Copilasi nov-dec 2004 (106)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Aime,si eu eram impotriva antibioticului dar am patit-o in cazul meu dar mai ales in cazul lui Andrei ,am asteptat 2 zile sa-i treaca baiatului "viroza" timp in care a suferit mititelul si
pina la urma tot la antibiotic am ajuns ;de obicei virozele se suprainfecteaza cu bacterii si de aceea se recomanda un antibiotic de la inceput (sau un chimioterapic ,sau o sulfamida ).
Try , am citit vestea cea mare ,ma bucur din suflet pt tine ,stiu ca-ti doreai f mult inca un bb .
Eu nu indraznesc sa mai scriu , citesc despre ispravile copilasilor vostri si imi dau seama ca n-am cu ce sa ma laud . Andreiucu ' zice voios ma-ma ,ta-ta ,pa-pa ,si uneori imi place sa cred ca mai zice be-be si ga-ta .In rest pe limba lui ...Are 8 dintisori ,3 masetutze si ne luptam cu cea de-a 4-a .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna
poate o sa pun daca mai am timp o poza in care se vede rau de tot exema de pe fata lui tudor ...ca de aseara i s-a inflamat din nou

of...of...te inteleg perfect!
nu stiu, ma intreb si eu, daca ai incerca cu elidel? doctorul tau ce zice, schimbati tratamentul, sau ?
eu am citit ca, din cand in cand e indicat sa ii schimbi tratamentul (unguentele, etc)...
va tin pumnii sa fie bine!
i-ai mai dat ceva nou de mancarica? intreb si eu, poate asta sa fie motivul...Sau poate a facut vaccin de curand...
David e mai bine, a avut si el perioade mai gri dar ii dau cu un pic de elidel si ii trece...

si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

...ha! ca sa fiu la subiect..vocabularul lui David consta in ma-ma(si striga doar ca sa imi arate ca a dat drumul la aragaz sau facut alt pocinog) si alo(cand duce termometrul la ureche, pe post de telefon) si..cam atat......dar e suficient , zic io ...In rest, vorbeste intr-o bebeluseasca revizuita si avansata...

desigur ca tzip la el, ca doar sunt si eu oama, nu? oricum, de cand cu David, parca am mai invatat sa mai imi tzin nervii in frau...
dar DA, tzip la el , in special cand sunt bolnava sau obosita sau cine stie ce problema pe creier am

p.s am pus-o pe Sabinutza (cookie) sefa de trib de puradei . sa ne traiasca sefa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna fetele!

M-a cam luat valul pe aicipe forum si iata-ma-s la ora asta tarzie...

Dana,spui ca ai primit banii prin posta.A fost optiunea ta asta?Intreb pt ca eu as vrea sa primesc banii pe card si daca nu se poate sa vad cum procedez cu posta,ca acum nu mai locuiesc la adresa de pe buletin.

Mai fetelor am vazut ca discutati despre rastitul sau tipatul la copil.Mi s-a mai intamplat si mie sa tip la Robert,dar dupa aia mi-a parut groaznic de rau,pt ca el este un copil cuminte si fara motiv nu plange sau maraie.Dar cateodata nu mai am puterea sa judec inainte de a ridica tonul sau de a mi se ridica nervu' la creier. Stau si ma gandesc ca inainte cu o zi de a incepe gripa,de care aproape ca am scapat,a fost groazic de mofturos si plangacios si marait...Si atunci chiar "l-am certat" pentru ca nu intelegeam ce are,ce vrea,credeam ca i-a venit vreo toana si vrea sa ma necajeasca...Si cand colo saracutul de el era ca dinainte de gripa,cunoasteti si voi simptomele,de dureri de oase si de cap...Si eu l-am certat!!! Mi-am impus de atunci sa fiu mai calma,sper sa reusesc!

Azi m-am bucurat nespus atunci cand imi arata in carte calul si spunea:"catica" si la gasca "gaga".

De ceva timp sotul si-a schimbat serviciul si acum ajunge acasa doar seara.Vreau sa va spun ca de cand intra pe usa si pana la culcare Robert nu se mai dezlipeste de el! Vrea sa stea numai in brate cu capul pe umar si manutele dupa gat.Tat-su e topit,va dati seama,iar pe mine parca ma roade olecuta gelozia,dar imi trece repede cand ii vad bucuria copilului si apoi ma gandesc si la partea practica,mai am si eu timp de un DC...

Nici eu nu prea sunt de acord cu antibioticul,dar acum,dupa faza cu febra mare si frisoane i l-am dat fara sa mai comentez.Cred ca daca imi spunea dr sa-i dau cine stie ce minunatie (aici as fi folosit un limbaj mai neacademic,dar sunt o duamna deci ma abtin ) i-as fi dat fara sa cracnesc,numai sa vad ca este bine.Acuma nu stiu ce sa zic,o parere foarte buna nu am despre medicii de la noi,dar eu ma gandesc ca daca tot a facut o facultate de medicina inseamna ca e mai destept ca mine si stie mai multe decat mine in acest domeniu,deci stie ce tratament sa prescrie.Bineinteles ca mai sunt si exceptii si nu se aplica aceasta regula intotdeauna.

