Copilasi nov-dec 2004 (106)
Raspunsuri - Pagina 4
danette spune:
DOAMNE Andra, sa fie intr-un ceas bun, ce m-am mai emotionat cand am citit post-ul tau!
Sa fiti sanatosi/ sanatoase, sa fie o sarcina usoara si la termen! Poate o sa fie fetitza !
Daca n-o sa ai greturi o sa fie un motiv bun sa te gandesti la asta!
multi pupici

Fetelor, ma bucur ca v-au placut pozele noastre cu pisica, multumim de aprecieri Aime, Roxana, Daniela!
Dana & Iris 1+
pozele noastre
onitza spune:
Felicitari Try si sarcina usoara gravidutelor in continuare!!!!!!!
Mey, am un ostropel in cuptor de miroase in toata casa numai a friptura cu vin si usturoi, de salivez intr-una@!!!!!!!
Of, nu se mai face odata!!!!! ![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Otiliav spune:
Try, ce veste buna, sa fie intr-un ceas bun, felicitari si sarcina usoara, sa speram ca Alex va fi cumintel iar la servici sa fie cat mai usor!
Cici, ce surpriza s-o vedem pe Alexia la galeria vedetelor!
Danette, ce pisicuta dragutza, iar Iris este o minune, si deja are educatie nu gluma.
Jasmine, eu am tot citit ca mergeati prin Cora, si am sperat ca vorbesti de Cora Pantelimon. Si cum adica te-ai luat de fumat, vrei bataita!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
try spune:
Danke Dana, daca ai stii ce neinsemnat mi se pare acum sa ma gandesc ce anume este: fetita sau baiat. Normal ca in sufletul meu tot imi doresc o fetita, insa asa e asa de moft. Mi-am dorit tare mult un al doilea bebe si nu mai conteaza ce este, important e ca alex o sa mai aiba un partener, iar asta ma face atat de multumita. Stiu ca oricat situatie materiala ia-i oferi copilului tau, nimic nu poate inlocui experienta de a avea un frate sau o sora, iar asta e unul din lucrurile cele mai de pret pe care i le pot oferi lui Alex: sa nu fie singur, sa stie ce inseamna sa iti pese de cel de langa tine, sa stie ca in orice moment e cineva care ii poate oferi neconditionat sprijinul la orice ora din zi si din noapte, caci asta inteleg eu prin a avea un frate/sora. Si sper sa reusesc sa le insuflu si acest sentiment. Oi Doamne, dar mai e mult pana acolo, sa ma vad intai trecuta parleazul si apoi mai vorbim...
aaaain 5+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
eveline spune:
Try bravo mamica! Felicitari si o sarcina usoara!
Ia uitati ca se mareste listuta de gravidutze dintre noi....is curioasa cine urmeaza...
Ana si Bianca-iubita
poze noi
fulguletz spune:
try, asta da motiv de veselie, chiraiala si dezmatz!
sa fie intr-un ceas bun! sarcina fara gretzuri prea multe si la termen!
si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
try spune:
Hai ca eu ii multumeam Danei crezand ca mesajul meu va fi dupa al ei, dar pana am reusit eu sa-l scriu pe tot normal ca au aparut si alte postari.
Va multumesc tuturor!
Hai ca azi am cam frecat menta la serv...
.......in 5+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
monica-elizabet spune:
wow...asta da veste...try, felicitari, Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara, bb sanatos...si ce-o fii sanatos sa fie
am si eu o veste sa va dau, incerc sa copiez un mesaj al surorii mireikluker
"Buna fetelor,
Am intrat pe la voi sa va spun ca sora mea miraklucker a nascut azi la ora 10 o fetita de 3 kg si 48 cm pe care o cheama Celin.
Totul a decurs bine. Cind mai am vesti va mai scriu."
bun venit pe lume micutza CELIN
mira refacere rapida si asteptam pozeeee...pupici celor 3 copilashi
va pup fetelor si va urez noapte buna
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
ioana_du spune:
WOW, ANDRA !!!!!!!!!!!!!! Felicitari si sarcina usoara, draga noastra, sa fii sanatoasa si sa ne faci un super bebelus!
In alta ordine de idei (dar cu oarecare legatura de cauzalitate....) , Fulgule draga, ai intuit perfect! Am abdomen de Heidi Klumm , Kate Moss SI naomi Campbell. Impreuna. Abdomenele tutuor. Unul peste altul (in fine, ai prins ideea ![]()
![]()
)Da' lasa, ca mi-a zis Miki sa fac exercitii combinate (saru'mana Miki, am gasit niste belele de exercitii care, daca nu ma omoara, sigur imi aplatizeaza abdomenul. Sint foarte optimista in acest sens. De fapt realitatea este ca sint atat de optimista incat mananc pizza, desi este ora atat de inaintata, intrucat maine dimineatza ......)
De azi am trecut-o pe Bianca din nou pe Peritol ... Sper sa aiba si alt efect decat cel al maraielii aferente ...
Si Bianca mea este o mare dansatoare. Da' mare de tot! Cum aude muzica, imediat isi pune funduletul in balans .... Seamana cu mien, si eu sint disperata sa dansez..... dar Bia m-a depasit la faza asta. Duminica tata se uita la TV, la slujba (uitati-va cum nu comentez acest aspect). Si la slujba....se canta, na! Iar Bianca ...... ati retinut ce mult ii place sa danseze?
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
Admirati-ne
eveline spune:
Mey eu tot nu-mi revin...serios Try?
Inca o data...sarcina usoara!
Ana si Bianca-iubita
poze noi
Sandwichele dragutze