IN BANAT LA NOI ACASA ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Vio ce frumos acolo la voi, mai ales brazii aia, au efect cu zapada pe ei:)

In sfarsit imi ajunge si mie sotul acasa, sunt happy

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo Banat!!

Cum e vremea la voi? Aici ninge incontinuu si m-am saturat, am ajuns cu intarziere la lucru, apoi am plecat mai devreme si m-am bucurat cind am ajuns acasa. Apoi am mers la Leo, dar nu l-am calarit si nici lonjat ca or fost pompierii sa dea jos zapada de pe acoperisul de la halla. Asta e cam pe la noi. Am vazut si pozele tale Vio. Pupici de ziua lui Tina. Impreuna bine ca ti-a venit sotul, asa ca vezi ca a trecut si asta. Salutari la toate si un weekend placut si relaxant. la toate,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

salut!!!!!!!!!!!!!!
sa vedeti ce am facut acuma, cautam topicul, m-am dus pe pagina 1, nu era, ma duc pe pagina 2, nu era, ma duc pe pagina 3 nimic, dupaia ma intorc la 1 si vad ca a scris Himmelsduft
Mie, cel mai mult din pozele tale de iarna, Viorela, mi-a placut catzelul , as vrea si eu unul, defapt asta imi doream, dar am ajuns la invoiala cu ai mei si am luat turbata asta de matza
Impreuna, vezi ca ti-a trecut supararea?
Angy, si ai mei au inceput sa ia niste expresii de la mine de raman eu , cica ii invat la prostii
Valenka, si eu is chocolatomana, da' nu ma abtin, am noroc ccc ca nu se pune
Himmelsduft, poate ne anunti zilele astea de bebe & iti facem aici o galerie cum n-ai mai vazut . cum a reactionat Leo la zapada? ca eu i-am aratat la da' nu a fost prea interesata, am si spalat-o putin da nu prea i-a pasat & dupaia s-a spalat ea cu limbuta proprie ca e obsedata de igiena
Dia_codat, ce teza scrii ca m-ai facut curioasa?
la fetele cuminti

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Viorella,n-am postat pana nu ti-am vazut pozele,sunt absolut superbe.Vad ca v-ati cam saturat de zapada pe-acolo si Toria scria la fel de Austria,mi-e groaza,ca sotul meu trebuie sa vina in Germania,vineri pleaca si sambata vine inapoi,autostrazile cum sunt sa ma tineti la curent va rog,taare cred ca ma pun in masina si vin cu el.El trebuie sa ajunga la Ausburg si de acolo la Schongau(Bayern),apoi inapoi spre casa.Primesti si tu pe PM,adresa si userul sa iti faci album la banateni.Poze cu tine in primul rand,apoi cu ce vrei tu.
Himmelsduft,te cred,si mie imi place iarna s-o vad in poze si pe geam.
Flavia,ti-am spus ca o sa fie bine?Trebuie sa fi optimista,nu ca eu as fi,dar asa e bine.
Ingerash,gata vacanta.nu-mi vine sa cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

mda, s-a terminat vacanta
da peste o saptamana pe vremea asta o sa fiu la munte

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Da, ma straduiesc sa fiu si eu optimista da nu-mi reuseste tot timpul:)

Hai nu plangeti dupa vacanta, ca wk abia a inceput, va doresc sa fie lung si frumos pt toata lumea, ca eu am de gand sa ma distrez

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

angy, au spus la stiri ca pana duminica va mai ninge in bayern.
sotul meu a mers ieri pe autobahn cu 20km/ora pana la augsburg.
de saptaman viitoare insa se face mai frumos, nu pot sa-ti spun mai mult de atat dar asculta (vezi) stirile la pro7 sau sat1 sau orice post nemtesc pe care il aveti voi acolo pt. ca nemtii dau INTOTDEUNA o PROGNOZA EXACTA. o sa-ti mai scriu si eu cate ceva daca mai intru pe net.
nu-ti face probleme!
Viorela cu un sg.L

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AbraMack spune:

Salutari la tot Banatul!
Ma primitzi si pe mine? Sunt originara din Timisoara (nascuta si crescuta acolo), maritata si plecata din tara de (DOAR)un an care pare insa o eternitate... Acesta fiindu-mi debutul, astept "adoptzia". Va tzuc, ceau!

AbraMack

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Viorela,scuze ca te-am botezat,nu mi-am dat seama.
deci asa e vremea pe la voi,o sa ma uit eu pe nemti dar pt. asta trebuie sa si inteleg ce spun
Asa ca mai tine-ma si tu la curent,pana pe joi.

Pupici la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

angy, am vrut sa spun sa te uiti cand arata harta cu temp.etc.
la noi azia fost soare, maine la fel, zapada incepe sa se topeasca, nopate e insa frig, in restul bayernului e dezastru, satele astea mai la munte sunt ingropate in zapada.
da o sa ma uit si iti scriu
pusi, Vio
PS. bine ai venit draga AbraMack, nu fi trista acum timpul o sa ti se para prea scurt cu noi
Vio

Ingerash, catelusa mea e din Ortisoara, deci tot banateanca si ea
Tina catelus de catifea

Mergi la inceput