IN BANAT LA NOI ACASA ( 3 )
IATA-NE LA UN NOU CAPITOL!
Angy11 : Timisoara(Chisoda-jud. Timis)
Corina : Caransebes(Carpa,Golet-jud. Caras Severin)
Deya : Resita
dia bi :Timisoara, Dubova(jud. Caras Severin,Clisura Dunarii)
dia codat : Oravita,Timisoara
Himmelsduft : Timisoara
ingerash : Timisoara
impreuna : Timisoara
Silvana : Timisoara,Soca(jud. Timis),Moldova Noua(jud.Caras Severin)
Toria : Lugoj
Valenka : Resita
Viorella Hoff : Timisoara
Yasmine : Lugoj
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62275&whichpage=1" target="_blank">cap.1
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65559" target="_blank">cap.2
--------------------------------------------------------------------------------
Raspunsuri
Himmelsduft spune:
SUUUUPER!! Ce fain ca am ajuns la cap. III.
O seara placuta va doresc la toate. Cum petreceti vacanta?
la toate,
Himmelsduft
calut
ingerash spune:
ceau banatencele!
eu azi am dormit , si am stat pe mess , si am dormit & am stat pe mess
acum ma pun sa ma uit la un film.
va pup
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
de bucuroasa ce eram ca am ajuns la cap. 3, nu am mai citit ultima pagina din cap. 2.
Angy, padockul e un loc inchis unde caii pot iesi direct din boxa, cind au chef sa iese la aer. Acolo ies ei de unii singuri, intre boxa si padock e o usa deschisa.
Ingerash, m-am distrat cind am citit ce face pisica, si noi avem una care sta unde avem noi calul. Si una dintre fetele care au si ele cai acolo in pensiune duce pisica pe umar (arata ca o ) si pisica asa sa obisnuit. Si nu crezi ca statea odata in fata mea si dintr-o data a sarit la mine pe umar, ce sperietura am tras, de atunci nu o mai las in preajma mea.
Eu acum ma duc la ca maine am o zi grea si mai au anuntat si astia la radio ca vom avea 40 cm zapada noua, parca nu avem deja destula.
la toate,
Himmelsduft
calut
angy11 spune:
Bine ne-am regasit la capitolul trei.
Fetelor ma laud ca am calculator nou,e super,nu prea stiu eu ce stie sa faca,dar se misca bine,arata bine,carcasa transparenta...
Dar a trebuit sa astept pana la ora asta sa-l formateze.
Azi m-am pus sa fac curat in locuri peste care trec cu vederea cand fac curatenie peste saptamana.Mai am de aranjat dulapurile,capitol la care suntem dezastru mondial toata familia.
Va doresc o saptamana placuta,eu ma mai bucur de vacanta!
dia_codat spune:
Felicitari Angi pentru stelute! La cit mai multe!
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
angy11 spune:
Merci Dia si tie la fel!
Himmelsduft m-ai lamurit cu padokul.
Flavia pe unde esti?Pe la noi nu mai dai?
Toria la fel?
impreuna spune:
Aci sunt dragelor, cam singura si amarata ca mi bvarbatu plecat o saptamana si n-am chef de nimic, asa ca nu vreau sa va demoralizez si pe voi ca destul m-am plans pe la altii :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Himmelsduft spune:
Angy, felicitari ptr steluta si la mai multe. Si eu de-abia astept sa am 2. Eu sint franta de obosita. La noi de numai, nici nu mai stiu unde sa pun zapada, am munti deja in curte, containerele de gunoi arata de parca ar avea caciuli de bucatar. Dupa ce ca am avut mult de lucru si nervi, a trebuit sa dam zapada din fata garajelor, sa iesim cu masinile, apoi cind ies de la lucru masina acoperita cu zapada ( a trebuit singura sa mi-o curat, ca nu e sotul linga mine, asa ca , sport pe ziua de azi). Nu vreti zapada sa va trimit?
Ingerash, cum ai petrecut azi ziua?
Flavia, nu fi trista, ca sintem linga tine si nu ne demoralizezi. Cel putin si eu sufar cind mai e plecat sotul in delegatie (spre binele meu doar de vreo 2 ori pe an), iar prietenele mele mi-or zis ca dupa ce voi fi 10 ani casatorita, atunci o sa ma bucur cind mai scap de el. Da io nu cred asta, ca ii duc lipsa f mult, asa ca stiu ce simti.
Ati mai pus poze in album? O sa pun si niste poze cu peisaje, cind oi avea mai mult timp. la toate,
Himmelsduft
calut
ingerash spune:
salut fetele!
ce faceti?
deci: Angy felicitari pt noua steluta, hai ca m-ai distrat cu dulapurile, la mine daca deschide cineva biroul pica tot ce e in el
Flavia, felicitari pt. stelutele galbene, nu mai fii suparata
Dia, ti-am vazut si pozele tale, sunt super
Himmelsduft, azi am avut musafiri, cele mai bune prietene ale mele, si mai astept una , am inceput cu planurile pt. banchetul mic, munte, zapada, aer curat, ce mai, o nebunie!!!!! si zapacita asta de matza a mea se baga tot pe la calorifer sa doarma , desi e cald in casa, ca noi stam in tricou, am pus mana pe ea si era fierbine
imediat ies si eu ca trebuie sa imi vina prietena, deocamdata ascult muzica, n-am treaba
era sa uit, unde sunteti restul de banatence?!?! ia vedeti ce faceti si mai dati o tura si pe la noi, ca daca nu, ne
va pup pe toate toate
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!