IN BANAT LA NOI ACASA ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Au avut si cei de la MiniBlue reduceri ?
E bine daca incep sa se gaseasca si pe la noi.

Va spun noapte buna si vise placute!

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

promit ca nu mai stau nici o seara pana la ora asta , dar in seara asta ma mancau degetele sa intru pe forum & pe mess ca si asa e gata vacanta :(
Maine, adica azi incepe scoala.
Angy, nu-ti fa griji ca nu dispar eu asa usor. Bafta la scoala * la reintalnirea cu mupetzii
Deya, dai Cambridge, super, felicitari! si eu as vrea dar is varza la gramatica atunci cand mi se cere sa vorbesc la un timp anume sau ceva de genu asta, , in rest n-am probleme.
Dia, ce reduceri, superrrrrrrrrrrrr! Ce m-ai bagat in ceata prima oara cu titlul francez al tezei
Abra, eu nu ma pricep & acum n-am timp sa ma uit ca peste cateva ore ma trezesc (asta dupa ce dorm ) si merg la scoala
Himmelsduft, si eu as vrea un calutz , in balcon nu se poate nu?
Viorela, ce mai face bucatzica de catifea?
Impreuna & celelalte fete unde sunteti?

Va pup pe toate, sa aveti o saptamana faina si mult noroc (cum am eu de obicei in 13)

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Acum chiar ies dar am vazut ca am 499 de mesaje, mesajul cu numarul 500 vreau sa il scriu aici la topicul meu de suflet!

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AbraMack spune:

Doamnelor, va multzaumesc inca o data pentru mesajele de intampinare! Dia_codat, da am descoperit un site al mamicilor de aici din Elvetzia si o doamna mi-a vorbit despre o alta din TM (care, cred, ca e chiar sora ta... asta daca nu e vreo coincidentza atat de mare...)In rest, ce sa spun? Voi vorbitzi de intalniri, eu doar visez la ele, deocamdata, fiindca astept sa nasc si apoi nu stiu daca vom putea calatori atat de repede cu un copil atat de mic. Am avea podibilitatea sa venim in mai in Romania dar eu daca am sa nasc la inceputul lunii martie, nu stiu daca nu e prea devreme pentru un drum atat de lung... Stiu ca, copii la o varsta atat de frageda dorm mult si nu e nevoie de prea multe artificii dar v-as intreba pe voi, mame cu experientza , ce credetzi? Putem face un drum atat de lung cu copil de doua luni, doua luni 1/2? Astept sfaturile voastre! Va tzuc pe toate si numai bine! ... Apropo, ce facetzi de 8 Martie? Ceva chef?

AbraMack

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Ingerash felicitari de a 3-a steluta Hai sa ma laud si eu ca primesc acum a 2-a steluta M-am uitat la poze si m-am distrat de ce ai scris sub poze, super dulce!!!! Iar de cal, in gand il poti tine si pe balcon, ca eu in Timisoara vroiam sa imi iau cal sa il tin la parintii mei in garaj Cum a fost prima zi dupa vacanta?
Deya, ptr Cambridge success, iti tinem pumnii si multa sanatate!!
Abra, sarcina usoara in continuare.
Angy, Impreuna, Dia, Viorela, Valenka si restul fetelor un de la mine.

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Se pare ca is eu singura care bantuie acum pe subiect. Pina maine cind mai intru, va doresc o seara placuta la toate,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna seara,intru scurt sa va salut.Sunt in alerta maxima,scoala,casa,daniel,gradi,nu mai insir ca nu are rost.
Una peste alta,am o problema!
Problema se numeste Germania:Nu avem invitatie deoarece prietenul nostru e in Timisoara la decesul bunicii,iar timp nu mai avem ca sa amanam plecarea,deoarece il ducem pe frate-miu care pleaca in turneu,care are date fixe,etc. Asa ca avem nevoie de invitatie pana joi,ca vineri urmeaza sa plecam.
De chestia cu invitatia nu am stiut pentru ca in vara am fost in Italia si nu ne-a trebuit,am avut bani suficienti si am trecut lejer.
asa ca fetele din germania daca sunteti dispuse,va rambursez deranjul.daca nu e de inteles,de vina suntem noi ca tinem 3 televizoare pe post de obiecte de sters praful.
Ingerash,felicitari pentru steluta si eu am fost taare mandra de ea!

Mergi la inceput

salut fetelor.
Ce faceti? eu am inceput azi scoala & noi tot cu mersul la munte o tinem & le mancam nervii profilor
trebuie sa imi reintru in program ca altfel nu se poate .
deci, cum v-a mers in 13?
Himmelsduft felicitari pt. steluta
Abra, felicitari pt.
Angy, bafta sa rezolvi problema!

va pup & pe restul care nu sunteti aici , sa fiti cuminti !

Mergi la inceput

Angy cu placere te-as fi ajutat, dar sintem la lucru de dimineata pina seara si nu ajungem la primarie. Noi nu am facut nici o invitatie vreodata. Familia mea vine cu interes de firma in Germania si imbina placutul cu necesarul, vizitandu-ma si pe mine cind sint in trecere. Intra pe subiectul Viata din Germania, poate se ofera acolo cineva sa iti faca, acolo am citit ce au scris fetele, ca ofereau model de invitatie. Sper sa nu fi suparata, te-as fi ajutat cu placere. Oricum bafta sa reusesti.

Ingerash, spor la invatat (sau mai bine zis la nazbatii).

O zi buna la toate,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buan fetelor,

AbraMack eu am nascut in 9 martie si pe 7 mai am plecat spre Romania, un drum cred de aproape doua ori mai lung decit al vostru.
Deci a mica avea 2 luni fara doua zile, cea mare nici doi ani . Mai greu e cind mai creste, cu cea mica nu ai probleme la drum.
Mama cind a auzit ca plecam cu totii (sotul trebuia sa mearga la nunta surorii lui si eu nu am vrut sa ramin singura in Fr , deci am plecat toti) a zis ca sunt inconstienta, ca plec cu un asa copil mic la drum si pe deasupra nebotezat, bla, bla , bla.

Dar am fost si totul a decurs foarte bine.

Noi facem drumul tot timpul in doua transe. Plecam la 4,5 dimineata si seara ajungem la sora mea in Elvetia (1200km). Stam deobicei noaptea si inca o zi si apoi plecam din nou tot pe la 4 dimineata inca 1200 km pina la TM.

Cel mai dificil e seara cind fetele sunt obosite si iritate.

Deci cam asta e, dupa mine poti sa pleci linistita cu copilul.

In rest fetelor ce mai faceti? Cum e vremea la Timisoara?

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

Mergi la inceput