Copilasi nov-dec 2004 (106)
Raspunsuri - Pagina 7
FELIS spune:
quote:
Originally posted by cookie
Fetelor, ia uitati-va ce zgamboi de copchila are mama...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/detail?.dir=1763&.dnm=21c7re2.jpg&.src=ph
Cookie si Sabina bulina

Pupici la Sef...

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
dama spune:
N-am mai putut intra pe net cateva zile (probl tehnice) si uite ce surpriza mi-e dat sa vaz...
BRAVO Try, felicitari si sarcina usoara, sa faci un bebe sanatos si frumos ca Alexutzu.
Ce de gravidutze deja...vreau si eu, dar inca nu se poate...ce frumos trebuie sa fie sa retraiesti momentele astea unice, nu-i asa? Bravo la toate gravidutzle noi si multa sanatate.
Dana, initial am crezut ca pisicutza e reala...
la papusica ta, e frumoasa foc.
Cookie sa-ti traiasca sefutza, si-a luat in serios rolul, pe langa ca e harnicuta casei.
Ma duc sa mai citesc si in urma si sa mai vad poze noi...revin mai incolo ca acum am timp...o sa va povestesc si de ce...
PS Delia pupici lui Iustinel frumusel pe care l-am vazut inainte sa ma lase calc. Imi place cum papa el singurel si frumos.
aime spune:
Buna dimineata!
Cookie ce extaziat a fost Vladut ca a vazut-o pe Sabinutza
, arata incontinuu monitorul...mey, ma tem ca-i cam plac fetele...ieri Risi, azi Sabinutza
.Imi place ca ai fata gospodina si motzata si eleganta si mai e si cu personalitate, ceea ce se vede din plin in ultima poza
. Poza cu peruca de felul ala are si Vladut....ce de coincidente, ca sa nu mai zic ca si el face nu-iiiii....sigur copiii nostri comunica cumva 
Delia
nu stiam unde ati disparut 
aime si
Vladimir, 1an+
miria_cristina spune:
COOKIE - ce haioasa fatuca ai! Cu bluzica ei de sefa!!![]()
![]()
DANA - si eu cautam pisicile prin poze
si eram putin...derutata!![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
bits spune:
WOW WOWWWWW ce veste de zile mari
.BRAVOOOO ANDRA FELICITARIIIII!iti doresc din tot sufletul o sarcina usoara si lipsita de probleme,iar bebe sa fie o ea si sa fie sanatos(asa).
sa vedem cine e urmatoarea![]()
eu cand vad cum se manifesta Ken ma gandesc cu groaza cum mi-ar fi cu un al 2-lea.stiu ca la inceput va fi greu dar apoi se au unul pe celalalt si e mai usor.eu consider ca distanta mai mica intre frati e mai satisfacatoare caci invata ambii in acelasi timp si se au ca parteneri de joaca.vorbele sunt usor de spus mai greu e cu practica.
octy,KEN(1nov 2004)
danette spune:
Vai fetelor, sunt coplesitade laudele voastre pentru Risi, dar pot sa spun ca mi-e draga si mie mai mult decat ochii din cap si uneori ma gandesc ca nu stiu cum am reusit noi (eu si Mircea) sa facem asa copilutza scumpica.
Cat despre inteligentza... eu zic ca toti copii sunt deosebiti in felul lor, fiecare are ceva special, numai al lui, si de buna seama toti ajung sa mearga, sa vorbeasca, sa stie culorile, etc. etc. doar ca sunt in stadii diferite si e normal sa fie asa.
In privintza fetei mele, eu cel mai mult ma bucur ca este o tipa dezinhibata si vesela, comunica usor si-i place anturajul.Cred ca asta e una din cheile succesului multora si cred ca daca o sa ramana asa, o s-o ajute in viatza.
Ele, sa stii ca nu prea sta la pozat (e o iluzie..), ma cam chinui sa fac pozele nemiscate. Incerc mereu sa-i atrag atentia catre obiectiv si in acelasi timp sa apas si pe butonul aparatului foto...![]()
Dana & Iris 1+
pozele noastre
Ele spune:
[quote]Originally posted by danette
In privintza fetei mele, eu cel mai mult ma bucur ca este o tipa dezinhibata si vesela, comunica usor si-i place anturajul.
Dana & Iris 1+
pozele noastre
Aici parca ai prezentat-o pe fica-mea ![]()
Dar tot prima la obraznicii si la prostii ramane 

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
Bobita spune:
TRYYYY, felicitari, bb sanatos si sarcina usoara pina la 40 sapt.
Mai e vreun bb pe aici care scrisneste din gingi (caci masele nu avem iar dinti 2 jos si 4 sus)?
carmen spune:
Buna ziua mamic dragi,
V-am citit cu drag, m-am uitat la toate pozele. Eu de luni am inceput serviciul si nu am timp liber decat fff putin. M-am bucurat sa vad toti copilasii in poze fie ei sefi, sau cu pisicute in brate; imi pare rau ca nu imi mai amintesc sa enumar aici dar ma bucur ca v-am vazut copii sanatosi.
Try sanatate multa. Mai ati bagat boala in mine, daca raman si eu insarcinata????? Eu inca sunt obosita dupa 2 copii. Nu stiu daca mai vreau unul dar daca mai vreau nu acum ca
nu rezist. Eu am trecut de la pampers si sticlute cu ANa la pampersi si sticlute cu Daria
cred ca inca o trecere din asta e fatala pentru psihicul meu
.
Adriana fetita mea (are) de fapt cred ca e mai mult o predispozitie la astm Nu ii fac tratament pentru astm ii dau ceva pentru intarirea organismului fata de infectii. SI eu trebuie sa ii dau pufuri de IRS19 dar abia sapt viitoare incep pentru ca am vacut ROR si ne-a zis sa dam numai la 7 zile de la vaccin. Voi ce pufuri folositi?
Va las ca am o gramada de treaba la work si sper sa mai revin.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
danette spune:
Fetelor, eu azi am avut o maaare surpriza: mi-am primit banii de la DMSSF, au venit acasa cu posta. Impreuna cu o Decizie prin care m-i se comunica ca dosarul mi-e aprobat si ca plata banilor se va face intre 5-12 a lunii.
Foarte de treaba astia de la DM, fata de ce probleme aveam cu Casa de Pensii...
Dana & Iris 1+
pozele noastre