IN BANAT LA NOI ACASA ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Himmelsduft,mersi muuult,esti o scumpa.
Am rezlovat problema,tot cu prietenul nostru,ne-a facut si invitatie,e tare de tot.
Eu acum am ajuns de la scoala,nu am apucat sa ma uit cu atentie pe forum.
revin mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Ceau fetelor!
ce faceti?
eu am ajuns nu demult acasa, am fost cu fetele mele prin oras, pe la mall, etc & am mancat la KFC (doamne, ca buna mai e mancarea asta nesanatoasa + otrava noastra cea de toate zilele ) & am mancat si inghetata bunaaaaaaaaa, offfff, is gurmanda rau
Voi? ceva deosebit azi?
Himmelsduft, saptaman asta scapam relativ usor ca nu ne pot asculta numai la materiile importanta dar de saptamana viitoare intram in pita . ma bucur ca ti-au placut pozele si titlurile lor
Dia_codat, ma bucur ca intri asa des
Angy, super ca ti-ai rezolvat cu plecarea, ai scapat de o grija

Va pup pe toate & va doresc o zi buna!

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Banat!

Ce-ati primit de Valentin´s Day? Sa va zic eu. Am primit declaratie de dragoste, trandafiri rosii si o cutie de praline Milka in forma de inimioara si pralinele sint in forma de inima. Super scump sotul meu. Eu am facut azi ceva bun de papa, a primit si de la mine o chestie ptr chei cu poza mea inauntru, apoi declaratii de dragoste, sub forma de biletele. In buzunar la pantaloni, geaca, iar unul lipit pe interiorul capacului de WC, sa vedeti rasete azi dimineata. Acum merg la .
Angy, bine ca ai rezolvat problema.
la toate,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

no servus, noi acum am ajuns de la Garmisch. acolo spuneau ca au cam exagerat la tv cu zapada, ca nu a fost chiar asa. oricum la ei e mai multa si mai ..."in straturi" decat la noi. Tina a fost f. fericita, a lasta 2 kk pe zapada amintire celor din Garmisch
ne ducem la culcare acuma ca suntem
Himmel, danke pt. poze.
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna seara la banatence,

Ce ati facut azi de Valentin's Day?

Noi am fost pe la 20h la cumparaturi si "am primit" cercelusi. Desi initial erau programati de ziua mea, am avansat cu o luna. Si asa nu o sa fiu cu sotul de ziua mea, eu in Romania, el aici asa ca... am gasit o alta ocazie sa ii luam.
In rest, ce sa va spun, fetele sunt bine, Caroline e tot i vacana si am incercat sa o duc azi la "cealalta gradinita" cum ii spunem noi adica la "centrul de recreere" unde se duc copii miercurea si in vacante (cred ca vi-am mai povestit eu nu? )
Dar nu a vrut sa stea. Mai ca a inceput sa plinga si a zis ca aici ei nu ii place si ca nu vrea sa stea. Am vorbit azi cu sotul si mi-a spus ca ultima data cind a fost acolo (intr-o miercuri cind am fost eu in Ro) pe la mjlocul lui ianuarie, tocmai facuse pipi in pat cind a dormit si cind a fost dupa ea era tare suparata. Nu i-a vorbit deloc pina acasa. Cred ca s-a intimplat ceva pe acolo , probabil au certat-o educatoarele sau s-o fi certat cu vreun copil de asa dintr-o data nu mai vrea sa mearga.

Asta e, oricum o am pe Stephanie acasa , nu lucrez , asa ca va sta si ea de acum incolo toate miercurile si vacantele scolare (multe mai sunt pe aici ) cu noi acasa.

Gata, ca iar m-am intins cu vorba,
Noapte buna,

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Vio , o sa iau aparatul foto mai des cu mine ca sa o prind pe Anuschka. E o hoata, vine prin spate si se da pe linga mine, apoi mi se aseaza in fata fix pe papuci, apoi asteapta sa o laud si mangai.
Ingerash , esti o dulce cu otrava ta, iau si eu din cand in cand. La ce lokal ati fost ca prescurtatura nu imi zice nimic, apoi daca e bun am merge si noi acolo cind venim in Timisoara. Iar cu scoala, bine ca nu va streseaza, asa ca aveti timp sa discutati lucruri mai importante , ex. plecarea la munte. La ce faculta vrei sa dai?
Angy , ce iti fac elevii? Drum bun iti doresc!

La noi e vremea f aiurea, avem 0° C, a inceput sa ninga putin, apoi lapovita. E intunecat rau, m-am saturat de vremea asta. Astept vaaaaara!!!

Salutari la toate,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

na Angy, cum ti-am spus, la noi a inceput sa ploua de dimineata.zapada se va topi incet, dimineata si seara e mai periculos ca se face ghetus.
drum bun si sa aveti grija!
Ingerash, cati ani ai tu?
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Am primit azi prin fax,invitatie,rezervare,tot.

Acum nu mai stiu sigur daca merg si eu,ca vrea unul din colegii lui frate-miu sa se intoarca,are multe instrumente,e percutionist si noi percutionistii suntem cu "casa in spate".

Elevii mei fac bine,studiaza,maine avem preselectia,sa devem cum o fi.

De Valentin's,nu am facut nimic special anul asta,eu foarte ocupata,sotul la fel asa ca am sarit ziua,doar Daniel mi-a facut la scoala un ursulet din hatie glasata,pe el o inimioara mare rosie pe care a scris "te iubesc mama,Daniel!"cu litere de mana,ca doas acum stim sa scriem.

Dia scuze ca nu ti-am raspuns,da au avut reduceri la Miniblu,lichidare de stocuri,etc.M-am mirat si eu ce reduceri mari,au avut.

va pup pe toate,astept week-end-ul sa ma mai potolesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Hello fetelor!
ce faceti?
eu aiurea pe aici, nu pot sa fac nimic, numai la excursie ma gandesc
Ce faci, Angy? Cum e la scoala? Frumos cadou de Valentine's ai primit oricum
Viorela, am 18 , mi-a placut faza cu Tina, trebuia sa se faca remarcata cumva
Himmelsduft, am fost in mall, la food court este Kentucky Fried Chicken & a fost absolut delicios , de otrava ce sa mai zic . vreau sa fac Jurnalismul la faculta . Fain cadou ai primit si tu ieri, cu biletelul de pe wc m-ai dat gata , asta cred ca a fost cel mai tare.
Dia_codat, si eu ma autocadorisesc cu cercei de cate ori am ocazia, am o gramada de cercei de argint, imi plac la nebunie

Va pup pe toate , sa nu faceti prostii

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

ingerash si la ce liceu esti? daca tot a inceput viorela cu intrebarile?
Vroiam sa stiu daca cunosc pe vreun profesor de-al tau sau nu.
Ca am multi colegi si prieteni pe la diferite licee.

la mine e liniste si pace. Fetele dorm, sotu la servici pina la 23h iar eu tot trag mita de codata si nu imi vine sa ma apuc de lucru.

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

Mergi la inceput