IN BANAT LA NOI ACASA ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

buna seara Banat!
ce faceti?
eu am fost toata ziua azi plecata asa ca sunt franta.
Bine ai venit, Abra, chiar am vazut ca ai postat la alt topic si ma gandeam ca poate ne gasesti si pe noi!
Viorela, felicitari pt. catzelu' banatzan d'al nostru

va pup pe toate ca mor de sooooooooooooooooooooomnnnnnnnn

p.s. am adormit deja

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Abra,Bine ai venit,in Banat la tine acasa!,te asteptam cu noi postari,e fain la noi,sigur o sa-ti placa!Iar noi ne bucuram ca ne vin forte proaspete,iar din Elvetia chiar nu aveam nici un banatean.
Vio,mersi,pussy!
Ingeras ce ne-am face fara tine pe topicul asta
Flavia,ti-a venit sotul iti arde de distractii.Bravo!

Fetelor sa-mi amintiti sa o trec pe abra in lista,inca ceva,eu cand am facut lista,am scris locul de bastina,ati vazut,nu m-am gandit ca e necesar sa trec si localitatea in care ne ducem traiul fiecare dintre noi,ca scrie la fiecare la profil,dar ca sa avem o lista curata,sa nu ne apucam sa cautam in capitolele anterioare mai bine scrieti fiecare orasul localitatea,in care locuieste,apoi eu cand le am pe toate le trec in lista.ce ziceti?Pt. noi cele din tara e simplu,dar la restul in general scrie doar tara,nu si orasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AbraMack spune:

Heeeelp! Ma ajuta si pe mine cineva sa imi modific varsta din profil? Nu ca ar fi rau ca am 12 ani dar ... mi-e sa nu inceapa sotzul sa se creada pedofil...Am tot setat eu pe acolo asa cum spune scriptul dar... nici o modificare! Please, ajutatzi o biata inocenta de 12 ani! Multzam fain!

AbraMack

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Angy, au aratat la stiri ca de Miercuri vin ploile in Germania de Sud si din pacate totodata si inundatiile.
Vio
va doresc o saptamana usoara!

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Vio,mersi,pana la urama m-am hotarat si vin si eu,plecam vineri seara.
Himmelsduft,am vazut ca ai postat,dar nu am apucat sa intru sa scriu,ca la mine duminica e nebunie,cu pregatirile de scoala,gradi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

sara buna
ma scuzati ca nu am mai intrat nu am mai postat de muuullltttt timp
nici pe forum nu am mai intrat putin asa .
m-am simtit si ma simt cam rau fetelor nu stiu ce sa ma mai fac cu spatele coloana mai ales acum ca e frig:(
ma doare rau:(
in rest ce sa va zik ma pregatesc pentru cambridge:( am mari emotii da mai e pana in iunie sper sa il iau.

o intrebare pentru banatencele mele din timisoara:aveti idee daca inchiriaza cinvea camere pentr 1zi 2 mi-ar trebui cat vin eu sa imi dau atestatul cambridge 2 zile sau 4 maxim sa zicem k vin un pik mai devreme de la resita.
aveti cumva idee?
sunt mica cuminte si nu fac mizerie

si inca o intrebare stiti ceva medici buni am inteles ca exista o anume doamna in timisoara care face masaj pentru indreptarea coloaneI?ati auzit si voi ?
va tzuk

abramack bine ai venit

Mergi la inceput

Deya,ne-a fost dor de tine!Cu cazarea rezolvam,soacra-mea avea un ap. cu o camera,care a fost al meu si al sotului,pe care il mai inchiria,acu e gol,dar ea se pregatea sa vanda,daca nu-l vinde pana atunci e ok.Daca il vinde,rezolvam altfel,se poate si la mine,am patru camere,o zi doua trei nu e mare lucru.
Imi pare tare rau sa aud ca ai probleme,de d-na respectiva,habar n-am,daca as sti macar cum o cheama,dar ai face bine sa vi la Timisoara sa-ti faci o radiografie,apoi doctori cunosc o gramada si dintre cei mai buni.Nu lasa asa!
Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna fetelor,

Am tot intrat azi fugitiv sa va citesc dar nu am avut timp sa va si scriu.

Acum am un moment de respiro, fetele se uita un pic la desene inainte de a le imbraca in pijama si a le trimite la dodo (nani)

In rest, ieri s-au terminat soldurile, a fost nebunie mare pe la magazine. Cit am cumparat anul asta nu am mai luat niciodata la solduri! Au fost reduceri de 70% , 80% ieri. Ca sa vedeti si voi, am platit 16 euro pe o multime de haine si hainute si reducerea a fost de 52 euro. Deci in mod normal ar fi costat vreo 70. Nu stiu peste citi zeci de ani o sa vedem si noi in Romania asa reduceri

Le-am luat la fete o gramada de haine pe care nu stiu daca o sa apuce sa le imbrace.Eu ma gindesc deja ca la toamna o sa fim in Romania si acolo nu o sa imi permit atitea , am luat citea gindindu-ma pt la toamna dar cu copii nu poti sa sti, daca creste mai mult, daca nu creste indeajuns sa ii fie bune ...

La noi a venit aproape primavara, acum dupamasa am iesit cu fetele cu bicicletele la plimbare. Ne-am imbracat doar in treininguri fara geci! Iuppiii

ingerash m-ai intrebat ce teza fac. Iaca iti spun : "Introduction des technologies de l'information et de la communication dans la coordination de l'entreprise etendue. Une application aux entreprises franco-roumaines"

Adica studiez implantarea noilor tech de inf si com in firmele franceze din Romania.

AbraMack bine ai venit pe la noi!

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Tot eu,

AbraMack forumul cu elvetiencele l-ai descoperit? Poate gasesti fete din zona cu tine si mai cunosti lume. Apropo in ce zona a Elvetiei esti?
Ca si sora mea e in Elvetia (in Arbon) si ea cu ajutorul forumului a mai reusit sa isi faca niste prietene ca tare singura era la inceput.

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

Mergi la inceput

Dia,bine ai facut cu reducerile,sti bine ce preturi sunt aici,totusi nu pot sa nu ma laud,ca am luat din Mall,de la MiniBlu,un sarafan de jeans pt. Angy cu 100000 mii,adica 10 lei!
Ingerash,unde esti?
Flavia te-am vazut pe forum pe la noi nu vii?

Mergi la inceput