Deocamdata va pup si va urez o noapte linistita!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salutare!
Posedam si noi bebe scancit, ca mai vine Zana Maseluta cu ceva nou...Mai, si zana, asta, nu poate sa duca dintisorii fara dureri... Are mititica gingiutele inflamate, tocmai a iesit un colt de maseluta jos si se pragatesc si alea de sus...offff, ce dureri or fi pe ea, puiul mamei...
Vreau sa va intreb, copilasii vostri mai papa ceva atunci cand le ies dintisorii? Ca noi taaaare ne mai chinuim...doar laptele de seara ce-l mai bea...si dimineata...in rest...pauza!

Jasmine, sanatate lui Raducu, sa ne dai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna dimineata, la toata lumea!

In privinta indemnizatiei, cine vrea sa o primeasca prin card trebuie sa mai aiba rabdare 2 luni. Stiu, pentru ca ieri ne-am interesat, ca si noi o vroiam la fel nu prin mandat postal. Dar datorita agitatiei de moment, ni s-a zis sa asteptam, caci primele luni se va da asa, iar dupa asta se va tine cont de cererile facute si se vor da prin card. dar nu sunt valabile toate bancile. Adica depinde la ce banca ati facut contul pentru ca nu cu toate colaboreala astia care se ocupa cu indemnizatiile.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Legat de vocabularul si "intelepciunea" fetei mele nu pot sa spun decat sa este vorbareata, dar timida. Este o sfanta in fata unor straini, chiar daca e prietenoasa si rade si sta la toata lumea nu inseamna ca face tot ce face de fata cu noi. Spre exemplu, stie sa faca PA, daca ii spui "nu" iti face cu degetul aratator "nu-nu", zice ba-ba, ma-ma, ta-ta, bau. Dar confunda termenii! Adica eu sunt "bau" si taica-su e "ma-ma". Zice "ma-ma" cand da de greu si mai zice "da". Daca vrea sa obtina ceva spune: "de-te", iar cand se joaca repeta si rade de ea, presupun: "ba-di-ca, ba-di-ca".
Daca apuca telecomanda deschide televizorul si schimba canalele. Iar cu telefonul cand se joaca, ti-l pune la ureche si zice "de-te", adica spune, iar tu trebuie sa vorbesti. Si-l pune si ei, dar ii place sa te auda pe tine spunand "alo".
Bate din palme si obiectele pe care le ducem noi la gura, adica: lingura, pahar, ata de dintzi si mai stiu eu ce, le duce si ea.
Cand o imbrac cu o bluzita cu nasturi colorati reteta: "de-te", care inseamna si "uite". Si fireste ca incepe sa-i desfaca. Adica eu inchei pe o parte, ea descheie pe partea ailalta si tot asa.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Salutare!

Mai ce copii vorbareti.
Astazi imi aduc piticul acasa .
Sa vedem ce mai stie el sa zica si sa faca. Eu sunt numai cu constatarea. In fiecare weekend ma uimeste cu ceva nou.

Pupici,

Flory 21+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Adriana, .. mie si acum imi place mult Sophie... dar sotzului meu i-a placut mai mult Miriam, si am cedat fiindca Iris eu alesesem.
Apoi a fost si chestia ca Iris este un nume pagan, iar Miriam este numele real al Sf. Fecioare....eu sunt si Maria si atunci am ales pentru ea Miriam.
Stii ce nume imi placea inca mult dar sotzului nu, Myrtill (inseamna afina), e rar si deosebit.
Eu aveam un fix sa aiba un nume care sa nu se termine in "a"...
Da, legat de diferenta de varsta intre copii si eu cred ca 4 ani nu-i prea mult, dar 7, 10 de ex. e deja diferenta serioasa.
Ma gandeam la ce zicea Andra (try) ca pentru ea e ideala diferenta de 2 ani, intre mine si sora mea sunt 1,8 ani... si n-am fost deloc prietene in copilarie, adolescentza... acum suntem si ne intelegem grozav, dar atunci nu era deloc asa, ne bateam mult, ne certam, ne luam lucruri una alteia, ne param la parinti, aveam prieteni diferiti ... era razboi continuu. O tin minte pe mama cum ne fortza sa ne impacam.
Dar desigur, depinde de firea copiilor.
Adriana, pupici piticilor!

Miha, eu am optat sa primesc banii prin posta. In Baia Mare nu sunt prea multe locuri unde poti plati de pe card si ma enerveaza sa merg la banca cand am nevoie. Asa, m-i aduce acasa.

Daniela, bine ai venit intre noi. Si fiica mea este nascuta tot in 23.11.2004.

Dana & Iris 1+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

A plecat Andrei la bunici ! Am plins ,am avut sentimentul ca-l parasesc ,mai ales ca seara eu ii dau sa manince si-l adorm ,sint niste clipe unice de tandreturi intre noi .Sotul meu ma tiraste o sapt la munte ,am sa ma topesc de dorul Andreiucului !
Andreap ,daca veniti in Pitesti sa ma suni sa o mai vad si eu pe Mariuca ! Sint in butoi rauuuuu ...
Cookie,si Andrei maninca putin cind ii ies dintisori ,il las sa pape cit vrea si-i mai dau Nurofen pt durere .
Jasmine,sinteti mai bine ?
Adriana,pe linga medicamente ,cu homeopate ati incercat ?
M-a mincat sa-mi pun Windows XP ,abia merge ,mai bine ramineam cu '98 -ul meu .

Mergi la inceput