearta.de asta si merge masina de spalat zilnic la noi.

mey voi tipati la copii vostri cand va scot din pepeni?eu am cam tipat si am remuscari acum caci am inteles de fapt caci el se exprima pe limba lui,incearca sa-mi comunice,nu inteleg si se enerveaza,izbeste,pocneste ...lucruri care ma scot din sarite.mai e cineva asa?

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by bits

mey voi tipati la copii vostri cand va scot din pepeni?eu am cam tipat si am remuscari acum caci am inteles de fapt caci el se exprima pe limba lui,incearca sa-mi comunice,nu inteleg si se enerveaza,izbeste,pocneste ...lucruri care ma scot din sarite.mai e cineva asa?

octy,KEN(1nov 2004)

Da, mai tipam,ca ne mai pierdem rabdarea . Sau daca nu tip tot imi potrivesc vocea in asa fel sa priceapa ca nu e bine. Dar pe ea tot acolo o doare si ma ignora total

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:

i-am cumparat astazi casuta lui KEN cu niste personaje care apar intr-o emisiune pt copii.nu l-am vazut niciodata atat de fericit.mi-au dat lacrimile si m-am intrebat de ce am fost atat de tampita si nu i-am luat-o pana acum.de bucurie a facut pipi inauntru(statea pe olita si nu a mai avut rabdare asa ca a intrat).

BITS... pune pozeeeeeeeeeeeee!.... Cu Ken si casutza...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:

si mie... Are un fel de maraiala... de simt ca mi se ridica tensiunea... Dar dupa aceea asa de rau imi pare... In general i-l pasez lu taica-su cand e in stari din astea (face asa cand e obosit) care e f calm in asemenea situatii de maraiala...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Si eu am mai tipat... nu neaparat din cauza maraielii ei, dar sunt unele momente cand este ATAT de INCAPATANATA.. incat am senzatia ca-l vad pe tat-su' in fata ochilor!
Daca sunt obosita, nervoasa, preocupata de ceva,... si ea nu ma asculta nici in ruptul capului cu vorba buna, imi ies din pepeni, evident! desi sunt Peste ca zodie, sunt putin cam colerica...
Imi pare si mie rau pe urma... dar nu vreau sa devina un mic tiran si sa aiba impresia ca ma domina, ca oricum ea castiga!

Nu stiu..., n-am gasit inca o solutie optima, sa nu oprim copilu', dar sa ma fac inteleasa si ascultata..

Dana & Iris 1+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

salutare, fetelor!!!!!!!!!!!
Ne alaturam si noi discutiilor despre copilasii de nov -dec. 2004, poate mai schimbam impresii, experiente, emotii, retete, si ce-o mai fi de schimbat si de impartasit!
Mami - Daniela_Gina si bebe - Matei, nascut la 23 nov. 2004.
Va pupam!!!!

Daniela

Mergi la inceput