Copilasi nov-dec 2004 (106)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

TRY........... FELICITARI!!!!!!!!... Sarcina usoara si bb sanatos.... Ma bucur enorm pt tine!.... Felicitari inca odata!....

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Felicitari, Try!!!! Ce bucurie mare! Pe langa sot, ne-ai luat si pe noi prin surprindere. Sa dea Doamne Doamne sa fie o sarcina usoara, sa decurga totul normal si sa aveti un bebe sanatos si frumos ca Alex.

Si as avea o propunere (daca sunteti de acord): sa trecem la sfarsitul listutei cu bebelusi si mamicile care il asteapta pe al doilea (sau al treilea, de ce nu?). Asa incat cine mai are ganduri sa-i vina mai repede inspiratia si cine nu, sa se simta bine gandindu-se la perioada frumoasa prin care a trecut.

micutei Celin si refacere usoara mamicii!

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Try felicitariiiiiii!!!!! sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Asta da surpriza, ne-ai luat prin surprindere pe toate, ha ha, bravo voua
Haideti fetelor, cine ni se mai alatura??????
Eu ma gandeam ca trebuie sa traiesc perioada asta de grviditate la maxim de data asta ca nu stiu daca mai intalnesc cu asa ceva...ne oprim la 2 copii.

Am vazut si eu toate pozele cu copilasii dragalasi, sunt niste scumpi toti si sunt cei mai frumosi de pe lume...sa ne traiasca si sa mai facem,nu?

Noi suntem bine, va citim dar mai putin cu postarile ca nu prea avem vreme..n-am reusit sa pun poze noi cu Alexia dar vin ele cat de curand

Multumim OtiliaV de aprecieri, da, Alexia e pe prima pagina la desprecopii.com , i-am trimis poza acum vreo 2 luni cred s acum e acolo, asa ca daca vreti admirti-ne, ha ha

Azi am fost si noi la nenea doctor si l-am vazut pe bebe, e bine acolo in burtica si i-am auzit si inimioara, e o minune sa retraiesc din nou clipe minunate....si deja imi pare rau ca or sa treaca, ha ha

Ioana_du, ai gasit ceva exercitii pe internet sau doar ti-a spus Miki??? ca vreau si eu, ha ha....pana mai pot....deja mi-e groaza cat o sa ma ingras dar lasa ca nu conteaza, bebe sa fie sanatos ca apoi slabim noi.

Alexia mea e bine, sta cu bunica ei cat sunt eu la servici si zburda prin casa toata ziua,nu sta o clipa...stie o gramada de lucruri numai ca nu vorbeste multe decat pe limba ei, sau mama, tata, apa, papa...am inteles ca alti copii vorbesc multe deja dar se pare ca fiecare la vremea lor.
Avem si noi carticica cu ferestruici cu ferma dar inca nu i-am aratat-o, mai astept vreo 2 luni si-apoi....in schimb avem alte carticele si stim aproape toate animalele, culorile mai putin

V-am pupat fetelor si aveti grija de puiutii vostri

Cici,Alexia ( 22.12.2004) & samburica 8 sapt

Poze

Mergi la inceput

TRy am uitat sa spun ce bine ne-am potrivit ca suntem din nou in aceeasi grupa sept - oct 2006 ha ha

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Exact la asta ma gandeam si eu Cici, ca am nimeri iar in aceeasi grupa, dar de data asta tu esti fruntasa.
Va multumesc fetelor pentru gandurile frumoase si sa va auda Domnul toate urarile de bine si mai ales p-alea cu sanatatea.Ca nu-mi sta mintea si inima la altceva decat sa fie bebe sanatos. Nu ma pot gandi la mai multe acum. Au fost multe dintr-o data si m-au podidit o mie de ganduri.
Pana nu ajungem sa ascultam si noi inimioare si sa vedem un ghemotoc mic la eco, nu o sa avem prea multa liniste.
O sa iau din nou progesteron si baby aspirine, am vorbit cu medicul la tel., insa prima vizita la el o s-o am pe 7 martie cand o sa fim in 9 sapt.

.......in 5+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

TRy de ce trebuie sa faci tratament de sustinere????? zi-mi si mie asa sa stiu si eu
iti urez sa ai o sarcina fara greturi, eu ii multumesc la D-zeu ca n-am nimic decat ca de azi m-am cam racit un pic dar o sa bag lamai la greu

pupici si noapte buna

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Try....felicitari!
Sa dea Domnul sa fie un bebe sanatos si tu sa duci sarcina cu bine!
Asa de tare m-ai impresionat, ca spre dimineata am visat ca sunt si eu graviduta...si n-am mai putut dormi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Try, felicitari!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

La Alex pana in ce saptamana ai luat tratament de sustinere?

Ce de gravidutze...haideti fetelor cine se mai inscrie?..:))

Aseara am fost la Andrei (care din nou e la mama....). Ce credeti voi ....a invatat sa strige ciinele. Pe catea o cheama Cara si el nu poate decat "Caia, caia". E bine si atat decat nik....in plus ieri cica a mancat singur cu linguritza. Intre ghilimele amancat singu, caci cred ca mai mult s-a balacit dar e un pas inainte.

Pupici,

Flory 20+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, ia uitati-va ce zgamboi de copchila are mama...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/detail?.dir=1763&.dnm=21c7re2.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor
cookie am ras de m-am prapadit...nu numai ca poarta inscripitia pe piept dar zici ca stie ce scrie acolo asa se uitasabinutza din partea mea.
va pup pe toate si pe copilashi si va doresc o zi buna

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput