IN BANAT LA NOI ACASA ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ingerash,acu cativa ani m-as fi bagat la bac la supraveghere poate nimeream la tine,dar de ceva timp nu mai sunt la curent cu regulile,nu stiu ce sa zic.
Ce obisnuita cu limbajul,chiar il folosesc,am molipsit toata familia,o colega imi spunea ca nu asa vorbeste o profesoara,am intrebat-o cum se intelege cu elevii?
Cei de a V (de la ritmica,asta fac numai pianistii si sunt o grupa de 12,in rest fac ora cu un singur elev in ora,asa se face instrumentul,in cazul meu percutia)ma adora cand mai bag una din asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

super tare ca ti-ai molipsit familia cu limbajul, Angy, o ora cu un elev asa mai zic si eu, super, si nu cred ca limbajul e o problema, un elev apreciaza un prof care ii vorbeste "pe limba lui" mai mult decat pe unul care vorbeste numai cu termeni de jargon si jumate de clasa nu intelege nimic
Am si eu cativa profi pe care ii divinizez, unii din liceu, unii din generala si mi-e asa dor de ei , de cei din gen!!!!!
acum cu bacul ce-o fi, o fi, la mate mi-e frica, in rest nu prea imi fac eu probleme, mai mult imi fac griji cu intrarea la faculta, ca e concurenta si eu vreau la fara plata, ca le-ar fi greu la ai mei sa ma tina la cu plata. sper sa reusesc.
te pup & noapte buna

p.s. am vazut ca erai ultima care a pus mesaj la sectiunea asta si de asta am intrat iar

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Ingerash,foarte bine ca ai postat,eu cand am terminat mesajul si l-am trimis am vazut postarea ta.
da asa sunt cu elevii,dar acum tocmai ma certam cu ei pe messenger,ca nu si-au facut treaba,avem o colaborare in Slovacia si astia dorm pe ei.La mate si eu sunt bezna,pe vremuri il luam pe sotul meu,care e inginer,zbarnaie matematica,poate o sa-ti pove intr-o zi,poate facem o intalnire,nu din aia clasica DC,in stilul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna seara fetelor,

Merci fetelor de urari.

Dupa cum a spus Angi sunt proaspata si a treia oara matusica. Sora mea a nascut ieri o feita de 2kg 940 si 48 de cm pe care o cheama Selin.

Da scrieti nu gluma pe aici.
Eu de miine nu voi mai avea atita timp fiindca Caroline intra in vacanta. Da, asa din mijlocul saptaminii. Azi a fost ultima zi de gradinita.
De fapt cred ca se intra in functie de data adica din 10 februarie, dar cum in mod normal aici miercurea nu e scoala, si ca sa nu se mearga luni, marti si joi la scoala si apoi vacanta, au mers miercurea si de seara asta (cum zic francezii) e in vacanta.
La ei asta e vacanta de iarna! Majoritatea se pregatesc de plecat la ski , deja au anuntat pentru vineri mari ambuteiaje pe autostrazi din cauza plecarilor in vacanta.

O sa o mai duc in astea 10 zile de vacanta la "centru de recreere" unde se pot duce copii de gradinita miercurea si in timpul vacantelor scolare, e ca si la gradinita doar ca e un piculet mai scump (de 4 ori mai scump decit o zi la gradinita). E nu va speriati, nu e dracu atit de negru ca de fapt o zi la centrul de recreere (4€50) nu e nici cit o ora la o bona.
Dar tot nu cred ca o sa o duc in fiecare zi, o mai las si acasa sa simta ca are un pic de vacanta.

Gata fetelor, va spun noapte buna, mai tre sa si lucrez un picutla teza.

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

Angy La Doina Timisului au fost, poate inca mai sunt, nepotii de vara ai sotului meu Cristina si Tibi.
Ingerash Daca am ciocolata la mine sunt sanse mari sa nu ajung cu ea prea departe..mi-s o pofticioasa si jumate.. si m-ai avea pe constiinta.. ca mi-s ...si tocmai imi adun fortele sa slabesc
Dia Ma alatur si eu felicitarilor..sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si mincacioasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Seara buna Banat!!

m-am saturat de zapada, aici ninge incontinuu, vreau sa vina vara!! In rest io bine, ieri am fost prin magazine si mi-am cumparat una alta, dar de la reduceri nu mi-a placut nimic, iar apoi si aici practica unii metoda ridicarii preturilor inainte, scadere la loc la reduceri si de fapt nu iti acorda nimic. Asta am vazut mai des, in schimb am mai cumparat si lucruri intradevar reduse la pret si de super calitate. Asta ca eu sint cam mofturoasa si vreau numai haine de firma, rusine mie.
Ingerash, nu-ti fa griji ca treci si peste asta si in septembrie iti aduci aminte si ce easy a fost. La ce faculta vrei sa dai? Iti tinem oricum pumnii
Bine faci ca profiti de vacanta, papa schoko, ca asta ridica moralul. Si lasa ca si eu beau otrava , si aud de la sotul meu ca nu e bun ptr sanatate, dar si el cumpara ptr mine
V-am vazut pozele si sinteti tare dragute, iar copii sint dulci, ne-am apucat si noi sa scriem la barza.
la toate,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am vazut si eu pozele, mamici tinere si vesele, copii scumpi si peisaje frumoase

Eu sunt tot ingrijorata, maine trebuie sa ajung sotul acasa si mi-e groaza de drumurile inzapezite, stau numai cu ochii pe TV la stiri, sper sa fie totul ok

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Buna seara la toata lumea,acum mi-au plecat si mie musafiri si am apucat la calculator.
O sa mai pun si eu niste poze,am mai gasit cateva interesante.
Aaa,sa nu va spun ca pe musafiri,niste colegi de-ai lui Emil din Bucuresti,a trebuit sa-i duc eu la hotel,ca Emil bause cu ei,imi era ca pe jos aluneca si eu n-am mai mers cu masina pe polei,dar am avut noroc.
O alta problema care o am e ca vinerea viitoare ,seara,trebuie sa plece Emil cu frate-miu in Germania,Smbata dimineata ar trebui sa ajunga,sa-l lase pe frate-miu acolo si el sa se intoarca cu pianul lui Dany si alte instrumente de-ale astora ce raman in turneu.
Ei merg oficial deci e ok. dar acum am aflat ca lui Emil ii trebuie rezervare la hotel,ceea ce nu e cazul ca se intoarce imediat,iar in cazul asta ii trebuie invitatie si nu stiu cum su de unde sa ii fac rost asa de repede de invitatie,eu am ceva colegi pe-acolo,dar pana ii gasesc s-ar putea sa fie prea tarziu.
Ingerash,apropos de limbaj,s-o vezi pe maica-mea la aproape 60 de ani zicand "ce nashpa-i faza"
Dia,tare faina chestia cu centrul ala educativ,sunt ceva si prin Timisoara dar mi se par costisitoatre inca.
Valenka,asa te vreau sa postezi zilnic,cum e bb,mai bine sper.Se prea poate,eu nu-i mai stiu,am fost la Doina Timisului pana in 93,cred.
Himmelsduft,sa fie-ntr-un ceas bun!Sa ne dai cat mai curand vestea cea mare.
Impreuna,ce a fost greu a trecut si ti se intoarce sotiorul acasa.Lasa ca o sa fie bine!
Fetelor,nici nu stiti ce bine ma simt cand va vad asa active,presimt ca capitolul asta o sa mearga mai repede,ne-am mai sudat,aici nu sunt si nici nu au de ce sa fie opinii contradictorii,fiecare se simte acasa si asta e bine.
V-am pupat,daca mai scrie careva in seara asta aici sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Hello!!!! ce faceti?
eu is super varza, am fost pe drumuri toata ziua, si maine o sa fac aproximativ la fel, acuma mi un somn.....cred ca o sa adorm cu capul pe tastatura......
va pup pe toate ca n-am rabdare sa scriu mai mult

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

hallo fetelor, ce mai faceti? bine? ma bucur pt. voi.
vreti sa va cern cativa de la noi?
cam asa arata vremea la noi astazi.
http://community.webshots.com/album/547410344CqLTJu
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput