IN BANAT LA NOI ACASA ( 3 )
Raspunsuri - Pagina 8
dia_codat spune:
Ce se intimpla fetelor,
Toata ziua nu ati scris nimic? Chiar sunt singura care bintuie pe aici?
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
ingerash spune:
Salut!
vad ca nu ati mai scris nimic :(
numai tu, Dia, foarte frumos, restul fetelor pe unde or fi?
Eu va pup pe toate de acum, va doresc un we frumos, nu mai intru pana luni probabil pt. ca dimineata plec la munte.
Sa scrieti, ca sa am ce citi cand ma intorc
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
dia_codat spune:
Alta zi in care bintui de una singura pe aici.
la toate
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
angy11 spune:
Am aparut si eu dupa niste zile foarte obositoare,am avut preselectia,pt. Olimpiada,de fapt faza judeteana,ca suntem un singur Liceu in judet,de aici mergem direct la nationala.A fost foarte greu,aseara am intrat la ora 20 in casa,m-am pus in pat si am adormit instantaneu.Iar azidimineata nu ma puteam trezi,parca eram batuta.
Azi am mai avut 2 de ascultat,am deliberat si gata.
Elevii mei au luat amandoi 10(adica 100 de puncte)
In Germania nu am mai plecat,a plecat doar sotul,acum o ora.
Astept sa ma sune cand ajunge in vama.
Sper sa rezolve totul cu bine.
Eu nu am timp sa ma odihnesc ca de maine ma apuc de lucru cu cei de la gimnaziu,unde prezint 4 elevi,daca nu 5,mai vad,maine ma duc sa ii ascult,ca nu am apucat sa vad ce au facut saptamana asta.
Va pup pe toate,un weekend placut va doresc!
impreuna spune:
Am fost plecata vre-o 2 zile prin Bucuresti la distractie, iar acum incerc sa imi revin dupa un drum lung si nopti nedormite. Se pare ca toate avem nevoie de odihna:)
Sa aveti un wk fain si sa vina primavara cat mai repede
angy bafta maxima cu olimpiada
Flavia (sotie si mamica fericita)
angy11 spune:
Sa-mteleg ca luati pauza azi?
Eu am fost la munca,am ascultat micutii pentru Olimpiada mica si cand am facut pauza,le-am povestit cam ce inseamna Olimpiada,ce cantonament presupune si dup-aceea cand sa ne reapucam de lucru credeti ca s-a mai concentrat vreunu?Nici vorba,toti erau cu gandul la Resita,oare cum o fi orasul....,oare daca stam la hotel avem televizor,etc,asta dupa ce le explicasem ca o sa fie regim de armata,sunt niste scumpi,m-am distrat copios,cu toate ca ma enervasem in prima faza,ca nimeni nu mai canta nimic.
Apoi am fost cu proprii copii sa fac aprovizionarea pe primele zile macar,din saptamana.
Nu am nici o veste de la Toria,trebuia sa ne intalnim,eu nu am apucat sa o sun,oare o mai fi in tara?
V-am pupat!
dia_codat spune:
Angy11 eu nu ma de forum nu am luat pauza azi!
Toata ziua am fost cu pagina de forum deschisa.
Sunt inca socata de ceea ce s-a intimplat AndreeiC si am stat toata ziua cautind si citind postarile ei .
E 22h20 si uite ca inca nu m-am pus de lucrat la teza pe ziua de azi.
Sper totusi sa ma apuc si sa lucrez macar vreo ora.
Va pup pe toate.
Dia
Printesele lu mama
dia_codat spune:
Buna dimineata banatencelor.
Va doresc un week-end placut si cu mult soare.
Dia
Printesele lu mama
angy11 spune:
Dia,e tragic ce s-a intamplat cu Andreea,am fost socata,cand citesti asa din prima ca a murit la nastere nu-ti vine sa crezi,dar din ce au postat fetele,am inteles ca nu se putea face nimic.
Cand te gandesti la ce se expun femeile pentru a avea un copil,incredibil.
Mie mi-a venit sotul pe la 11 din Germania,cu tot cu pian,a mers totul ca pe roate.
Am mancat de pranz,de agitati sa montam pianul,am uitat sa prajesc 2 bucati de carne,am umplut gratarul,am tot intors carnea si cand a fost gata am stins tot,uitand de cele 2 bucati.
Acum sotul doarme si eu ma duc sa termin tortul de capsuni,ca si ala a ramas de izbeliste.
V-am pupat,duminica placuta in continuare!
dia_codat spune:
Any mi-ai facut o pofta cu tortul tau de capsuni!! Ma duc sa caut sa vad ce am dulce prin casa sa maninc
Dia
Printesele lu mama