Copilasi nov-dec 2004 (106)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Bitsule, si eu mai tip, e drept ca destul de rar la Mihnea , in schimb la Bianca....Sunt momente in care ma scoate din minti si nu ma pot abtine, dar recunosc sportiv ca eu sunt o fire colerica in general, si probabil dupa 1 an jumatate de stat acasa nervii mei sunt in pioneze.

Danette, Biseptolul este tot antibiotic, nu stiu daca e de folos la bronsiolita...

Jasmine, sa-mi spui tu cand vrei sa-ti dau date despre dr. Ionescu. Astept semnalul. Ma bucur ca sunteti mai bine!

Daniela, bine ati venit!
Ionela,

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by roserb
Danette, Biseptolul este tot antibiotic, nu stiu daca e de folos la bronsiolita...

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Ma bag si eu. Nu e antibiotic. Chiar am deschis subiect la parinii intreaba ca nu eram sigura nici eu. E o sulfamida. E undeva la granitza intre medicamentele obisnuite gen nurofen, eferalgan s.a. si antibiotice. caut imediat si linkul si il dau.
Deci Sumetrolim=biseptol www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67006" target="_blank">AICI Si www.farmaline.ro/?cid=1&pid=2360" target="_blank">AICI

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetelor, intr-adevar Biseptolul nu este antibiotic. Eu am terminat tehnologia produselor farmaceutice si am cautat in cursuri, ca nu mai tineam minte ... si asa este, face parte din grupa sulfamidelor. Vreti si o formula chimica ? Un prospect www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=2330" target="_blank">aici. Bronsiolita (virala fiind, nu bronsita acuta infectioasa, bacteriana, etc), nu necesita actiunea nici unui antibiotic sau sulfamide (nu stiu de ce se avanta dr astia asa, repede antibiotic).

Cat priveste tipatul....eu cred ca e normal ca ne mai manifestam asa, caci si mie mi se intampla. Are dreptate Danette, ei nu trebuie sa devina mici tirani, nici nu trebuie sa ne domine, dar nici sa incremeneasca cand ne vad. E si oboseala noastra, si nerabdarea de a-i vedea mai repede mari si cu discernamant...si poi asa-s mamicile, mai si tipa . Normal ca imi pare rau dupa episod, dar si lui ii trece repede

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

Dragelor,
baietelul meu (1 an si doua luni) are un oarecare vocabular, daca pot sa-i spun asa, la modul ca identifica automat cateva obiecte / animale: masina, cainele, pasarile, cartile, ceaiul, calul, marul, portocala. Le denumeste pe toate, dar numai cu prima silaba: "ma" in loc de masina (cine il aude are impresia ca zice "mama", dar nu e asa... "Mama" zice numai si numai in situatii limita, in schimb "Tata" e la ordinea zilei. De fapt, "tata" e singurul cuvant pe care-l zice complet si fara nici o problema), in loc de cal zice "ca", in loc de Pasari" zice "pa" etc. Stiu ca asa este, pentru ca si indica obiectul / animalul respectiv cu degetelul...
Ce ziceti, e cazul sa-mi fac griji? Aveti si voi asemenea probleme?

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Daniela in primul rand bine ai venit in familia noastra de noiembriste-decembriste. In al doilea, cred ca iti faci probleme pre devreme...de ex in vocabularul puiului meu exista 2 cuvinte clare MAMA si PA-PA, restul onomatopee si limba bebeluseasca...nu-mi fac griji, e mic, mey, are doar un an, abia a inceput cu mersu', cu papatul nepasat, totul e nou ptr el...intelege multe si stie si mai multe ...ca e smecher... da le luam cu usoru'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Ele, Aime, m-ati invins!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Daniela tu stai bine mamica.....Bia mea nu zice nika, nici n-arata cu degetul....cand are chef mai ia in mana cate ceva din ce numesc eu...asa ca eu nu mi-as face griji in locul tau si nici nu as incadra chestia asta la "probleme"....fiecare cu ritmul lui de dezvoltare, o sa zica toti de toate pana la urma! Si in primul rand....bine ai venit!
Bits da, da....vrem poze!

Ana si Bianca-iubita
poze noi
Sandwichele dragutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Daniela si Matei bine ati venit in
si eu zic ca nu este cazul sa-ti faci absolut nici o problema...nici ruxi a mea nu spune mare lucru...dar stie fff multe lucrui sa mi le arate cu degetelul ei micutz
ref tipat...si eu tip si apoi imi pare rau...
bitsule...pozeeeee!!!!

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

am vrut sa incep altfel dar am ajuns la mesajul lui try si nu m-am putut abtine sa nu ma opresc din citit si sa postez mesajul asa jumate cum e... FELICITARI VIITOARE DRAGUTZA MAMICUTZA! SA AI O SARCINA USOARA SI FRUMOASA!!!!! SI SA NU NE UITI. ca poate acum esti tentata sa te duci dincolo la mamici. m-as bucura sa impartasesti si cu noi senzatiile, mie chiar mi-e dor de perioada de sarcina. mai ales ca la noi e STOP la alti copii.

ce de progrese au facut unii copilasi!!! nu-mi vine sa cred! iris stie cum o cheama! eu daca-i intreb asa ceva se uita atat de mirati la mine, oare ce-o vrea si asta! eventual daca intreb unde e tudor sau bianca se arata cu degetul dar mai mult nu. danette chiar voiam sa te intreb mai demult: eu stiam ca vreti sa-i puneti numele iris-sophie si acum vad ca o cheama iris-miriam! miriam voiam eu pt. bianaca dar nu a vrut florin si tare m-am suparat. cum de v-ati razgandit? iti dai seama cand observ si eu! la un an!!!
"aratam un degetel daca suntem intrebati cati ani avem!"...alta necunoscuta pentru noi.
cat despre lapte...seara nu mananca deloc iar dimineata max 150ml tudor si 200ml bianca. atat!!!
fulguletz, miki, roserb, daniela_sb si . va multumesc din suflet ca v-ati gandit la noi

acum fug sa mai citesc si eventual sa vad si niste poze daca mai am timp.
azi a fost didutza pe la noi si le-a facut cateva poze. poate o sa pun daca mai am timp o poza in care se vede rau de tot exema de pe fata lui tudor ...ca de aseara i s-a inflamat din nou

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

carmen iarta-ma!!!! am zis ca ai baietel! si noi tot IRS19 "inhalam". cate 14 zile timp de 3 luni. dar cum se manifesta la daria?
dana vreau sa-ti spun si eu ceva legat de al 2-lea BB. intre sora mea si mine sunt 4 ani diferenta. cand eram mici mi se parea ca am o maaaaare responsabilitate, ma stresa chiar, uneori. acum suntem cele mai bune prietene si nici ca se observa diferenta de varsta, dimpotriva, multi ne cred gemene sau ca ea ar fi mai mare. asa ca momentul e bine ales oricand.
jasmine sanatate multa lui raducu! din ce cauza tot face bronsiolita aia?
daniela bine ati venit. am mai zis si eu de multe ori ca doar ta-ta spun aproape la orice si pt. orice. cred ca e mai simplu. a, ei mai zic si "te"...cand o vad pe Teo la TV
ne inscriem si noi la "copiii care tzipa"...cu 1 copil nervos: tudor. nu-mi vine sa cred cat poate fi de nervos cateodata si mi-e frica sa nu procedez gresit cu el pt.ca uneori cand chiar nu ma mai tin puterile tip si eu la bietul copil

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput