Copilasi nov-dec 2004 (106)
Raspunsuri - Pagina 6
dianaiulie2009 spune:
' neatza fetelor !!!
Cam rar reusesc sa intru pe forum , din cauza piticutei mele care vrea si ea sa butoneze impreuna cu mine .
Vreau sa va spun ca la noi s-au primit banii pentru CIC pe luna ianuarie .
albumele noastre
Ele spune:
TRY felicitari!!!m-au luat emotiile cand am citit aseara si am ramas muta.![]()
Dintotdeauna te-am admirat si din toate mesajele tale am avut cate ceva de invatat.
Felicitari inca o data si o sarcina usoara, fara probleme si bb sanatos.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
Ele spune:
Parca ma apuca si pe mine pofta de al doilea bebe. sa-i facem Denisei vreo fratioara.![]()
Dar eu tot timpul am crezut ca distanta ideala intre ei e pe putin 4 ani.
Deny..si altii
danette spune:
quote:
Originally posted by cookie
Fetelor, ia uitati-va ce zgamboi de copchila are mama...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/detail?.dir=1763&.dnm=21c7re2.jpg&.src=ph
Cookie si Sabina bulina
Cookie, foarte dragutza SI IMPORTANTA bulinutza ta! I-am aratat-o si lui Risi care a inceput sa rada si a spus de 2 ori: IK... da' NU STIU CE-A VRUT SA-NSEMNE...
Dana & Iris 1+
pozele noastre
Dutzi spune:
Felicitari, Try! Sa ai o sarcina usoara, un bb sanatos si sa te bucuri cat poti de tare de perioada asta minunata.
multi, multi, Sefei
...e nemaipomenita si e clar ca si-a-nsusit pe deplin rolul
.
Cici, multa sanatate si pupici Alexiei.
Va pupam,
danette spune:
quote:
Originally posted by try
Danke Dana, daca ai stii ce neinsemnat mi se pare acum sa ma gandesc ce anume este: fetita sau baiat. Normal ca in sufletul meu tot imi doresc o fetita, insa asa e asa de moft. Mi-am dorit tare mult un al doilea bebe si nu mai conteaza ce este, important e ca alex o sa mai aiba un partener, iar asta ma face atat de multumita. Stiu ca oricat situatie materiala ia-i oferi copilului tau, nimic nu poate inlocui experienta de a avea un frate sau o sora, iar asta e unul din lucrurile cele mai de pret pe care i le pot oferi lui Alex: sa nu fie singur, sa stie ce inseamna sa iti pese de cel de langa tine, sa stie ca in orice moment e cineva care ii poate oferi neconditionat sprijinul la orice ora din zi si din noapte, caci asta inteleg eu prin a avea un frate/sora. Si sper sa reusesc sa le insuflu si acest sentiment. Oi Doamne, dar mai e mult pana acolo, sa ma vad intai trecuta parleazul si apoi mai vorbim...
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"aaaain 5+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Andra, i-am spus aseara si lui Mircea de bb-ele tau si am avut din nou o discutie despre subiectul : al 2-lea copil...
Ai dreptate tu cand scrii ca e altfel cand mai ai frati:"sa nu fie singur, sa stie ce inseamna sa iti pese de cel de langa tine, sa stie ca in orice moment e cineva care ii poate oferi neconditionat sprijinul la orice ora din zi si din noapte", cel putin eu si sora-mea asa suntem.
Pentru Iris mi-am reconsiderat si eu gandurile referitor la al 2-lea copil, dar eu o sa mai astept...vreo 2 ani.
Dana & Iris 1+
pozele noastre
roserb spune:
Andra, ce veste minunata! Felicitari si sa dea Dumnezeu sa aveti un copilas sanatos, iar tu o sarcina usoara! Ia uite ce de mamici curajoase in trupa noastra!
Dana, si eu am gandit ca tine, am spus ca minim 3 ani diferenta intre copii ar fi bine sa fie, ca sa ma pot descurca.
Cookie, e o papusa fetita ta!

Roxana&Co
POZE CU PITICII
Dutzi spune:
http://community.webshots.com/photo/547253022/2224158330041392996InUDxQ
Danette, o poza ff reusita si o fetita superba
.
cookie spune:
Fetelor, saru-mana! 
Danette, n-am cuvinte sa-ti spun ce scumpica e fetita ta...mi se umezesc ochii cand o vad...
Ele spune:
Dana am vazut-o si noi pe Risi ieri . Ai o splendoare de fetitza si sta de pozat de mama mama. Poate chiar o faci fotomodel
ca la inteligenta se vede deja ca ne eclipseaza ![]()
Deny..si altii

aaaain 5+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 .........