Copilasi nov-dec 2004 (106)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Da' da ce in Bucuresti, la rubricutza Noutati nu sunt trecute numele celor respinsi?
Eu n-am gasit!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

servus dragelor noiembriste si decembriste! mey, m-ati tot facut sa rad cu postarile voastre care mai de care mai haioase(ionico_du...facusi burta de Heidi klum oder ba ?

fetilii, am vazut toate pozele voastre...
super!

din pacate nu am timp suficient sa raspund la cate as vrea io asa ca ma rezum sa mai zic un pic despre noi, si anume ca , in urma unor consultatzii mai atente David nu a avut infetie urinara ci o infectie la putzulica , probabil cauzata de fimoza, pe care doctora a descoperit-o...asa ca joi mergem sa il vada un chirurg sa vada daca e cazul de operatie sau ba...

adriana, chiar ma intrebam ce mai faceti voi...asa ca ai aparut la tzanc.... Exact asa mi-au zis si mie doctorii despre dermatita si astm si eu incerc sa-mi mentzin optimismul, ca ce pot face mai mult de atat?

in rest, astept primavara aia

P.S. stiu ca a mai intrebat cineva dar o mai fac si io, again, voi ce le mai dati puradeilor de mancare seara?

si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Mai spun inca o data, clar si raspicat: frumoasa fetita ai, Dana, ma da gata de cate ori o vad!

Adriana, ma bucur ca ne mai dai vesti despre voi. Pupam gemeneii scumpi si dansatori!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Mai scriu si eu da' tot in graba. Ca la cate poze am tot vazut, am ramas in urma cu citiul .
Miria, vorbeam serios. Daca ai telent, de ce sa nu profiti de el? Ai putea sa le vinzi la magazine din astea mici care comercializeaza decoratiuni pentru interior... Damianei care doarme bine in orice pozitie.
Dana, bineinteles ca ne place si de Iris si de pisicuta ei.
Paxela, ce va mai fac pestii?
Adriana, ma bucur sa mai aud vesti de la voi. Va doresc sa fie totul ok cu sanatatea.
Miha, incearca niste lamaie cu miere. Si seara ceai cald. Eu asa m-am tratat la ultima raceala.

Ce-i mai dau lui Danutz seara de mancare: cereale pt copii mari cu lapte, cereale pt. copii mici cu lapte si iaurt, mamaligutza cu branza sau lapte, gris cu lapte, pine cu unt si iaurt, papanasi...

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Am intrat doar un pic sa va dau de stire ca si noi mai asteptam un bebelus.
S-a-ntamplat in ianuarie (tati e de vina in 70-80%) si acum pot spune ca am intrat in sapt. a 6-a. Nu am fost inca la medic, astept sa vad cand pot face programare si daca o sa-mi mai prescrie tratament de sustinere (progesteron si baby aspirine) asa cum a fost la sarcina cu alex.
Ne-a luat cam pe sus stirea. Eu ca eu, ca banuielile stiti cum sunt, nu apar dintr-o data, ci usor-usor mai ai un semn, mai una-alta. Dar pe tati l-a luat chiar pe sus.
Una peste alta sunt tare fericita si nu ma rog decat sa fie bebe sanatos si sa mearga sarcina asa cum a mers de bine si la alex. Tati mi-a marturisit ca e tare bucuros, desi pana sa se intample intamplarea intamplatoare il luasese pe NU in brate legat de al doilea bebe.
DNP-ul este undeva la inceputul lui octombrie (o luna mai devreme ca alex).
Am avut doar greturi episodice pana acum si nu suparatoare (fatza de cum a fost la alex cand deja din a 6-a sapt. am inceput sa vomit zilnic), insa de-abia intru in sezonul greturilor, e timp destul sa se manifeste. Obosesc mai repede (am avut vreo 2 zile cand ma simteam ca in 7 luni). Nu am somnolente, din contra ma pasc insomniile.
In fine, sper sa fie totul ok si sa ajungem amandoi sau amandoua cu bine la termen.

Si sa va mai spun si cate ceva de noi: lui alex i-au dat 3 maselute intr-o singura sapt. si se vaita din cand in cand mititelul. E mare smecher si cu chef de joaca tot timpul. Se supara tare daca el are chef de joaca si tu te opresti inainte sa se sature el.
Avem o problemuta cu sculatul noaptea. Din ian. a aparut, de cand s-a speriat rau de tot intr-o noapte si a plans 3 ore pana am reusit sa-l reculc. De atunci are cand si cand nopti cand se trezeste si plange si trebuie sa stau langa el pana readoarme. Azi nopate s-a trezit de 3 ori, spre exemplu, dar are si nopti la rand cand nu se trezeste deloc.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Try,felicitari si sarcina usoara!
Poate-i faci o surioara dragalasului de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

try, felicitari sarcina usoara ,cat mai putine greturi si un bb sanatos

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

TRY - Sarcina usoara si bebe sanatos!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

try stiu ca iti doreai, ca erai "cea mai prima" doritoare asa ca....numai bine, putine greturi si bb sanatos si la termen.

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Try,felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Vaaaiii...ce dor mi se face de acea perioada...tare as mai vrea si eu un bebe,dar...

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput